Samtaler

 • Som personlig rådgiver designer jeg unikke forløb, så vores samtaler passer præcist til dine ønsker.
 • Mine samtaler foregår i mit hjem eller hos den, jeg arbejder med.
 • Der er mulighed for at bruge Københavns byrum som en del af samtalen. For eksempel med en tur på Statens Museum for Kunst, hvor jeg inddrager kunsten i samtalen, eller som en gåtur designet til dit tema.
 • Jeg har tavshedspligt.

Alle forløb er unikke, da de sammensættes præcist til dit behov. Hver samtale begynder der, hvor du er lige nu, og jeg gør altid mit yderste, for at du går ud ad døren med en følelse af at have brugt din tid værdifuldt.

 

Meningsfulde samtaler i trygge rammer

Jeg holder mine samtaler hjemme. I min lejlighed er der et rum, der er indrettet til meningsfulde samtaler. Da jeg ikke selv skelner mellem min personlighed og mit arbejde, er det naturligt for mig at have professionelle forbindelser i mit hjem. Ved siden af de mere personlige overvejelser ligger der i dette valg også en mulighed i at kunne være stærkt til stede der, hvor det betyder mest for mig. I mit virke som personlig rådgiver, i min dedikation til skrivningen og i min hengivenhed til familien.

Jeg kommer også gerne på besøg hos andre og gæster jævnligt både små og store virksomheder samt kontorer i stat og kommune.

 

Kontakt mig gerne

Er du parat til at udleve det ‘hele’ liv, hvor der både er plads til karriere og kærlighed. Vil du opleve styrken i at sige ja til det hele og gøre det uden stress? Ønsker du en, der giver dig fokus med nerve, nærvær og kærlighed? Så skriv til mig på hallo@daisylovendahl.dk, så vi kan finde en tid til dig. Du kan her læse meget mere om de forskellige muligheder for samtaler.

3 kopper kaffe

Tre samtaler på en time over en kop kaffe. Ingen whiteboards, værktøjer eller stramme konklusioner. Udelukkende udfordrende nærvær.

I udgangspunktet mødes vi hos mig, men vi kan også køre en tur, gå mens vi taler eller mødes på en cafe. Timen er din, og der er fuld opmærksomhed på dig. Du kan bruge det til at blive holdt fast på det, der er vigtigt for dig, udfolde muligheder og få konkret sparring.

Pris for private: 2250 kr. inkl. moms

“Jeg har haft fornøjelsen af tre kopper morgenkaffe med Daisy og kan uden at tøve sige, at vores første møde var noget nær den vildeste samtale jeg har haft med et andet menneske i meget lang tid. Daisy er indlevende, sjov og hamrende dygtig – og to måneder efter vores første snak har jeg forladt det job, der tog min energi, for at starte et nyt eventyr i en drømmestilling. Hvis du trænger til nye perspektiver, kan jeg til hver en tid anbefale givende, profesionelle snakke om karrieren, kærligheden og livet generelt med Daisy.” Pernille Ehlers-Hansen, retoriker

10 kopper kaffe

Dette er samme princip som de tre kopper kaffe, men de ti møder gør, at du kommer langt videre i din erkendelse og vil få en dybere forankring af dine ønsker i dine handlinger.

Min erfaring er, at det at handle på en ny måde og skabe en god og støttende praksis for sig selv ofte er det sværeste. De ti møder sikrer, at man virkelig oplever at tage stormskridt i sit liv.

Pris for private: 6750 kr inkl moms

En samtale

En personlig rådgivning på 1,5 time, der tager udgangspunkt i det, der er vigtigst lige nu. Gives kun til tidligere klienter.

Pris for private: 1250 kr. inkl moms

Samtaler, der kan mærkes

Dette er fem samtaler, der sikrer, at du kommer i dybden med, hvad der er vigtigst, og får handlet på det. Hver samtale varer 1,5 time med mulighed for at tale færdigt, da jeg aldrig har en stram bagkant.

Der er ligeledes mulighed for at kontakte mig mellem sessionerne, når man vælger dette forløb.

Pris for private: 5625 kr. inkl. moms.

