Bliv sexolog & parterapeut

En 1,5-årig uddannelse du kan bruge til at støtte andre i at skabe kærlige forhold, nære relationer og stor kærlighed. For kærlighed er det vigtigste i livet.

Næste hold begynder i januar 2025.

Uddannelsen giver dig bl.a.:

 1. 15 modulers eksperttræning i sexologi og parterapi med udvalgte gæsteundervisere så du lærer fra de bedste.
 2. Titlen "Eksamineret sexolog & parterapeut", så du bagefter står med et stærkt fundament for at arbejde med kærlighed, singleliv og parforhold i alle former.
 3. Alt det du har brug for, så du bagefter kan skabe en god forretning, hvor du hjælper andre med at have bedre parforhold og et skønnere kærlighedsliv.
Ansøg om plads på uddannelsen her
sexolog & parterapeut uddannelsen
4:50
Se video præsentation

Få den fulde uddannelsesbeskrivelse til print og download:
Læs alt om uddannelsens 15 moduler, teoretiske baggrund mm. ved at downloade kursusbeskrivelsen her.

Daisy Løvendahl er b.la. kendt fra

DR, Politiken, Vores Børn og Alt.

En 1,5-årig uddannelse i parterapi og sexologi på et eksistensfilosofisk grundlag.

Uanset om du drømmer om at rådgive par, støtte singler eller se dig selv i et nyt lys og forstå dynamikken i egne og andres parforhold er uddannelsen som professionel sexolog og parterapeut starten på en spændende rejse.

Om uddannelsen


Introduktion:

Du får 15 modulers eksperttræning  i parterapi og sexologi på et højt kvalificeret fagligt niveau. Når du er færdiguddannet, vil du ikke alene være klogere på dig selv – men også på kærligheden. Du vil være i besiddelse af de redskaber, som rykker andre mennesker.

Min ambition med uddannelsen er at give dig de bedste redskaber til at arbejde med kærlighed, seksualitet og relationer.

Der er mange gode sexolog og terapiuddannelser, men ingen andre der har fokus på netop kærlighed, seksualitet, relationer og parforhold med kombinationen af både eksperttræning fra de bedste på deres felt, høj akademisk standart og redskaber som kan bruges i praksis.
Uddannelsen er derfor egnet både til dig, der vil arbejde med mennesker i parforhold, men også til dig der vil arbejde med andre aspekter af kærlighedslivet.

I gennem mere end 10 år i samtalerummet har jeg oplevet, at sex, parforhold og kærlighed er det emne, som flest mennesker har brug for at blive klogere på. For det er fundamentalt for et lykkeligt liv at elske og blive elsket.

Det er også derfor, at alle popsange handler om kærlighed.

Vi vil den store kærlighed. Men vi ved ikke altid, hvordan vi skal skabe den. Det vil uddannelsen som sexolog og parterapeut lære dig.

Som eksamineret parterapeut kan du skabe et arbejdsliv med kærligheden i centrum

Du får på denne uddannelse træning af eksperter indenfor hver deres felt, så din faglige ballast kommer til at være helt i top.

Som sexolog & parterapeut kan du hjælpe mennesker, der oplever:

 • At gnisten og nærværet er væk
 • Ikke at kunne finde lysten til hinanden
 • Udfordringer i sexlivet
 • Følelsen af at alt er hverdag og der ikke er et parforhold med kun praktik
 • Tvivl på om man er i den rigtige relation
 • Konflikter som smadrer kærligheden
 • Uenighed om børnene
 • Utroskab og uærlighed
 • At den ene eller begge mister sig selv i parforholdet
 • Familiekonflikter
 • Ikke at kunne tale sammen, så man føler sig hørt
 • At have svært ved at sætte grænser i deres relationer

Som sexolog og parterapeut kan du hjælpe dem til at få:

