Er vilje nok til at redde parforholdet?

Er vilje nok til at holde parforholdet i live? Hvor længe kan man leve med ”fint nok”, når det kommer til magi og gnist? Vi er en generation af individualister, der ved, hvad vi vil, og ingen tvinger os til at blive. Så hvor mange mil skal vi gå for tosomheden? Det snakker vi om i dagens episode af Kære Daisy, hvor du bl.a. kan høre om ”terapitræthed”, om at løbe til Mexico, om hvordan man rummer tvivl – og håb, selvfølgelig.


Følg "Spørg Daisy" på iTunes

 


Kære Daisy

En brevkasse til dine ører, hvor personlig rådgiver Daisy Løvendahl vender
store som små dilemmaer og udfordringer, som livet byder dig. Det kan gøre en verden til forskel at høre, hvordan andre oplever livet – og her er plads til alt.  Du har kun ét liv.
Elsk det.

 


Skriv til Daisy her

Formularen herunder sikrer din fuldstændige anonymitet.Hvordan fuldfører jeg mine projekter?

Du kender det godt. Du har haft en drøm om at gennemføre et maraton, sejle jorden rundt eller – skrive en bog. Og du manglede kun de sidste 2 måneders træning, den sidste planlægning af rejsen eller de sidste 35 sider. Men. Så stod opvasken der, dit 8-16 job spændte ben for dig og dine ambitioner druknede i hverdagen. Så hvordan kommer du i mål med dine drømme, så du kan skabe det liv, du allerhelst vil leve? Det skal vi høre om i denne episode af Kære Daisy.

X