Elsk din krop – 8 ugers webkursus til dit mentale vægttab og et liv fri fra kropsskam

Et webkursus til dig, der ikke vil bruge livet på at hade dig selv, men som er parat til at nyde livet, elske din krop og have ro i hovedet.

Efter webkurset ”Elsk din krop – dit mentale vægttab” vil du:

 1. forstå hvad din kropsskam egentligt handler om, og hvordan du får vendt den til selvaccept.
 2. vide hvordan du stopper den indre negative stemme, som holder dig nede.
 3. føle dig mere fri til at leve dit liv med den krop, du har.
Jeg vil have et godt forhold til min krop
1.13
Følg kurset fra alle enheder

DR eksperterne Martin Brogaard og Daisy Løvendahl kendt fra ”I krig med kroppen” guider jer gennem et 8 ugers forløb. Du lærer at slippe den tyngende selvkritik og stoppe krigen mod dig selv til fordel for mere selvværd. Webkurset hjælper dig til at få det, som ingen slankekur kan give dig. Nemlig ro i dig. Styrke til at være dig. Kærlighed til dig og din krop.

Daisy Løvendahl er b.la. kendt fra:

Kan du nikke genkendende til det her?

Du har prøvet en masse slankekure. Du bruger jævnligt mental energi på at kritisere dig selv. Du føler ikke, at du bare kan slappe af, nyde dit liv og din krop FØR den er anderledes, men du kan ikke komme derhen, hvor selvaccepten er der.

 • Du ville ønske, du bare havde ro i hovedet.
 • At du havde det godt med din krop og ikke brugte tid på, hvad andre tænker om dig.
 • At du kunne acceptere din krop.
 • At din mave, dine lår, dine bryster – alt muligt var anderledes.
 • At du elskede at træne, så du kunne tabe dig.
 • Eller at du fandt kuren som endelig gjorde, at du tabte de kilo, som generer dig.

Hvis du kan, så har jeg løsningen til dig!

Det er ikke endnu en slankekur. Tværtimod begynder rejsen mod mere selvværd, større accept af dig og kærlighed til din krop ikke med, at du ændrer din krop. Den begynder med, at du ændrer noget i i dit hoved!

Omkring 30% af danskerne kæmper med kropsskam. At have det svært med din krop, handler ikke kun om, hvordan du ser ud eller hvad du vejer. Det handler i høj grad om, hvordan du har det med din krop. Om du er i stand til at være i kontakt med dig selv, være accepterende og kærlig overfor dig selv. Lad Martin og Daisy hjælpe dig med det.

 • Lær konkrete teknikker til at øge dit selvværd og din kropskærlighed.
 • Få kraftfulde redskaber til at stoppe den indre negative dialog.
 • Bliv klar over hvilke styrker du har som menneske og lær at brug dem til at nå dine mål.
 • Skab uger hvor du rent faktisk passer på din krop frem for at bekrige den.
 • Oplev glæden ved at være dig med krop, fejl og skavanker – glæden ved sand selvaccept.
Ja tak. Jeg vil elske min krop.

For første gang har jeg "set lyset" og føler mig godt tilpas med min krop

Få en forsmag på webkurset

Webkurset er udviklet til dig, der ønsker at acceptere dig selv, lære at elske din krop og kunne handle på det, som er vigtigt for dig. Du kan sagtens komme ud af dette kursus med et ønske om at tabe dig eller spise sundere, men så bliver det et ønske, du også har redskaberne til at handle på. Få en forsmag på hvordan Martin Brogaard og Daisy Løvendahl tænker her i 3 korte videoer:

1.13

Giv dit selvværd et løft

Det er svært at undgå at føle sig vurderet i en tid, hvor vi hver dag bombarderes med billeder på, hvordan vi burde se ud og leve.

Det kan få næsten alle til nogle gange at føle sig ramt! Vi har et super enkelt værktøj til dig, som du kan bruge allerede i dag. Se videoen her og lær, hvordan du med 3 enkle teknikker kan give dig selv og dit selvværd et løft.

1.13

Begynd en kærligere dialog med dig selv

Denne video stiller et vigtigt spørgsmål.Ville du tale til din bedste ven eller veninde, som du nogle gange taler til dig selv? Du taler måske meget hårdere til dig selv end du ville gøre til nogen anden. Du fortjener bedre.