 1. Mere lyst og bedre kontakt til sig selv (og hinanden)
 2. Et bedre sexliv
 3. Følelsen af dybere samhørighed og mere nærvær
 4. Den kontakt og tilknytning som skaber tryghed og tillid i relationer
 5. Et forhold der bygger på ærlighed
 6. Mere fællesskab i en travl hverdag
 7. Et liv hvor begge parter trives
 8. Større kendskab til dig selv, så din lyst og seksualitet bliver en kilde til glæde i livet
 9. Redskaberne til at vende konflikter til dybere forståelse for hinanden
 10. En stærk kommunikation der skaber empati

Når du forstår dig selv,
kan du bedre hjælpe andre

Kerneværdierne på uddannelsen som sexolog og parterapeut er, at dig, mig og os hænger sammen. Når du forstår dig selv, kan du bedre hjælpe andre

Når du forstår dynamikken mellem, hvem du er, hvem din partner er og hvem I er sammen, er du også bedre i stand til at skabe et parforhold, hvor I begge trives. 

Du lærer derfor både at kigge på dig selv og på relationer og parforhold generelt, for når du forstår dig selv, kan du også bedre forstå og hjælpe andre. Derfor er uddannelsen også dit rum for udvikling.

Du undervises i forskningsbaserede teorier – som du lærer at bruge i praksis

Jeg underviser i forskningsbaserede teorier, som du kan bruge til både at forstå menneskers psyke og forhold bedre.

Mit arbejde, og dermed også din undervisning, er kendetegnet ved, at vi bygger bro fra teori til praksis. Vi læser bøger og træner det, du lærer, så du bliver helt skarp på, hvordan du kan omsætte viden til redskaber, der transformerer dit og dine samtalepartneres liv. Der er hele tiden et fokus på både grundig, teoretisk funderet undervisning og træning i praksis. 

parterapeut uddannelsen

Uddannelsen 3 principper

Du kommer til at arbejde i en vekselvirkning mellem uddannelsens tre principper: Viden, integritet og samtaleteknik.

Viden

 • På uddannelsen præsenteres du for teori indenfor eksistensfilosofi, positiv psykologi, sexologi, coaching og forskning inden for parterapi, der giver dig en solid faglig værktøjskasse.
 • Du forventes at kunne sætte din teoretiske viden i spil både under mødet med klienter, til eksamen og under din supervision.

Integritet

 • Uddannelsen har et eksistensfilosofisk udgangspunkt, hvilket betyder, at du lærer dig selv bedre at kende, og kommer til at forstå andre bedre.
 • Integritet betyder, at du altid har dig selv med og kender dine grænser, begrænsninger og styrker.
 • Derfor er supervision også indbygget i uddannelsen, ligesom du inviteres til at være del af et Alumni netværk.

Samtaleteknik

 • Uddannelsen klæder dig på til at strukturere og gennemføre samtaler og samtaleforløb, hvor folk udvikler og rykker sig.
 • Du lærer at strukturere samtaler og forløb, så den person eller det par du arbejder med, får maksimalt udbytte af samtalerne.

Hvem er uddannelsen for?

Uddannelsen er til dig, der ønsker at arbejde med par, soloklienter og kærlighedslivet.

Der er et kæmpe marked for at arbejde med det emne, for det fylder for rigtigt mange mennesker og definerer en stor del af livskvaliteten. Mange drømmer om god sex, dyb kærlighed og samhørighed, men de har det ikke. Det kan du med denne uddannelse støtte dem i at få. 

Uddannelsen er derfor til dig, der ønsker at forstå de dybe dynamikker, der knytter sig til parforhold og intime relationer. Og som ønsker at give de redskaber videre, som gør, at kærligheden kan trives og folde sig ud gennem et helt liv. 

De redskaber får du ikke så specialiseret hos andre og slet ikke gennem 15 modulers eksperttræning med fokus på både akademisk højt niveau og konkrete redskaber, som gør en forskel. 

At uddannelsen har et eksistensfilosofisk udgangspunkt og kombinationen af både coaching og terapi gør også, at du klædes på til at arbejde med de problemstillinger, de fleste oplever. Du bliver rigtigt god til at arbejde med mennesker i den virkelige verden, hvor hverdagen skal hænge sammen, hvor der måske er børn, et arbejde som også betyder noget og både modgang og medgang.

