DØ – LEV OG ELSK, SÅ DU KAN DØ LYKKELIG

Daisy Løvendahl og hendes mand blev gift i 2007. Kort efter brylluppet blev hun gravid, og de brugte de næste måneder på at lave et børneværelse.

I det tidlige morgengry 9. juni 2008 tog de sammen en taxa, som kørte stille, da Daisy havde veer. De var fulde af forhåbninger og parate til at komme hjem med deres barn og begynde livet som familie. De vendte hjem om natten uden deres barn. Sønnen, Gabriel, døde under fødslen, og på under et døgn blev alle deres forestillinger om livet knust.

En personlig fortælling

Dette er Daisys beretning om året, hvor hun mødte døden, lærte om kærligheden og blev klogere på livet. Det er en personlig fortælling om at miste, gennemgå modgang og blive mor igen. Om at stå alene og være sammen.

Du får i DØ stærke perspektiver på dødens lærdom til livet, som du kan bruge, hvis du selv har mistet eller står ved siden af en, som har mødt døden. Bogen åbner for dybere refleksion om at leve, elske og dø. Den viser det svære, men rummer også en stor hyldest til livet.

DØ er sidste del af en trilogi om de eksistentielle spørgsmål i en moderne kontekst. Det er en skildring af, hvordan vi lever med det, som vi tror, vi ikke kan bære. Hvordan vi trods modgang kan finde lykke.

Uddrag fra bogen DØ

“DØ er ikke forbeholdt dem, der selv kæmper med døden, har mistet et barn eller en anden. Den er til alle, der lever. Den er til dig, der gerne vil høre en ærlig beretning om at komme tæt på døden og leve videre. Du får i bogen nogle perspektiver på, hvordan du kan gøre en forskel for andre, når du står ved siden af en, der er ramt. Bogen er til dig, der gerne vil høre, hvad andre har gjort og tænkt, for at blive inspireret til at finde din vej. Du opfordres gennem læsningen til at tænke over døden, invitere den mere ind og blive endnu klogere på dit liv. Bogen afrundes med en række livsprincipper og mærkbare råd til at leve med døden, som gør det beskrevne mere håndgribeligt og konkret. Formålet er at støtte dig i at huske dine døde og fejre livet endnu mere. DØ er en hyldest til kærligheden og til selve livet.”