Om Daisy Løvendahl

Parterapeut, coach og sexolog.

Daisy Løvendahl er personlig rådgiver, parterapeut, forfatter og har en kandidatgrad i filosofi og kommunikation samt uddannelse som coach, parterapeut, PREP-leder og klinisk sexolog.

Mere end 3000 samtaler gennem 10 år

Hun er en betroet rådgiver for flere virksomheder særligt i iværksættermiljøet såsom Singularity University Nordic, Artboost og 24slides, hvor hun giver lederudvikling og coaching sessioner til medarbejderne. Hun har også været ekspert hos Engineer the future og coach hos Klima- og Energiministeriet.

For mange mennesker er det Daisy, de ringer til, når de har brug for sparring og et klogt perspektiv på deres liv. Hun har stor erfaring med at guide sine klienter gennem det moderne livs udfordringer, så der er plads til både kærlighed, familie og karriere.

Med mere end 3000 samtaler gennem de sidste 10 år har hun et unikt indblik i, hvad der virkeligt fylder for folk. Hun har holdt mange i hånden gennem sorg, livskriser, utroskab, forelskelser, overgangen fra par til forældre og forsøget på at finde ”meningen med det hele”.

Fast ekspert i flere medier

Hun er kendt for at kunne udtale sig klogt om sex, lyst og parforhold på en måde, der går dybere end de gængse klicheer.

 • Derfor har magasinet Vores Børn brugt hende som fast skribent om parforhold siden 2017
 • Hun har sammen med Vores Børn lavet podcasten ”Når 2 bliver der til 3”.
 • Hun har været ekspert i DR-programmet ”I krig med kroppen”, der blev sendt i foråret 2019.
 • ALT for damerne har haft hende som fast ekspert med siden 2017, og hun har i denne stund skrevet over 100 artikler til deres læsere om parforhold, familieliv og livet som kvinde, mor og kæreste.
 • Vært på Radio4 programmet Vi har lyst, der handler om sex, lyst og kærlighed.

Du kan læse flere af hendes artikler fra ALT for damerne her

Du kan lytte til alle episoder af Vi har lyst her

Følg Daisy på Instagram

Er du nysgerrig på, hvem Daisy er som kvinde, og ønsker en fornemmelse af hvordan hun arbejder, så følg hende på instagram, hvor hun deler konkrete redskaber, gribende historier og giver et ærligt indblik i hendes liv.

Følg Daisy på Instagram 

Ønsker du en samtale med Daisy?

Så find din tid her. Du booker direkte i hendes onlinekalender, hvor du også kan læse alt om priser og pakker.

Mænds lyst

Vi har lyst

Sex. Lyst. Kærlighed. Hånden på hjertet… Det er vidunderligt og fucking kompliceret. Vi har lyst, men det er ikke altid det samme som, at lysten er der. Ligesom forelskelse og stor kærlighed heller ikke altid er nok til, at vi kan få det intime liv til at spille. Værterne Britt Berglund og Daisy Løvendahl byder på ærlige samtaler og sammen med breve fra lytterne, bliver vi klogere og finder lysten til det hele. For lysten driver værket, – og vi har lyst. Skriv til os på lyst2radio4.dk. Vi holder dig anonym.

Du kan også skrive helt anonymt direkte til Daisy her.

Daisys trilogo

Forfatter til 3 bøger

Daisy har skrevet de 3 bøger LEV – ELSK – DØ, der tager fat om de eksistentielle spørgsmål i en moderne kontekst. Bøgerne spinder tråden fra det abstrakte til det konkrete og kommer hele vejen rundt om den dybeste sorg og den største lykke. De fortæller om almindelige menneskers udfordringer og om, hvordan vi trods modgang kan finde lykke. Læs mere her.

