Samarbejde med ALT for damerne

Sammen med mit yndlingsblad ALT for damerne er jeg på en mission for at gøre dit liv bedre. Det er store ord, men vi deler en vision om at dele viden, konkrete råd og sjove ideer med dig. Vi bliver selv inspireret af gode dialoger med andre kvinder, og vi ønsker at skabe blade, der giver dig et frirum, og som taler til både din sanselighed, dit intellekt og dit hjerte.

Vi vil gerne være med til at løfte dig og dit liv.

I ALT for damerne guider jeg dig til mere mentalt velvære og overskud, når vi stiller ind på dig og dit liv.

Vi har brugt en del kreativ kraft på at finde en form, der giver dig frihed til at læse, som du bedst kan lide. Så vi giver dig konkrete, mærkbare råd om et bestemt emne.

Uanset om du læser mine sider fra ende til anden eller plukker lidt hist og pist, så kan du få glæde af teksten.

Hver artikel er skrevet med et glimt i øjet uden at gå på kompromis med faglig fundering, eller de erfaringer jeg har fra hundredvis af samtaler om det moderne liv.

Jeg håber, du får glæde af siderne. De er skrevet med kærlighed og et ønske om at styrke dig og dit overskud. Det er enkle råd, som kan bruges i et travlt liv, 5 minutter efter du har lagt bladet.

Hvis du har spørgsmål, vinkler eller kommentarer til artiklerne, du gerne vil vende med mig, så skriv til mig i min brevkasse. Det er 100%anonymt, og jeg er vild med at være i dialog med dig.

BREVKASSE // Kære Daisy – Tanker om livet, kærligheden, hverdagen og meningen med det hele

Hvis du er nysgerrig på de kommende emner, vi sætter fokus på i ALT for damerne, så kan jeg afsløre, at det kommer til at handle om, hvordan du får mere tid til dig selv, om dit parforhold, om venskaber og om mening i hverdagen…

Du kan læse en smagsprøve her: 6 tips til at slippe din indre perfektionist fri

Du finder links til mange af artiklerne her

IMG_7266

 

 

X