Derfor bliver du også trænet i at forstå parforhold og relationer i den kontekst.

Hvem er uddannelsen ikke for?

Hvis du drømmer om at være en bred terapeut, der kan arbejde med alt lige fra karrierespørgsmål, til stress og usikkerhed på sig selv, så skal du ikke vælge denne uddannelse.

Du bliver heller ikke klædt på til at arbejde med patologiske problemstillinger, handikap, psykisk sygdom eller dybe traumer. Det kræver en psykolog baggrund og specialviden. Du får meget effektive coach og terapeut redskaber, som du kan bruge i mange sammenhænge, men uddannelsens fokus er parforhold, seksualitet og kærlighedsliv. 

Oplev en vild udvikling som menneske på Daisy Løvendahl’s uddannelse imens du bliver en del af et unikt netværk for sexologer, coaches og parterapeuter

Som en del af en dedikeret gruppe med et højt fagligt niveau kommer du med på en transformerende rejse, der giver dig muligheden for at:

 • Få 15 modulers eksperttræning indenfor sexologi og parterapi
 • Møde dygtige gæsteforelæsere, der er eksperter inden for hver deres felt
 • Modtage supervision af Daisy Løvendahl samt to skarpe supervisore.
 • Blive klogere på dig selv som menneske og forstå, hvordan netop du kan gøre en forskel for folk omkring dig
 • Forstå, hvordan du bruger din uddannelse til at blive til en forretning og hvordan du bruger din nye viden i dit professionelle liv
 • Blive en del af et fantastisk alumni netværk, hvor du kan vedligeholde dine evner, sparre med ligesindede og få adgang til den nyeste viden inden for feltet

Hej, jeg hedder Daisy Løvendahl

Da jeg startede min karriere inden for sexologi, coaching og parudvikling, fandtes der ikke en uddannelse, der kombinerede de praktiske coaching redskaber med teori inden for parterapi og sexologi.

Derfor er min ambition, at give dig den uddannelse, som jeg selv drømte om. En uddannelse du kan bruge til at støtte andre i at skabe kærlige forhold, nære relationer og stor kærlighed. For kærlighed er det vigtigste i livet.

Jeg har de sidste 10 år haft tusindvis af samtaler om kærligheden, livet, døden og ’meningen med det hele.’

De mange timer i samtalerummet har givet mig et fantastisk indblik i de udfordringer, det moderne menneske står i, og dem videregiver jeg på denne uddannelse sammen med relevant faglig viden. Du undervises både af mig og af gæsteundervisere, som er eksperter indenfor deres felt. Du eksamineres også i VIS-principperne, der involverer viden, integritet og samtaleteknik

Vigtigst af alt, bliver du undervejs i uddannelsen klogere på dig selv. Fordi det er min overbevisning, at du skal forstå dig selv for at kunne forstå og hjælpe andre.

Læs meget mere om mit arbejde her

Praktisk information

Adgangskrav og fremmøde

Du skal i udgangspunktet deltage i undervisningen på alle moduler for at kunne gå til eksamen. Vi har dog forståelse for, at fravær kan opstå på baggrund af sygdom eller deltagelse i store livsbegivenheder.

Uddannelsen optager deltagere på motiveret ansøgning.

I vurderingen af den motiverede ansøgning lægges der vægt på:

 • Din faglige baggrund. Hvilke uddannelser har du? Hvor fra?
 • Hvad er din erfaring med at arbejde med mennesker?
 • Hvorfor vil du optages?

Hvis du er egnet til optagelsen, vil du blive inviteret til en 20 minutters samtale over telefon med Daisy Løvendahl. Du gives besked om optagelse lige efter.

Klar til at ansøge? Gå til ansøgningsskema

Uddannelsessted

Undervisningen foregår i København på Løvendahls Akademi.