“Daisy Løvendahl er et af de mest driftige, iværksættende og empatiske mennesker, jeg kender. Jeg mødte Daisy gennem Ladies First, hvor hun blandt andet hjalp os med indhold til vores netværksforløb. Daisy er filosof af baggrund, hvilket kan mærkes i alt, hvad hun beskæftiger sig med, hun er nemlig meget optaget af, at vi skal skabe det gode liv. Et liv med glæde og et liv med mening. Det er en stor ambition at have, men om nogen synes jeg, at Daisy kan løfte den. Daisy har mine varmeste anbefalinger både som iværksætter, samarbejdspartner, rollemodel og rådgiver.” 

Marie

“Daisy er en meget kompetent og behagelig samtalepartner, som fanger selv de små detaljer. At komme hos Daisy har været som at stå foran et meget levende spejl, hvor man både ser sig selv og får velbegrundede, nuancerede og krystalklare refleksioner sendt tilbage mod sig. Jeg vil anbefale alle at tage en tur foran spejlet, og få lejlighed til at se sig selv på en ny, forfriskende måde.”

Emil

“Vores besøg hos dig har gjort underværker, det eneste jeg fortryde er at vi ikke det gjorde meget tidligere! At vi kom op til dig og fik åbnet op, har uden tvivl reddet vores forhold, ikke bare reddet det, men taget det til helt nye højder!”

Ninon og Simon

“Tak for din skønne og inspirerende Insta og dine delinger. Jeg bliver altid rørt, når du deler fra dit liv”

Nete

Daisy Løvendahls korte cv

Daisy er et menneske, der er inderligt optaget af at forstå livet, kærligheden og dødens lærdom til livet.

Hun er men sine egne ord et søgende menneske. Hun siger om sig selv:

“Jeg oplever mig selv om et søgende menneske, hvis passion det er at forstå livets store spørgsmål og omsætte store tanker til konkrete handlinger.  Jeg læste alle bøger om psykologi, myter og astrologi på skolebiblioteket, inden jeg gik ud af 9 klasse. Jeg har fået lagt tarokkort som 14 årig i søgen efter svar på en cafe på Istedgade, og jeg har studeret filosofi og kommunikation på Universitetet og taget en kandidatgrad. Ligesom jeg har været kunster, boet i Mexico og brugt 4 år på at lære at heale.

Jeg har kysset, fået mit hjerte knust og været lykkeligt gift i 15 år. Ikke fordi vores samliv er en dans på roser, men fordi vi er virkeligt gode til at vælge kærligheden til hinanden.

Jeg har begravet en søn og har dagligt glæden af hans to søskende. At være mor er den største gave i mit liv – også på de dage, hvor jeg kæmper med at være det hele og føler, at jeg ikke slår til. 

Jeg har talt med virkeligt mange mennesker, og er et kartotek af hemmeligheder. Mine venner tænker på mig som livskunster, og jeg elsker at skrive bøger, fordi jeg tror på, at vi alle bliver klogere af at tale om det, der virkeligt betyder noget”.

Daisy har en grundig akademisk baggrund, som hun kombinerer med erfaringer fra det levede liv. Med hendes egne ord:

“Jeg ser en masse fordele i at inkludere både det, vi kan forske i og den viden, som kommer af at gå vejen selv og kigge sig over skulderen og se et mønster, som man ikke kan se, mens man står i det”.

Daisy Løvendahls korte formelle cv:

 • Cand.comm. i kommunikation og filosofi fra RUC.
 • Certificeret Life- and Business Coach hos Sofia Manning
 • Certificeret i styrkebaseret udvikling fra Gnist/Center for positiv psykologi.
 • Efteruddannet indenfor EFT, Emotions fokuseret parterapi der fokuserer på parforhold og styrkelse af tilknytningen mellem to voksne, som elsker hinanden. Lærer Jette Simon.
 • Deltaget i Esther Perels Masterclass om begær i langvarige forhold.
 • Certificeret PREP-leder fra Center for familieudvikling
 • Klinisk sexolog fra DACS