TEST: KEND DINE STYRKER

Tag en gratis test, der viser dine styrker. Testen er udviklet af VIA Institute on Character, og du kommer hen på deres hjemmeside. For at tage testen skal du oprette dig som bruger.

Der er 24 styrker, som alle mennesker har. Styrkerne er for psyken, hvad muskler er for kroppen. Det er styrkerne, der giver dig energi, styrke og kraft til at gøre alt det, du skal. Når du bruger dine styrker aktivt, booster du din kreativitet, performance og glæde. Det giver overskud, styrke og lykke.

Testen viser dine styrker fra 1-24 i din personlige rækkefølge, begyndende med nummer 1 til nummer 5, som er dine topstyrker. En styrketest siger ikke noget om, hvor god form du generelt er i, så du kan for eksempel godt have lavere styrker, som du bruger meget aktivt. Det er ligesom med kroppen. Man kan være i generel god form og ret fit, og man kan være det modsatte.

Husk, at styrketesten er et billede på, hvor du er lige nu, og at du i sidste ende er eksperten på, om dens resultater giver mening.

Du kan også gå på opdagelse i dine styrker ved at downloade den samlede Oversigt over de 24 styrker og simpelthen trække 3-5 af dine styrker ud og tænke over dette spørgsmål: Hvordan kan jeg sætte denne styrke mere i spil i min hverdag?

Hvis du vil læse mere om styrker, og hvordan du kan bruge dem i dit liv til at højne din livsglæde, performance og lykke, så læs LEV. I bogen får du en introduktion til styrkerne og en fornemmelse af, hvordan de kan bruges i din hverdag.

 

Da jeg selv bruger styrkerne meget – både personligt og i mit arbejde med andre, har jeg designet et sæt styrkekort som er både smukke, informative og nemme at bruge. De er lige til at have i tasken en dag, hvor der er brug for at huske på, hvad man kan og har at byde på. Ligesom de er gode til at lægge på bordet i en samtale eller teamudvikling. Kortene koster 129 kr og sendes med post dagen efter køb.

foto-af-styrkekort