“Mit forløb med Daisy handlede om at finde formålet med min virksomhed og I høj grad også mit liv. Jeg har I en længere periode ofte stilt mig selv spørgsmålet: Hvad skal der til for at jeg kan være tilfreds med mit liv? I morgen, om 10 år og om 50 år. Daisy hjalp mig med at finde frem til et formål der var vigtigere og større end mig selv. Noget der kunne gøre en stor forskel for mange mennesker. Det er nu en drivkraft for mig, og jeg ved det bliver det endnu mere I fremtiden. Tak Daisy!” Tobias Schelle, CEO&Founder 24slides

3 timers workshop

Inden vi mødes, skal du sende mig et brev på max. 1 side, hvor du kort skitserer dine ønsker og dine udfordringer. Derved kan jeg sammensætte en unik session til dig, hvor vi har tid til at komme i dybden og hvor du bliver forkælet med god tid og chokolade.

Sessionen egner sig både til at træffe en konkret beslutning, opbygge en strategi eller stille skarpt på ens værdier eller praksis. Den individuelle workshop er også super godt egnet til at skabe en klarhed over, hvordan man mestrer det travle liv med både kærlighed, familie og karriere – uden stress.

Det er dybest set luksus modellen, hvor alt er skræddersyet præcis til dig.

Pris for private: 2250 kr. inkl. moms. Betaling sker på dagen gennem mobilpay eller ved, at du får en faktura med. 

“Fra det øjeblik jeg trådte indenfor hos Daisy, var jeg ikke i tvivl om, at jeg var i gode hænder. På 3 timer formåede hun at hjælpe mig til at se ting, jeg kunne have brugt et år på selv  at finde ud af. Det kalder jeg value for money! Jeg oplever Daisy som en enormt seriøs, erfaren og kompetent sparringspartner, som jeg ikke kan have andet end respekt for. På den baggrund kan jeg kun give Daisy mine varmeste anbefalinger – især til alle, der måtte have brug for hjælp til at slå  deres ’livskompas’ til.” Ditte Darkó, Cand.Psych., Københavns Universitet

Gåtur der bevæger

Hvis du ønsker en virkeligt effektiv samtale og kan lide at bruge din krop, mens du tænker, så er denne mulighed som skræddersyet til dig. Vi går en tur på 2 timer, og undervejs vil jeg guide dig i gennem et bylandskab, som spiller sammen med den proces, du gennemgår. Det geniale ved for eksempel at krydse en reel bro, mens der sættes fokus på en indre bevægelse er, at erkendelserne forankres dybere. Det giver dig optimale muligheder for personlig og professionel udvikling.

Som forberedelse til turen må du gerne skrive en mail til mig, hvor du giver en kort beskrivelse af din situation, og hvad du vil have ud af den tur vi skal på. Derfra planlægger jeg en rute, der passer præcis til dig.

Pris for private er 1750 kr inkl moms

LEV – Kortlægning af dit liv

Vi bruger 2 timer på at stille ind på dit liv. På at komme omkring hvad der fylder i dit liv, hvad der giver dig energi og glæde samt hvad der blokerer dig. Vi ser på, hvordan du kan bruge dine forskellige livsområder til at støtte hinanden, og du bliver klogere på, hvordan dit liv hænger sammen.

Med dig fra samtalen får du:

 • Et overblik over hvad der fylder i dit liv.
 • Større klarhed over hvad du egentligt bruger din tid på
 • En indsigt i hvilke valg du kan træffe
 • En øget fornemmelse for hvordan dine livsområder kan støtte hinanden
 • En større følelse af at mestre dit liv

Pris for private: 1750 kr

Du får desuden LEV med uden beregning.

Nytårstrategi – Skab et år med mere mening og glæde

Hvis du vil gøre det kommende år til et, der virkeligt afspejler det liv, du gerne vil leve, så begynd med at lægge din strategi.

På 2 timer får du med humor, smil og over en kop kaffe plus et lækkert stykke chokolade:

 • En taknemmelighed over stjernestunderne i det foregående år.
 • En forståelse af hvad du har lært i den sidste tid.
 • En fornyet klarhed over hvor du er på vej hen.
 • En strategi så du ved, hvornår og hvordan du skal handle på dine drømme.
 • Fokus på de vigtigste elementer i dit liv.

Sessionen koster 15o0 hvis du kommer alene og 1750 kr, hvis du tager din kæreste eller veninde med.

X