Adressen er Gasværksvej 15b, 1.sal. 1656 Kbh V

Holdopstart

Pris

Du får på denne uddannelse mere end 250 timers undervisning af eksperter. Jeg selv og mine medundervisere tager normalt 1.800 kr i timen for denne undervisning. Det ville svare til, at uddannelsen ville koste 450.000 kr, hvis du skulle hyre os enkeltvis.

Uddannelsen her koster kun 85.000 kr.

Har du en virksomhed er beløbet fradragsberettiget, hvis det er relevant for din forretning. Der er ikke moms på uddannelsens pris, da uddannelser er momsfritaget. 

Du kan også betale i rater, så betaler du en første rate af 15.000 som er din endelige tilmelding, og dernæst 20 rater af 3.350 kr.

 

De oftest stillede spørgsmål

Fordi kun denne uddannelse giver dig 15 modulers eksperttræning af førende indenfor deres felt. Listen med Daisy Løvendahls gæsteundervisere udgives løbende.

Fordi du som noget unikt på Daisy Løvendahls sexolog og parterapeut uddannelse inviteres ind i et alumni netværk efter, som støtter dig på vejen videre og sørger for, at du hele tiden er fagligt opdateret.

Fordi Daisy Løvendahl er Danmarks førende ekspert, når det handler om parforhold og kærlighedsliv. Hun er brugt af DR, Alt for damerne, Vores Børn, Femina, Radio 4, Go’morgen Danmark og har flere hundrede samtaler bag sig.

Hun har skabt en unik uddannelse, der kombinerer sexologi, parterapi og coaching på et eksistensfilosofisk grundlag. Det er uddannelsen, som bedre end andre klæder dig på til at støtte andre mennesker i det, der udfordrer kærligheden i et travlt liv med familie, karriere og begrænset tid.

Fordi dette er den eneste uddannelse, hvor du tilbydes supervision af både Daisy Løvendahl selv og to andre superdygtige mennesker med mange års erfaring i netop dette emne.

Du kan læse om alle uddannelsens komponenter ved at downloade uddannelsesbeskrivelsen for hold 2 her. Den inkluderer desuden mere information om datoer for første holdstart. Angiv din e-mail og få den tilsendt med det samme.

Det er en forudsætning for at blive optaget på denne uddannelse, at du har en relevant faglig baggrund og en passion for emnet.

Alle ansøgere har en kort personlig samtale med Daisy Løvendahl, så hun sikrer, at der er et match mellem, hvad uddannelsen tilbyder og den enkelte ønsker.

Hun tænker også holdets sammensætning i gennem, så det bliver et hold fyldt med god energi, engagement, forståelse og en kærlig tone.
Hendes erfaring fra afholdelse af tidligere kurser er, at holdet er noget af det de fleste er gladest for efter. Derfor tænkes der også i at skabe et godt hold fra dag 1.

Hvert modul er en aften om torsdagen fra kl 17-20 og fredag samt lørdag fra kl 9 – 16. Du skal mellem hvert modul læse relevant litteratur, artikler og måske lytte til en podcast.

Du vil også efter modul 6 blive opfordret til at tage øveklienter.

Du finder en detaljeret uddannelsesbeskrivelse for hold 2 her.

Du kan efter uddannelsen kalde dig ”eksamineret sexolog og parterapeut”. Du kan derfor med god samvittighed kalde dig: Sexolog, coach eller parterapeut.

Der er også nogle, der vælger mere personlige titler som ”Sexologisk coach”, ”Relations coach” eller ”Kærlighedsterapeut”

Du kan med ro i sjælen sammensætte din egen titel, så den dækker det, du kan. Det kan for eksempel være: Parterapeut og jordemor, Sexolog og coach. Relationscoach og præst. Par – og kropsterapeut

På uddannelsens sidste modul støttes du i at finde din titel og videre vej. På den måde, kan du stille ind på, hvad du skal kalde dig og hvordan du skal bruge din uddannelse fremover.

