Oplevelsesgave – Brug 3 timer på at sætte fokus på jeres kærlighed

Drop den almindelige gave og giv en oplevelsesgave, som I kan mærke længe efter. Som fornyer jeres lyst til hinanden og jeres fælles engagement.

Et af de stærkeste principper i verden er dette: Energi følger fokus.

Hvis du har barn, kender du måske mekanismen fra dengang, du blev gravid, og pludseligt så babyer overalt. Eller dengang du var forelsket og så ethvert øjeblik alene sammen som en mulighed for kærtegn.

Det vi fokuserer på, giver vi energi. Det vokser i os, fylder mere og bliver mere spændende. Det spændende parforhold, den lidenskabelige sex og det fælles engagement i livet kommer ikke, mens vi arbejder, har travlt med at være familie eller bygge om i huset. Det kommer, når vi giver hinanden energi og fokus. Når vi vælger kærligheden.

Giver I hinanden fokus?

Trænger I til at se hinanden fra et andet perspektiv end det vante?

Længes I efter nye eventyr sammen og fornyet lyst?

Så drop den normale date eller weekendturen og brug 3 timer sammen med mig.

Bliv klogere på hinanden, opdag noget nyt og skab fundamentet for nye fælles oplevelser. Jeg sørger for, at I kommer omkring mange af de store spørgsmål, og at I går herfra med konkrete værktøjer, som I kan bruge mange år fremover.

Det hele foregår i en rar stemning, hvor der er plads til kram og latter. Jeg serverer kaffe, vand og summerbird chokolade .

Pris: 2250 kr

Du bestiller samtalen ved at skrive til mig på hallo@daisylovendahl.dk eller ringe mig op på 51940710.

I er velkomne til at skrive til mig inden og fortælle lidt om, hvem I er, og hvad I længes efter. Så designer jeg en session specielt til jer.

Når I giver en oplevelsesgave hos mig, er det både den session, vi har sammen, men også de konkrete værktøjer I får med jer og kan bruge fremover.

Med jer fra samtalen får I:

  • Større klarhed over fælles værdier
  • Bogen ELSK
  • En dybere forståelse af den anden
  • Et indblik i hinandens drømme
  • Et andet perspektiv på hinanden

X