Bliv forelsket i din kæreste igen - 6 redskaber til mere nærvær og bedre tid sammen

Et webkursus til jer der vil tættere på hinanden og opleve kærligheden blomstre – selv midt i en travl hverdag med børn.

Efter webkurset ”Styrk kærligheden – Bliv forelsket i din kæreste igen” vil du:

 1. forstå hvad der styrker jeres relation, og hvad der skaber afstand mellem jer.
 2. opleve effekten af mere nærvær i hverdagen.
 3. få mere lyst til at være sammen.
 4. føle dig mere elsket og være bedre til at give din kæreste det, han eller hun længes efter.
Ja tak. Vi vil hinanden.
4.50
Følg kurset fra alle enheder

Daisy Løvendahl deler ud af sine mange års erfaringer og guider jer gennem 6 redskaber, som kan styrke parforholdet og bringe det bedste frem i jer. Til glæde for jer nu og som en vej til at undgå, at jeres parforhold langsomt dør hen i hverdagens travlhed.

Daisy Løvendahl er b.la. kendt fra:

Kan du nikke genkendende til det her?

Du vil gerne dit parforhold, men du længes efter mere saft, kraft, lyst, sjov og følelsen af at elske hinanden helt vildt. 

Du er bare så træt af hverdag og føler alt handler om praktik og ikke om at være kærester.  Du savner de gode samtaler, lysten og intensiteten fra I var nyforelskede.

 • Ville du ønske, at I havde bedre uger, som ikke bare handlede om at være forældre og klare det hele?
 • At I var på samme side, ikke havde konflikter om ”hvem gør hvad”, men fandt hinanden i hverdagen?
 • At tiden sammen ikke blev slugt af Netflix, arbejde og børnesnak, men gav jer et frirum?
 • Savner du følelsen af at få hjertebanken ved synet af hinanden og intens tid sammen?

Hvis du kan, så har jeg løsningen til dig!

At udvikle sit parforhold kan nemt virke som en fallit erklæring, dyrt og uoverskueligt. Derfor er der alt for mange, som venter for længe med at komme ud af ”Det går jo nok” og ”måske ændrer alt sig til sommer” og ”vi får mere tid, når børnene er større” fælderne. For det sker ikke. Det eneste som sker er, at I glider en lille smule længere fra hinanden. 

Halvdelen af alle par går fra hinanden, fordi de ikke styrkede deres forhold, da det kunne være livgivende og spændende at arbejde med. Men du kan vælge noget andet.

 • Inviter din kæreste med på rejse, hvor I lærer redskaber til at tale bedre sammen.
 • Hvor I lærer at forstå hinanden dybere gennem at kende hinandens styrker.
 • Hvor I gennem korte og enkle øvelser kommer tættere på hinanden. Så tæt, at du kan mærke dit hjerte slå lidt hurtigere, når du ser ham, du elsker. Også en tirsdag aften kl 21.
Ja tak. Vi vil den store kærlighed.

Webkurset med 6 korte videolektioner indeholder:

Webkurset er udviklet til børnefamilier, hvor tid er svært at finde. Så jeg har pakket 6 videomoduler på 20 minutter med de mest effektive redskaber til at styrke jeres parforhold og give jer mere nærvær, bedre tid sammen og mere glæde i hverdagen.

4.50

Modul 1 - Nærvær

Skab øjeblikke af nærvær. I vil blive klogere på, hvad nærvær egentligt er, og hvordan I med enkle redskaber får mere af det i en travl hverdag.

4.50

Modul 2 - Styrker

Lær at forstå hinanden bedre ved at kende hinandens styrker. Oplev ny energi og fornyet respekt for hinanden ved at forstå din kærestes superpower.

4.50

Modul 3 - Kærlighedssprog

Lær at kommunikere så din kæreste føler sig mere elsket. Der er 5 kærlighedssprog i verden, og de er genvejen til mere loooove.

4.50

Modul 4 - Sex og lyst

Gør sex til en prioritet og oplev, hvordan lysten stiger. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det virker at dyrke planlagt sex. Lad mig lære jer hvorfor og hvordan.

4.50

Modul 5 - Tid sammen

Lær hvorfor man både skal tage tid alene og være helhjertet sammen. I får en enkel relationsmodel og fire kraftfulde reflektionsspørgsmål, der skaber bedre kontakt mellem jer.

4.50

Modul 6 - Uger med overskud

Sådan skaber I uger med tid til det vigtigste og får mere overskud. Få de 12 spørgsmål, der kan løfte hverdagens trummerum til et liv, I begge nyder, og som børnene trives i.

Hvordan foregår det helt praktisk?