2025 og 2026
Modul 1: 30/1, 31/1, 1/2
Modul 2: 27/2, 28/2, 1/3
Modul 3: 3/4, 4/4, 5/4
Modul 4: 1/5, 2/5, 3/5
Modul 5: 19/6, 20/6, 21/6

Sommerferie
Modul 6: 14/8, 15/8, 16/8
Modul 7: 4/9, 5/9, 6/9
Modul 8: 2/10, 3/10, 4/10
Modul 9: 6/11, 7/11, 8/11
Modul 10: 4/12, 5/12, 6/12

Juleferie
Modul 11: 22/1, 23/1, 24/1
Modul 12: 19/2, 20/2, 21/2
Modul 13: 12/3, 13/3, 14/3
Modul 14: 9/4, 10/4, 11/4 - Eksamen
Modul 15: 7/5, 8/5, 9/5

Alle modulerne er de samme ugedage og tider:
Torsdage fra kl 17 - 20
Fredage fra kl 9 - 16
Lørdage fra kl 9 - 16

Gæsteundervisere

Du får på Sexolog & parterapeut uddannelsen15 modulers eksperttræning med udgangspunkt i coaching, parterapi og sexologi på et højt kvalificeret fagligt niveau.

Når du er færdiguddannet, vil du ikke alene være klogere på dig selv – men også på
kærligheden. Du vil være i besiddelse af de redskaber, som rykker andre mennesker.

Ambition med uddannelsen er at give dig de bedste redskaber til at arbejde med
kærlighed, seksualitet og relationer.

Det kræver de bedste undervisere.

Derfor møder du på Sexolog & parterapeutuddannelsen Danmarks stærkeste hold af
undervisere. Du undervises blandt andet af:

Katrine Axholm har skrevet 4 bøger om parforhold. Hun optræder jævnligt i radio og tv. Senest i programrækken ”Kærlighed i krise” på TV3.

Hun har også en fast artikel månedligt i Alt for Damerne.

- Katrine Axholm

Parterapeut og sexolog

Ditte er ekspert i ALT for damerne-podcasten ”Tænd for mig” omhandlende den kvindelige seksualitet og er fast hus-sexolog på radioprogrammet ”Go’morgen P3”. Desuden har hun en fast sexbrevkasse i ALT for damernes magasin og egen fuldtidspraksis i Fredericia, hvor hun møder både par og individuelle klienter.

- Ditte Winkel

Psykoterapeut, parterapeut og supervisor på uddannelsen

Ved siden af sit engagement på uddannelsen som Sexolog & parterapeut er Mads aktiv kunstner med udstillinger i hele verden og han har klienter i egen praksis i København.

- Mads Gamdrup

Tantra ekspert, parterapeut og sexolog

Celestine Andersen er indehaver af Edens Have i København. Hun arbejder med og underviser tantra, parterapi og tantramassage for kvinder, mænd og par. Celestine er kendt for sin hjertevarme og skarpe formidling, som både er jordnær og humoristisk.

- Celestine Andersen

Mastercoach, ekspert på kærlighedsmønstre og singleliv

Marie-Louise Bregendahl er indehaver af RecreateYou, hvor hun hjælper hovedsageligt single kvinder med at bryde igennem uhensigtsmæssige kærlighedskodninger – så de efterfølgende kan skabe nye sunde mønstre at bygge deres kærlighedsliv på. Hun er også podcaster og jævnligt brugt som ekspert i diverse medier.

- Marie-Louise Bregendahl

Kropsterapeut, sexolog og relationscoach

Anne Skytte er hjælpelærer på uddannelsen og bidrager med sin store viden om sammenhængen mellem sind, krop og følelser. Hun er også med for at skabe et trygt rum og for at gribe enhver, der undervejs kunne have brug for en hånd. Hun har egen praksis i Vanløse, hvor hun tilbyder krops- og samtaleterapi.

- Anne Skytte

Du inviteres til at inkludere alt det, du allerede kan

Forud for denne uddannelse har jeg styrket mange mennesker i at blive dygtigere til deres fag. Der arbejdes derfor med et mål om at inkludere alt det, du allerede kan i uddannelsen og gøre dig dygtigere til det fag, du allerede er i eller ruste dig til at skabe et arbejdsliv, som du elsker.