Begynd allerede i dag en kærligere dialog med dig selv. Se med og få viden om, hvorfor du ikke bare kan stoppe de negative tanker, men hvad du så kan gøre for at tage magte fra dem og øge din selvkærlighed

1.13

Flyt fokus fra kropsmål til livsmål

I denne sidste video taler vi om at tage respekten for os selv tilbage. Ingen andre skal diktere, hvordan du har det i din krop. Det er kun dit.

Så det er tid til at flytte fokus fra kropsmål til livsmål. Se med i videoen og få nogle konkrete værktøjer til hvordan.

Du får 8 videomoduler som kommer gennem:

Du får virkeligt meget. Hele ”Sådan gør du” vinklen, som du ikke kan i DR-programmet ”I krig med kroppen” og som du ikke kan læse dig til i en bog. Du får alt det som gør, at aha-oplevelsen bliver integreret i nye vaner og et mere kærligt selvbillede.

 • Modul 1: Kend din udfordring
  Hvad er kropsskam egentligt? Og hvorfor er det så svært at have det godt med dig selv? Vi giver dig nogle værdifulde perspektiver problemet og nogle konkrete metoder til at løse det.
 • Modul 2: Drop kropsmål og sæt livsmål
  Du lærer at stoppe et ensidigt fokus på dit udseende og i stedet fokusere på din sundhed og glæde. Dette modul gør dig også klogere på dit liv generelt gennem en kraftfuld øvelse, der hjælper dig til at skifte fokus fra det, du ikke kan lide ved din krop til det, som er vigtigt i livet.
 • Modul 3: Tag magten fra idealerne
  Dette modul sætter fokus på dine behov og på, hvordan du kan opnå det, du drømmer om – præcis som du er. Vi taler også om den mentale tjekliste og viser dig, hvordan du kan slippe den.
 • Modul 4: Lev stærkt og fejr din krop
  I dette modul drejer vi dit perspektiv fra det, du ikke kan lide ved din krop, til det du kunne værdsætte. Du får åbnet for en anden relation til dig selv og din krop samtidigt med, at du bliver klogere på dine psykologiske styrker.
 • Modul 5: Lev dine værdier ud
  Når man kender sine værdier, så er det nemmere at træffe valg som er sande og kærlige for en. Derfor guides du i dette modul gennem en stær værdiøvelse, og du står tilbage med en følelse af at have lyst til at indtage dit liv.
 • Modul 6: Giv din krop kærlighed
  Kropsskam handler også om os selv som seksuelle væsener. Hvis vi hele tiden vurderer vores krop, så kan vi ikke slappe af i den og nyde sex og intimitet fuldt ud. Så lær at nyde din krop og find mere ro i dig gennem dine sanser.
 • Modul 7: Vend de negative tanker
  Det er okay at kende hele paletten fra kropsskam til stolthed. Det handler ikke om at være 100% stolt af din krop, men om hvordan du er med op- og nedturene. Dette modul giver plads til de svære følelser og konkrete værktøjer til at håndtere de negative tanker.
 • Modul 8: Din vision for et mere selvkærligt liv
  Dit udseende skal ikke løse dine problemer eller give dig et godt liv. Det skal du. Derfor slutter dette kursus af med en konkret øvelse, der samler alle trådene fra kurset, og giver dig de to redskaber, som vil hjælpe dig til at skabe liv med mere kropsglæde fremover.
  Er det svar nok?
Jeg vil have et godt forhold til min krop

Hvordan foregår det helt praktisk?

Det geniale med webkurser er, at du slipper for dyre sessioner med en ekspert. Du behøver ikke købe 5 sessioner og tage fri fra arbejdet til det. I stedet får du gennem 8 uger en videolektion med konkrete øvelser, råd og inspiration, som du kan bruge med det samme. Du kan se det hele hjemme fra din stue, når du har tid og lyst.

Et webkursus på 8 videomoduler

 • Du får gennem 8 uger en mail med et link til ugens video, som du kan se, når du har tid og lyst. Kan du ikke nå det en uge, så springer du bare på ugen efter.
 • Kurset er dit for evigt, så du kan også altid gense det. Vil du hellere lytte til os end se en video? Så kan alle videomoduler downloades og afspilles som en podcast.

En flot workbook

 • Du får en flot workbook, som gør alle øvelserne super nemme at lave derhjemme. I bogen er der også ekstra tips og gode råd fra Martin og Daisy. Print den og gør det super nemt at følge dine fremskridt uge for uge.

