Foredrag & workshops

Som foredragsholder er det mit ønske at skabe en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor du bliver bevæget i både sind og hjerte. Derfor består mine foredrag af 4 elementer: Velfunderet viden, bevægende historier, refleksionsspørgsmål og inddragelse af publikum. Jeg tilpasser altid mine foredrag til mine tilhørers ønsker, så I får mest af det, som I ønsker.

Ring på +45 51 94 07 10 eller skriv på [email protected] for at høre mere om hvilket foredrag der passer til jer. Mine foredrag ligger fra 5000 kr og op.

“At lytte til Daisy er tankevækkende, sjovt, bevægende og spark-i-røven inspirerende! Hun kan forklare og udfordre, så du ser tingene på en ny måde, og stiller uhyggeligt skarpt og er støttende og opmuntrende på samme tid.”Nina Kierbye, Business Analyst

Du kan også booke mig gennem YouandX

Foredrag // LEV – Derfor skal du have både kærlighed, familie og karriere

Et foredrag om at mestre kærlighed, familie og karriere

“Der er bøger med den lette opskrift på, hvordan du finder lykken. Så er der bøger, der får dig til selv at finde svarene indeni. Under sidstnævnte kategori er bogen Lev”– Nilo Zand

Bogen LEV har fået 5 stjerner af læsere på saxo.com

I 2015 udkom bogen LEV, hvor jeg skrev om, hvorfor det giver mening at vælge både kærligheden, familien og karrieren til. Bogen vakte genklang hos både medier og læsere, da den satte ord på noget som mange kan relatere til. Nemlig styrken i at være både kæreste, forælder og engageret i noget.

Fra bog til foredrag

I foredraget præsenterer jeg de vigtigste pointer fra LEV og giver dig et rum til at stille ind på dig selv. Du får både spørgsmål til din refleksion og konkrete mærkbare råd med hjem.

Foredraget leveres med høj energi, humor og stor respekt for din privathed. Det spænder fra de store spørgsmål om livet til konkrete bud på, hvordan du kan få en bedre hverdag med tid til både kærligheden, din familie og din karriere.

“Langt de fleste mennesker, der har lyst til at reflektere over tilværelsen, kunne have gavn af dine tanker og foredrag. Dit foredrag var meget, meget underholdende og morsomt trods den store seriøsitet, der ligger bag, og de alvorlige emner, du behandler. Eksemplerne fra dine egne klienter og den humor og det engagement, du lægger for dagen, krydrede foredraget på forfriskende vis og gjorde det meget medrivende.

For mig at se er der også noget helt nyt i dine idéer, nemlig at vi ikke skal give køb på nogen af de fem væsentlige elementer, vi alle ønsker i vore liv: familie, karriere, parforhold, venner og at gøre en forskel. Tværtimod får du os overbevist om, at vi ved at prioritere alle disse nødvendige områder faktisk får mere overskud, energi og tid. Og du kommer med eksempler på, hvordan det rent praktisk kan lade sig gøre ved at luge det uvæsentlige bort og strukturere tilværelsen på en anden måde.” Susanne Trine Niemann

Vil du vide mere om foredraget?

Lyder foredraget som noget for dig? Så er du velkommen til at hente PDF’en om foredraget her.

Jeg kan bookes ved direkte kontakt. Jeg kan også hjælpe dig med at skræddersy et arrangement med dig til præcis dine behov.

Foredrag // ELSK – Vælg kærligheden til i et travlt liv

Et foredrag om, hvorfor du skal vælge dit parforhold til, og hvordan du får både et hedt intimt liv, en familie der trives og en stærk kærlighed.

Kærligheden lever, og der er god grund til at tro på parforholdet i den moderne verden.

En anden retning

I en tid hvor mange erklærer det traditionelle parforholdet for dødt eller alvorligt truet, peger jeg i en anden retning. I en verden med radikale forandringer og et højt tempo har vi mere end nogensinde brug for tætte, livslange forhold. Spørgsmålet for nutidens par er ikke, om de kan gå fra hinanden, men hvorfor de skal vælge at blive.

Udfordringer og muligheder

I foredraget stiller jeg skarpt på det moderne parforholds største udfordringer og muligheder. Jeg sætter parforholdet ind i en større sammenhæng og viser, at det ikke bare er os, der ikke magter kærligheden, men parforholdet der har fået nye vilkår og udfordringer.

Foredraget  spænder fra de store spørgsmål til konkrete bud på, hvordan du kan styrke kærligheden og parforholdet.

