Kære Daisy

Tanker om livet, kærligheden, hverdagen og meningen med det hele

Har du nogensinde drømt om helt anonymt at kunne vende dine inderste tanker og refleksioner med en, der ville lytte uden at dømme, uden at komme med letkøbte løsninger og med stor respekt for det, som du oplever? Så skriv til mig. Intet er for stort eller for småt. Jeg vil læse dit brev med stor empati og dele mine ærlige refleksioner som svar.

Efter flere hundrede samtaler med folk, der måske ligesom dig drømmer om, at livet er lidt større, om, at der er flere penge på kontoen, mere sex i hverdagen, større lidenskab i kyssene, bedre stemning med børnene, mere overskud i hverdagen og mere tid til bare at drikke en kop kaffe i fred og ro, mens solen går ned over byen, ved jeg, at vi både er alene med vores udfordringer og mere i samme båd, end vi tror. Derfor er der noget stærkt i, at du deler dine tanker, udfordringer og refleksioner her. Det kan gøre en verden til forskel at høre, hvordan andre oplever verden.

Jeg svarer selvfølgelig som personlig rådgiver, men også som det menneske, jeg er. Så jeg vil tillade mig at skrive fra mit hjerte, inddrage mine egne erfaringer og møde alt det, du siger, med alt det, jeg tænker. På den måde kan der måske opstå noget, som kan løfte både os to og alle dem, der læser med.

Du finder svarene under min blog, hvor alle breve og mine svar er mærket ‘Kære Daisy’. Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af brevene, så hold også øje med min Facebook-side, hvor jeg linker til alle brevene. Formularen herunder sikrer din fuldstændige anonymitet, når du skriver til mig.

Kærlig hilsen

Daisy