PARUDVIKLING

VÆLG KÆRLIGHEDEN

Er I trætte af endeløse praktiksamtaler?

Ønsker I at styrke jeres fællesskab?

Drømmer I om, at jeres parforhold er mere lidenskabeligt?

Trænger I til at se hinanden fra en anden vinkel, og er I parate til at gøre noget for at styrke kærligheden i mellem jer?

Der kan ske de mest vidunderlige ting, når man som par vælger at give hinanden noget tid til at blive klogere på parforholdet og de fælles drømme. På hverdagen, på det svære og på det lette. Mit speciale er at forbinde de store tanker om kærligheden med konkrete handlinger, som I kan mærke gør en forskel for jer.

Mange af dem, jeg arbejder med, er nysgerrige på, hvor svært det skal være, før det giver mening at tage sådan et forløb sammen. Min tilgang til parudvikling er, at det ikke behøver være funderet på store kriser eller at man skal stå på skilsmissens rand for at bruge tid og penge på at styrke sit forhold. Faktisk mener jeg, at det giver god mening at give sit parforhold en masse energi og omtanke, før man er på vej væk fra hinanden.

Når det er sagt, så er der næsten ingen udfordringer eller kriser som jeg ikke gerne tager under kærlig behandling sammen med jer. Så kæmper I med:

  • Hård hverdag
  • Skænderier om tid og prioriteringer
  • Manglende sexlyst
  • Følelsen af at have mistet kæresteforholdet i forældreskabet eller til arbejdet

– Eller andre ting. Så vil jeg gøre mit bedste for at skabe et rum til jeres fælles udvikling. Jeg kombinerer gerne parsessioner med individuelle samtaler

Ring gerne med spørgsmål og overvejelser. Jeg har herunder 3 samtaleforløb, men kan skræddersy præcis til jer.

daisy_socialmedia_all_jpeg2

 

ELSK samtale:

Her får I en mulighed for at blive klogere på jeres parforhold. Jeg guider jer kærligt og respektfuldt gennem en samtale med fokus på jeres hverdag, jeres fællesskab og det der styrker lidenskaben i mellem jer. Vi bruger på 2 timer sammen hos mig i indre København, og jeg sørger for, at I begge får talt og lyttet.

Pris 1750 kr

Denne samtale kan du også få på et gavekort. Perfekt som gaven til din kæreste. Husk at samtalen sagtens kan indeholde det svære mellem jer, men også være en mulighed for at tale om det I værdsætter og om jeres fælles drømme.

“Det er den bedste samtale, jeg har oplevet – og jeg nyder, at jeg fik oplevet det sammen med min mand.” Mie

 

5 mærkbare samtaler for par

Nogle gange kræver udvikling, at man virkeligt dedikerer sig til det. At man tager sig tiden til at gå i dybden med både de små og de store spørgsmål over en længere periode. De 5 samtaler sikrer, at vi får skabt en udvikling i jeres parforhold, som kan mærkes.

Samtalerne foregår hos mig, og jeg afsætter 1,5 time med en løs bagkant, så I ikke kommer ud af døren med en masse uløst.

Der er mulighed for at bruge samtalerne både sammen og hver for sig alt efter, hvad der giver jer det bedste forløb.

Pris: 5625 kr

Har I haft et forløb hos mig, kan I altid komme tilbage for en enkelt session. Det koster 1250 kr.

 

Workshop for par

Denne workshop sammensættes præcis til jeres behov og ønsker. Inden vi mødes skal I skrive en mail til mig, hvor I sammen sætter ord på, hvad I gerne vil blive klogere på. Så sammensætter jeg en workshop skræddersyet til jer.

Denne workshop er også super godt egnet til at skabe en klarhed over,  hvordan man mestrer det travle liv med både kærlighed, familie og karriere – uden stress.

Vi bruger 3 timer sammen hos mig

Pris 2250 kr

Læs mere om det moderne parforhold i min bog ELSK

ELSK_bog_300x300

 

X