Sådan kommer du i mål med dine projekter

Du kender det godt. Du har haft en drøm om at gennemføre et maraton, sejle jorden rundt eller – skrive en bog. Og du manglede kun de sidste 2 måneders træning, den sidste planlægning af rejsen eller de sidste 35 sider. Men. Så stod opvasken der, dit 8-16 job spændte ben for dig og dine ambitioner druknede i hverdagen. Så hvordan kommer du i mål med dine drømme, så du kan skabe det liv, du allerhelst vil leve? Det skal vi høre om i denne episode af Kære Daisy.


Følg "Spørg Daisy" på iTunes

 


Kære Daisy

En brevkasse til dine ører, hvor personlig rådgiver Daisy Løvendahl vender
store som små dilemmaer og udfordringer, som livet byder dig. Det kan gøre en verden til forskel at høre, hvordan andre oplever livet – og her er plads til alt.  Du har kun ét liv.
Elsk det.

 


Skriv til Daisy her

Formularen herunder sikrer din fuldstændige anonymitet.Kan jeg leve i et åbent forhold?

Det moderne liv er et slaraffenland af muligheder, når det kommer til parforhold, og flere og flere vælger det ”normale” monogame forhold fra til fordel for det åbne forhold. Denne episode handler om, hvordan du definerer rammerne for det åbne forhold, så du ikke mister dig selv eller din partner undervejs. For hvordan lytter du både til dit hoved og dit hjerte? Der findes ikke ét klart svar, men mange perspektiver, og det er dém, vi skal høre i dagens episode af Kære Daisy.

Min svigermor elsker mig ikke

Hvad stiller du op, når den du elsker, har en familie, som ikke elsker dig? Hvordan navigerer du i kaosset af 40-års-fødselsdage, forsmåede bedsteforældre og en svigermor, der giver dig en følelse af at være uønsket? I denne episode af Kære Daisy skal vi snakke om, hvordan svigerfamilien ikke bliver et problem i parforholdet, og du bliver klogere på, hvordan et Svigerfamile-klippekort virker.

Må jeg fantasere om min venindes mand?

Nogen gange er dét, vi ikke må, det der er allermest spændende. Men må man fantasere om sin venindes kæreste? Hvornår skal man censurere sig selv, og hvornår må man give sine tanker frit løb? Fantasier er ikke altid til at tøjle og styre, og de fleste er jo helt harmløse, så længe de bliver i dit hoved. Ikke? Måske, måske ikke. Lyt med og bliv klogere i denne episode af Kære Daisy, hvor vi taler om forbudt begær.

Drengemødre

Drengemødre Det sidste år har budt på heftig debat om seksuelle krænkelser, grænser og opdragelse. Det har skabt bekymring hos dagens brevkasseskribent, som er mor til tre drenge. For hvordan lærer du dine drenge (og piger) at navigere i forventninger, følelser og og forskellige behov? Og hvad er grænsekommunikation? Det bliver du klogere på i dagens episode af Kære Daisy.

Derfor giver planlagt sex mere sex

Ved du, hvilket emne, der hiver flere læsertal end politiske analyser på selve valgdagen under en valguge? SEX, selvfølgelig. Denne episode af Kære Daisy handler nemlig om det frække, når det er planlagt og tilrettelagt. Er det usexet? Overtænkt? Kedeligt? Ikke ifølge Daisy. Det er frihed, en oase og et åndehul til at lave det, du virkelig nyder, og så kan det tilmed give dit forhold større spontanitet og mere sex. Det kan du høre meget mere om i denne episode af Kære Daisy.

Er vilje nok til at redde parforholdet?

Er vilje nok til at holde parforholdet i live? Hvor længe kan man leve med ”fint nok”, når det kommer til magi og gnist? Vi er en generation af individualister, der ved, hvad vi vil, og ingen tvinger os til at blive. Så hvor mange mil skal vi gå for tosomheden? Det snakker vi om i dagens episode af Kære Daisy, hvor du bl.a. kan høre om ”terapitræthed”, om at løbe til Mexico, om hvordan man rummer tvivl – og håb, selvfølgelig.

X