Få mere kærlighed til din krop og tab den tyngende selvkritik

 • Tag kurset nu og få 8 videolektioner, der giver dig mere selvværd, dybere selvaccept og redskaberne til at bygge et sundt fundament for hele dig fra krop til sjæl.

”Hvilken lettelse at vide, jeg skal leve mit liv nu, med den krop jeg har. Jeg har troet, at jeg først kunne leve, når jeg har tabt mig. Men kurset har givet mig styrke og tro på, at jeg også har ret til at leve mit liv nu - selvom jeg er en størrelse 46”.

2 DR-eksperters viden pakket i et 8 ugers forløb

Martin Brogaard og Daisy Løvendahl er DR’s eksperter og kendt fra programmet ”I krig med kroppen”. De har begge mange års erfaring indenfor coaching, lederudvikling og personlig udvikling.

 • Daisy Løvendahl er også fast ekspert hos ALT for damerne og Vores Børn. Hun er ekspert i podcasten ”Når 2 bliver til 3” og har 10 års erfaring med at guide sine klienter gennem livets udfordringer. Hun har desuden skrevet trilogien LEV – ELSK – DØ om de eksistentielle spørgsmål i et moderne liv.
 • Martin Brogaard er coach, mental træner og har været i fitnessbranchen gennem 20 år. Han kender alt til både gevinsterne og ulemper ved stort fokus på kroppen. Martin er uddannet indenfor neurolingvistisk psykologi og er certificeret Executive Coach, Sports Performance Coach, Business Leder og Personprofil analytiker.
 • Sammen har Daisy Løvendahl og Martin Brogaard skabt webkurset ”Elsk din krop”, hvor du kan få de metoder, som deltagerne i DRs program ”I krig med kroppen” har brugt til at gå fra at være fanget i selvkritik til at få et markant bedre forhold til sig selv.

Men, hvad nu hvis…

Ja og nej.
Ja, du får meget ud af det.
Nej, det er ikke kedeligt.
Det er bare mig og Martin, der taler. Guider dig gennem øvelser og kommer med konkrete råd og stærke spørgsmål til dig.
Webkurset har bare den fordel frem for en samtale med mig eller Martin, at det er meget, meget billigere end at komme i session hos en af os. Oveni er det hjemme hos dig. Når du har tid. Der er ikke hverken transport, parkeringsbøvl eller kalendermanøvrer. Du ser det, når du kan.

Hvad koster det?

Det koster omkring 30 minutter af din tid en gang om ugen. Har du ikke tid en uge, så springer du bare på igen ugen efter. Materialet er dit for evigt, så du kan se det i dit tempo og gense det ligeså meget som du ønsker. Derudover er prisen 1950 kr. Du kan vælge at betale på en gang eller i 3 rater af 650 kr med 15 dages mellemrum.

 • 1950 svarer til en 4 måneder i et fitnescenter. Her får du i stedet et webkursus, som giver dig meget mere glæde, selvtillid og frihed. Fordi et bedre forhold til din krop handler ikke kun om kilo, og hvordan din krop ser ud. Det handler om, hvordan du ser dig selv. Når du har fundet mere selvaccept, står du stærkere i forhold til alt andet. Også træning, kost og motion.
 • Fuld tilfredsgaranti. Hvis du køber kurset og efter 2 moduler tænker: ”Det her er slet ikke mig!”, så skriv til Daisy Løvendahl. Så stopper hun kurset og refunderer dine penge uden nogle krav om forklaring. Du skal mærke værdien af det. Ellers er vi ikke tilfredse.
 • Samme pris som tre sessioner med en personlig træner. Du kan også bruge 1950 kr på 3 sessioner med en personlig træner. Det kan sagtens give noget godt, men de fleste som kæmper med deres krop får bare ikke den effekt, de ønsker. Måske skal du bruge 10.000 kr hos en personlig træner for at tabe de 8 kg for så at opdage, at du stadig har det svært med din krop. Det sker ofte. Er det ikke mere enkelt at begynde med at give dig lidt kærlighed? Og derfra bruge overskuddet til at nyde din krop som den er, træne eller hvad end vil bruge din kropsfrihed til.
Ja tak. Jeg vil elske min krop nu.

Min tankegang har ændret sig. Jeg har det bedre end nogensinde før med mig selv. Jeg har ro i hovedet og er gladere, fordi min vægt ikke længere skygger for mit liv.