Alle er velkomne

Foredraget er ideelt at komme til sammen med din partner, med en veninde eller med dig selv. Det er ikke begrænset til par, men interessant for alle der synes kærlighed og parforhold er et relevant emne.

“Daisy er tilstedeværende, engagerende, medrivende og er enormt dygtig til at fortælle billedlige historier.
Man tænker umiddelbart, når man bliver hevet med til foredrag om kærlighed, at det er lidt banalt – kan jeg mon lære noget? Og det kan man. Det er meget spændende og vigtigt for et sundt kærlighedsliv at man også forstår lidt om de forskellige mekanismer.. Det ved Daisy noget om..” Dan Bro

Hent PDF om foredraget her

Bogen ELSK har fået 5 stjerner af læsere på Saxo.com.

Workshops

Workshops sammensættes efter konkrete behov til private og virksomheder.

En workshop tager typisk tre timer, men der er mulighed for at justere efter, hvad formålet er. Gennem de seneste år har jeg blandt andet holdt workshops for private med emner som ugepraksis, livsformål, nytårsstrategi og værdier.

Hvis der kan samles en gruppe på 6 personer, så sammensætter jeg gerne en workshop tilpasset det konkrete ønske.

Vil du vide mere?

På virksomhedssiden har jeg faciliteret innovationsworkshops og holder meget af at bidrage til, at der på en arbejdsplads skabes de resultater, der gør en forskel for den enkelte medarbejder og for organisationen som helhed.

Jeg holder også jævnligt workshops, som man bare kan tilmelde sig. Hold dig opdateret gennem nyhedsbrevet.

Referencer

“Tak for en super god workshop, Daisy! Vi brugte to dage sammen på Henne Mølle Å badehotel for at sætte fokus på, hvordan man får tid til det hele i en travl hverdag med familie og arbejde. Du var den helt rette til at give vores medlemmer og deres partnere konkrete værktøjer til en rigere hverdag på arbejds- og familiefronten, alt sammen krydret med en god portion humor og gode eksempler.”

Kristina Jørgensen, Regionsformand i Region Sydjylland, FRIE Funktionærer

“Da jeg startede på kurset, var jeg et stort spørgsmålstegn, hvad angår mit livsformål, og hvad jeg ville med mit liv og min karriere. Jeg stod på et vadested og var forvirret, drænet og utilfreds. Men allerede efter et par minutter på første kursusdag havde vi fået nogle enkle redskaber til at arbejde med vores livsformål og komme ud af mellemtilfredsheden. Og nu, efter kurset, står mit livsformål og min retning bare lysende klart. Jeg har fundet frem til, hvad der er vigtigt for mig – og det har jeg gjort ud fra mig selv og ikke ud fra alle andres forventninger og drømme for mig. Det føles bare så fedt! Det har været så energigivende, og jeg har været fyldt med glæde og bobler efter hver kursusgang.

Mange af de mål og drømme, som jeg har fået sat ord på igennem kursusforløbet, skrev jeg ned på post-its rundt omkring i min lejlighed. Det fantastiske er, at jeg allerede nu kan se, hvordan de en efter en bliver til virkelighed. Det er sgu magisk! Og det er så fantastisk at se, at fordi Daisy vidste, hvad hun gjorde, og fik os til at stole på processen, ja, så er mine drømme begyndt at manifestere sig i mit liv – helt uden at jeg har anstrengt mig.

Jeg vil til enhver tid anbefale kurset og Daisy til ALLE, der har lyst til at få mere mening og glæde ind i deres liv. Det burde faktisk være obligatorisk at gennemgå et Livsformåls-kursus på et eller andet tidspunkt i vores liv! ”

Louise Fredbo-Nielsen, Fremtidsforsker, Future Navigator

“Jeg har arbejdet med Daisy om udvikling af metoder til øget innovation i organisationen – og særligt innovation i implementeringen af politiske beslutninger og initiativer. Altså til at skabe nye løsninger og finde de rigtige veje igennem for at skabe resultater, og vel at mærke resultater, der gør en forskel. Det var et stærkt og kompetent forløb, som i den grad havde den ønskede effekt, og som samtidig også blev udviklet og afviklet i et frugtbart samarbejde. Dette samarbejde havde til formål at målrette forløbet direkte ind i de her og nu udfordringer, vi stod overfor – og det virkede. Jeg kan give Daisy Løvendahl mine bedste anbefalinger.”

– Claus Bjørn Billehøj, Direktør for regional udvikling, Region Hovedstaden