Fokus på parforholdet som børnefamilie

I 2017 er jeg fast ekspert i Vores Børn og bidrager med artikler om parforhold, når man er børnefamilie.

Der er ingen tvivl om, at det er fantastisk at være forældre og have familie med en, man elsker, men det er også virkeligt krævende.

Det er en af verdens store mysterier, hvorfor den samme kærlighed, som giver to mennesker lyst til at stifte familie, tit forsvinder lidt i hverdagen med børn. Når man tænker hed sex og stor passion, er det næste man associerer ikke særligt tit blebørn, kogevask og diskussion over middagsbordet med teenagere. Livet som familie er fyldt med konflikter, faste spisetider og hverdag, som skal fungere, og midt i det skal der også være intimitet og dyb forbindelse.

Samlet er det stor kærlighed i den smukkeste version.

Så hvordan bevarer du det hede parforhold, mens du skaber en lykkelig familie med plads til børnene, arbejdet og dig selv?

Hvordan kan du med enkle skridt komme lidt tættere på at have både kærligheden og børn, der trives?

Hvordan er du både forældre og kærester med den samme uden at miste hverken fællesskabet eller friheden?

Læs med når jeg i Vores Børn måned efter måned folder emnet ud, og giver dig mærkbare råd til at få både parforholdet og familielivet til at lykkes.

Der er ingen enkle genveje, som sikrer, at det hele bare kører perfekt hver dag, men måske kan et mærkbart råd der giver dig inspiration til at elske lidt mere og nyde både det krævende og fantastiske give dig fornyet energi på både parforhold og familieskab.

Skriv også gerne direkte til mig med dine overvejelser, refleksioner og tanker. Jeg elsker at være i dialog med dig!

BREVKASSE // Kære Daisy – Tanker om livet, kærligheden, hverdagen og meningen med det hele

Har du lyst til at læse de artikler Vores Børn tidligere har skrevet om mig, så læs med her.

X