 • En ledercoach, der forstår parterapi, kan invitere partneren med i lederudviklingen og skabe unikke resultater.
 • En kropsterapeut, der forstår psykologien bag kærlighed og tilknytning kan rykke sine klienter meget dybere.
 • En jordemor, som forstår seksualitet, kan støtte en gravid i at værne om sin lyst.

Hvad kunne være din unikke kombination af viden?

Kort sagt får du

132 timers undervisning i teori og praksis af Daisy Løvendahl og udvalgte eksperter

 • Pensumlisten med de bøger, artikler og podcast, som giver dig den nyeste, mest relevante og bedste viden om sex, kærlighed og parforhold.
 • 45 timers faciliteret refleksion om det læste
 • 30 spørgetimer med direkte adgang til Daisy
 • 21 timers supervision
 • 15 af de mest vidunderlige øvelser, meditationer og visualiseringer, der styrker din lyst, glæde og selvkærlighed
 • En omfattende og meget effektiv værktøjskasse
 • En unik invitation til et Alumni netværk med adgang til faglig sparring og videreudvikling af dig som fagperson
 • Muligheden for at blive støttet i 25 timers øvelse med klienter og blive eksamineret, så du bagefter står med et stærkt fundament for at arbejde med kærlighed og parforhold i alle former. 

Læs alt om de 15 modulers eksperttræning og udbytte af uddannelsen her

Her er, hvad de studerende siger om uddannelsen til Sexolog & parterapeut

”Uddannelsen har et virkelig højt fagligt niveau og er en super kombination af relevant teoretisk læsestof og så next level praktisk erfaring fra underviser og dygtige gæstelærere”

- Cathrine Lundager

”Den her rejse er den vildeste selvudviklingsrejse, hvor man igennem Daisy’s fantastiske vejledning bliver en mere autentisk version af sig selv.”

- Kirstine Boserup

”Det betyder meget at tage en uddannelse, hvor man føler, at alt er trygt, relevant og tilrettelagt ned til mindste detalje”

- Maria Dinesen

”De erkendelser, jeg gør, vil ændre mit liv både privat og professionelt – og har allerede gjort det”

- Ulla Hinge

”Det vi lærer kan bruges i mange dele af mit liv”

- Mathilde Borum

“Jeg elskede, at jeg allerede efter første modul oplevede, at jeg havde lært noget, som jeg kunne bruge aktivt. Både i mit arbejdsliv og privat. Helt i gennem genialt at få lov til at lære som voksen. Den gave burde alle give sig selv”

- Anne Skytte

Kan varmt anbefale uddannelsen. Den ændrer dit liv og dit syn på seksualitet. Daisy er en fantastisk formidler”

- Dorthe Svane

”Jeg var frygtede, at uddannelsen var fyldt med navlepillende kvinder, der snakker meget, men jeg har fået den vildeste gruppe af mennesker med kærlighed til mig, og det fællesskab vi deler.”

- Naja Steffensen

”Litteraturen vi får præsenteret på uddannelsen, er relevant og god fagligt og privat. Mit verdenssyn er blevet langt mere nuanceret.”

- Patricia Jiménez

”Alt er super gennemført – det er en KÆMPE fornøjelse at være en del af holdet og med på rejsen”

- Cecilie Sofie Kristensen

Brug værktøjerne fra uddannelsen i dit eget liv og i andres. Oplev glæden ved at gøre en forskel.

