Webinar 5/2: Enkle redskaber der styrker dit parforhold

 

Længes du efter mere nærvær med din kæreste? Uger med overskud? Bedre kommunikation i hverdagen?

Hvis du kan nikke ja til en eller flere af disse spørgsmål, så er du ikke alene. Faktisk viser en rundspørge, jeg har lavet med knap 200 i parforhold, at kærligheden nemt sygner hen i hverdagen.

Vi har så utroligt travlt med at være gode forældre, gode kollegaer og have styr på hverdagen, at vores parforhold nogle gange lider under det.

Vi drømmer om mere tid sammen, færre konflikter, mere lyst og den der gnist, som bare sætter et stort smil på læben.  Men den er svær at finde kl 22 på sofaen efter en lang dag, og der er hverken tid eller penge til weekendrejser eller dyre dates.

Min ambition er at gøre enkle, brugbare redskaber til at styrke kærligheden tilgængelige for alle. For kærligheden er nem at tage for givet, men det vigtigste at værne om.

Så selvom det er en livskunst at mestre kærlighed, familie og karriere, så er der faktisk gode råd at hente. Du får 6 af dem, når du deltager i webkurset ’Styrk kærligheden’. Lige hjem i din stue for samme pris som en samtale med mig.

Hvis du kunne være interesseret i at deltage, så kom med på webinar tirsdag d. 5. februar kl. 20.00 – 21.o0, hvor jeg deler 3 konkrete redskaber til at give mere nærvær og bedre tid sammen. Det koster ikke en krone, og jeg lover, at udbyttet bliver stort. Der ingen forventninger om, at du derefter fortsætter på webkurset. Får du, hvad I skal bruge på en time, så er det bare dejligt.

 

Tilmeld dig webinaret her

 

X