Onlinekursus // Styrk kærligheden

I har ringet fra Smilets By, I har skrevet fra Thisted og I har rakt ud fra Odense.

I ville gerne komme til en samtale, men det er vildt svært at nå midt i en travl hverdag på et tidspunkt mellem 8 og 17. Særligt når man er to med fuldstidsarbejde og børn.

Hvis jeg havde flere timer i døgnet, ville jeg virkelig gerne tale med klienter fra hele landet og på alle mulige tider. Det er desværre ikke en mulighed.

Derfor har jeg lavet et helt nyt webkursus, som jeg virkelig gerne vil dele med jer. Det hedder Styrk Kærligheden, og det er strikket sammen til en travl hverdag.

Hvad er webkurset ‘Styrk kærligheden’?

Der er 6 moduler med en video af 20 minutter og en medfølgende pdf, der gør alle ideerne helt konkrete og nemme at bruge. Så I skal ikke afsætte timer og tusindvis af kroner. I skal bare skænke et glas vin eller lave en god kop kaffe og sætte jer sammen 20 minutter en gang om ugen i 6 uger.

Hele ideen med dette kursus er at begynde gode samtaler mellem dig og din kæreste.

At give jer nogle af de råd og redskaber som alle par kan bruge.

Som giver mere nærvær, dybere forståelse for hinanden og bedre tid sammen.

Alt det som gør, at der er grønt lys, når kæresten lægger op en fræk aften og som gør at man nemmere bliver enige om sommerferien skal gå til Norge eller Italien. Når man grundlæggende er et godt sted med hinanden, er det meget nemmere at klare konflikter, komme gennem hårde perioder med syge børn og natteroderi, stå sammen i familieudfordringer og have lyst til hinanden.

6 af de mest effektive redskaber til at styrke den grundlæggende kærlighed er samlet her.

Kurset koster 1750 kr, men indtil 14 november kl 15.00 kan du få det for 1250 kr.

Køb det her og spar 500 kr inden 14 november.

VIDEO IND HER

Der sker de mest vidunderlige ting, når man som par vælger at give hinanden tid til at blive klogere på parforholdet og de fælles drømme.

Kan det være en god oplevelse af arbejde med sit forhold?

Ja. Jeg vil faktisk sige, at det skal være en god oplevelse!

Hvis din partner får nervøse trækninger om munden og ticks, når du nævner ordet “selvudvikling” eller “parterapi”, så lover jeg, at de forbehold bliver manet til jorden. Kurset er uformelt, sjovt og øjenåbnende med fokus på at give jer konkrete handlinger og værktøjer, I kan bruge i hverdagen. I vil få råd og redskaber til:

Mere nærvær, ny energi til sexlivet og uger med tid til det I vil

Lyder det for godt til at være sandt? Måske. Men jeg har rigtigt meget erfaring med at hjælpe par med netop de ting, så jeg tror også, at jeg kan give jer noget.

I vil blive bedre til:

Uge 1: Skabe øjeblikke af nærvær
Uge 2: Kende hinandens styrker
Uge 3: Tale så din kæreste føler sig elsket
Uge 4: Gøre sex til en prioritet
Uge 5: Tage tid alene og være mere helhjertet sammen
Uge 6: Skabe uger med tid til det vigtigste

Når I tilmelder jer kurset, får I:

  • Adgang til 1 video á ca. 20 min en gang om ugen i 6 uger.
  • En ugentligt pdf der gør det nemt at omsætte ideerne til konkrete handlinger, der løfter kærligheden i en travl hverdag.
  • Videoen som lydfil så du også kan lytte i bilen eller, mens du vasker tøj.

Kurset koster 1750 kr., som svarer til en 2 timers par-session med mig  eller regningen som sidst min mand og jeg gik ud en aften, spiste middag med vin, fik en drink og tog en taxa hjem. Så spørg dig selv om ikke et konkrete råd og redskaber til dit parforhold kan give mere end den klassiske middag ude.

Tilmelder I jer inden kampagnen udløber den 14. november kl. 15, får I kurset med 500 kr. i rabat til 1250 kr.

Du køber kurset her, og får din rabat på 500 kr

Vigtig info!

Kurset er fleksibelt. Det betyder, at I enten kan følge kurset uge for uge, eller I kan tage afsætte en weekend, hvor børnene er passet, og tage hele molevitten på en gang. Det er helt op til jer.

Vil du høre mere om de enkelte moduler inden du beslutter dig?

Værsågod.

Her er 6 korte video’er der fortæller om hvert modul.

 

X