ELSK

ELSK – Mere kærlighed, lidenskab og fællesskab i et travlt liv

Jeg tror faktisk på, at du både kan have en meningsfuld karriere, et hedt parforhold og en lykkelig familie. Det kræver, at du formår at påtage dig din del af ansvaret i familien, og at du varetager dig selv. Det kræver, sat på spidsen, både forvaltning af friheden og fællesskabet. Når det lykkes, er parforholdet potentielt det dejligste, du kan have i livet.

Fokus på en svær hverdag

ELSK er funderet på mine mange samtaler med mennesker, der lever det moderne storbyliv med konstant tidsmangel, en kæreste, de bor sammen med, børn og en karriere, som er vigtig for dem.

ELSK giver dig værktøjerne

I bogen finder du en gennemgang af parforholdet i dag samt 10 sande historier, der har bevæget mig som menneske og lært mig om kærligheden. Hver historie er skrevet med udgangspunkt i et livsprincip, der kan have stor betydning for, hvordan du lever med kærligheden i dit liv. Du får også de værktøjer, som har gjort en forskel for mine klienter, samt 45 mærkbare råd, du kan lade dig inspirere af.

Spørgsmålet for nutidens par er ikke længere, om de kan gå fra hinanden, men hvorfor de skal vælge at blive. Her er en refleksionbog, der styrker dig i at vælge kærligheden til.

 

Uddrag af bogen ELSK

Kærlighed er måske den største følelse af alle og et universelt ideal. Mennesker ønsker kærlighed i deres liv, fordi alt andet mister værdi, hvis kærligheden ikke er der. Vi ved det, vi siger det til hinanden, men nogle gange glemmer vi at handle på det. Nærmest ingen bliver gift med intentionen om, at det kun er for et par år, inden de skal skilles igen. Ingen sidder hele natten med deres lille barn i armene og bare elsker synet af det og tænker, at de en dag vil være så stivnet i konflikter med samme barn, at de ikke længere taler sammen. Ingen kysser deres bedste ven på kinden, danser hele natten og fortæller deres dybeste hemmelighed i forventningen om, at de året efter ikke længere er i kontakt. Ikke desto mindre er det også sådan, livet er.

Vi elsker, vi vælger hinanden til, og vi vælger fra igen. Det tror jeg ikke, hverken kan eller skal ændres fundamentalt, for nogle gange er det vigtigt at kunne lukke en relation. Nogle gange skal et forhold dø, for at andet i os kan leve, men jeg oplever, at mange får lukket for en relation og får gjort kærligheden mindre, hvor der måske var håb om, at kærligheden kunne leve, hvis den fik lov til at udfolde sig.

 

Kærlighed er ikke en figur, som man kan sætte på en hylde og være glad for. Kærlighed er en levende tråd, som forbinder os med os selv og andre, og som vi hele tiden spinder på. Det er en tråd, som kan briste visse steder, forandre sig radikalt og stadig være det, der holder alt andet.

 

I 2015 udkom LEV, som er anden del i trilogien: LEV – ELSK – DØ, der handler om de store eksistentielle spørgsmål i en samtidig kontekst. Læs om LEV her.

 

“Modtog bogen forleden, havde tid – så satte mig straks i en solstråle og begyndte at bladre i den og blev fanget, grebet, blev i bedre humør – der er håb, mega inspiration. Tak for den og tak for dig.”  Jane

“At det er historier fra det virkelige liv, gjorde at jeg følte en samhørighed under læsningen og fra tid til anden placeredes der et smil på mine læber…Igennem de historier Daisy fortæller får jeg flere ting med mig.
1: En historie om nogen andre som også har det svært med kærligheden og lidenskaben. Det i sig selv var en kæmpe lettelse, i et samfund hvor vi har tendens til at glorificere kærligheden når den er der.
2: Gode råd og perspektiver på kærligheden og lidenskaben og hvad man kan gøre når det er svært.” Kirk

Blogger, foredragsholder og træner Kirk Rønler har skrevet en anmeldelse af ELSK. Læs den hele her.