Det geniale med webkurser er, at du slipper for bøvlet med at komme ind til mig, finde parkering og betale en masse penge for parudvikling. I stedet får du på 20 minutter per videolektion et konkret redskab, som du kan bruge med det samme. Det er samme tid, som det tager at se et afsnit sammen på Netflix. Hvad tror du, vil give jer mest?

Et webkursus på 6 videomoduler

 • Hver uge får I en video, der varer 20 minutter. Se den sammen ugentligt eller få børnene passet og se det hele på en gang. Kurset er jeres, og I kan altid gense det.
 • Alle videolektioner kan også høres som lydfil, mens I kører bil, vasker tøj eller løber en tur. I kan gøre det sammen eller hver for sig.

En ugentligt workbook

 • Hver uge får I en workbook, der supplerer ugens videolektion, og som gør det nemt at bruge redskaberne i en travl hverdag.

Få mere forelskelse ind i forholdet igen

 • Tag kurset nu og få 6 videolektioner, der styrker jeres kærlighed ved at give jer redskaberne til bedre tid sammen og mere nærvær.
 • Få 6 redskaber som skaber grobund for nye, spændende vinkler på jeres parforhold, der gør I ser hinanden igen og mærker engagementet i hinanden vokse. Det er ren forelskelse…

“Det er den bedste investering, vi har gjort meget længe. Min mand var kritisk overfor det, men han er også så glad for, at vi gjorde det. Hver lektion var værdifuld og relevant.”

10 års erfaring pakket i 6 x 20 minutter

Siden 2010 har jeg drevet min egen virksomhed som personlig rådgiver. Jeg taler med både par og enkeltpersoner om, hvordan de bruger deres tid bedst, lever det liv de virkeligt ønsker og passer på både dem selv og kærligheden.

 • Jeg er cand.comm. i kommunikation og filosofi fra RUC. Jeg er desuden certificeret Life- and Business Coach hos Manning Inspire og certificeret i styrkebaseret udvikling fra Gnist/Center for positiv psykologi.
 • Jeg har også taget en efteruddannelse indenfor EFT (emotions fokuseret parterapi) med fokus på parforhold og styrkelse af tilknytningen mellem to voksne, som elsker hinanden. Derudover har jeg deltaget i Esther Perels Masterclass om begær i langvarige forhold.
 • Dette gjorde jeg for at få de bedste og nyeste redskaber til at arbejde med parforhold, kærlighed og seksualitet. Jeg har stor erfaring fra mere end 4000 samtaler og fra dialog med læserne til mine bøger, mine artikler og den populære podcast ”Når 2 bliver til 3”

Men Daisy, hvad nu hvis…

Tid er den dyrebareste ressource vi har, så den skal buges godt. Derfor er hver lektion circa 20 minutter, så du skal bare droppe et afsnit af serien på Netflix, og så er tiden der. Hver lektion er direkte, brugbar og nem at få noget ud af med det samme.

Så drik et glas vin til! Jeg mener det. Fordelen ved denne form for parudvikling er, at det foregår hjemme hos jer, når I har tid. Det skal være en god oplevelse. Så skænk et glas vin, læn jer tilbage og tag det som en invitation til en god samtale, der kan føre bedre uger, mere sex og mindre konflikter med sig.

Så er I kommet til den rette. Webkurser egner sig slet ikke til den form for terapi. Så dette er slet ikke terapi. Det er inspiration, gode ideer, redskaber der virker og en god portion livserfaring serveret med et smil på læben.

Så lad være. Jeg arbejder med masser af par, der nægter at lave øvelser. Så lad workbook’en ligge og lyt til lektionen på en lydfil, når I kører bil. Det giver stadig stof til eftertanke og kan begynde en vigtig samtale mellem jer.

Hvad koster det?

Det koster 1950 kroner og 20 minutter af din tid en gang om ugen eller nogle timer samlet, når børnene er passet, og I har tid.

 • 1950 svarer til en date med middag, vin og taxa hjem. Hvad tror du giver mest forelskelse? Middagen eller redskaberne til at komme tættere på hinanden?
 • Fuld tilfredsgaranti. Hvis du køber kurset og efter 2 moduler tænker: ”Det her er en fejl”. Så skriv til mig. Så stopper jeg kurset og refunderer dine penge uden nogle krav om forklaring. Du skal mærke værdien af det. Ellers er jeg ikke glad.
 • Samme pris som en session i parterapi. Du kan også bruge 1950 kr på en session hos en parterapeut, når I er ved at glide fra hinanden og ordet ”skilsmisse” er blevet nævnt. I får ikke mere ene en session for det beløb, og jeg garanterer, at den samtale er knap så sjov som dette kursus.
Ja tak. Vi vil opleve forelskelsen igen.

”Vi er blevet kærester igen, og det er så dejligt.”