Her er hvad Daisy’s klienter siger om deres forløb og en ide om, hvad du efter denne uddannelse kan støtte andre i


Mistet gnist efter to børn

Karen og Simon havde fuldstændigt mistet gnisten efter to børn og en periode, hvor Simon var nede efter sin fars sygdom. De følte, at deres parforhold hang i en tynd tråd, men de ville gerne hinanden. Vi arbejdede sammen om at skabe mere lyst mellem dem, bedre kommunikation og en større følelsen af at høre sammen. Efter 5 sessioner gav de mig disse ord:

“Vores forløb hos dig har gjort, at vi føler os forelskede igen (hvem ville have troet det efter 10 år!) og har det virkeligt godt.”
– Karen og Simon


Kunne ikke tale om det dybe

Martin og Simone kunne ikke tale om det, der betød mest for Simone. At få børn sammen. Så Simone bestilte en tid og bad Martin gå med. Hun vidste godt, at de generelt havde svært ved at tale om det dybe, og at de aldrig helt havde sagt helt ja til hinanden, selvom de var kærester gennem flere år. Efter 5 samtaler fik jeg denne besked:

”At vi kom op til dig og fik åbnet op har uden tvivl reddet vores forhold. Ikke bare reddet det, men taget det til helt nye højder!”
– Martin og Simone, der i dag har barn sammen og viser mig billeder halvårligt, når de kommer til en status samtale

Få en samtale med Daisy


Kunne ikke være i stue sammen

Mie og Henrik kæmpede med et mønster, hvor de kunne gå fra at være lykkelige til slet ikke at kunne være i stue sammen. De kunne ikke helt gennemskue hvorfor, men de kunne heller ikke holde ud af køre i en konstant følelsesmæssig rutsjetur. Mie gav mig disse ord med på vejen, da de efter 3 samtaler havde fået nøglen til en mere stabil og kærlig kontakt:

“Det er de bedste samtaler, jeg har oplevet – og jeg nyder, at jeg fik oplevet det sammen med min mand.”
– Mie og Henrik


Sofie kunne ikke mærke, hvad hun selv følte

Sofie og Martin var gledet virkeligt langt fra hinanden. Sofie kunne ikke mærke, hvad hun selv følte. Hun oplevede, at alt handlede om at overleve en hård hverdag med flere børn. Hun følte sig meget langt væk fra Martin på alle planer. Efter 15 sessioner havde de truffet en række beslutninger om deres liv og var meget tætte på hinanden igen.

”Daisy er det bedste, der er sket for vores familie og parforhold.”
– Sofie og Martin

Få en samtale med Daisy


Var ved at ødelægge deres forhold

Emma og Morten kom til mig, fordi de sad fast i konflikter om børneopdragelsen og hverdagen, som var ved at ødelægge deres forhold. De bestilte en tid efter et skænderi, hvor ordet skilsmisse var blevet nævnt. Efter 10 samtaler fik jeg disse ord:

”Vi var ved at gå i stykker over konflikter, men nu har vi fundet et fælles ståsted og er tættere på hinanden end før.”
– Emma og Morten


Havde ikke haft sex i næsten to år

Michael og Nina havde ikke haft sex i næsten to år, da jeg mødte dem. Det var blevet en knude af smerte mellem dem, som de ikke kunne komme i gennem. Vi arbejdede sammen gennem et år med månedlige samtaler og efter det skrev de dette til mig:

”At blive forældre fjernede os fra hinanden intimt, men med din hjælp fandt vi hinanden igen”
– Michael og Nina

Få en samtale med Daisy


Var plaget af tvivl

Anne-Marie kom til mig efter en skilsmisse, fordi hun var plaget af tvivl om sin beslutning om at ende sit parforhold, og fordi hun ikke kunne finde sin retning som single i 40’erne, mor og kvinde. Hun gav mig disse fine ord med efter 5 samtaler:

“Med fokus, nerve, nærvær og kærlighed har jeg lært om at tage mere ansvar for det liv, jeg virkelig ønsker.”
– Anne-Marie


Havde gennemlevet en stor sorg

Lizette kom efter at have gennemlevet en stor sorg med en masse indre spørgsmål om livet, kærligheden og vejen videre. Her er, hvad hun skrev efter en samtale:

“Tak for at skabe et rum til at turde drømme, føle og være ærlig. Jeg har været hos psykologer og coaches før, men en session hos dig gav mere end alt til sammen”
– Lizette

Få en samtale med Daisy