Årsforløb for kvinder

Årsforløb for kvinder

I 2021/2022 laver jeg et årsforløb for 12 kvinder, der ønsker at stå stærkere frem, være mere tro mod sig selv, mere modige, nyde dem selv og deres krop, føle sig mere hjemme i deres feminitet og have hele deres power.

Kort sagt. Være mere af sig selv.

Det er nemt at drukne egne behov i hverdagen med pres på. At give alle andre dem vi elsker alt det, vi har – og midt i det at miste sig selv lidt.

Mange kvinders historie handler om at skulle være alt for alle. Om at føle sig splittet, ikke tilstrækkelig og ikke nok.

Om hele tiden at give give give og blive i tvivl om: Hvem er jeg midt i dette?

Dette forløb et års dedikation til dig.

Det er alle de bedste redskaber fra eksistensfilosofien, positiv psykologi, coaching, healing og parterapien serveret i små bidder, som du kan nyde gennem et år.

Vi mødes om onsdagen fra kl 16-20 på de her datoer:

  • 1. September
  • 6. Oktober:
  • 3. November
  • 8. December:
  • 5. Januar
  • 9. Februar
  • 2.Marts
  • 6. April
  • 4. Maj
  • 1. Juni

Jeg kommer til at tale til både dit hjerte, dit hoved og din sjæl. Du kan derfor forvente, at der hver gang er et foredrag, hvor jeg deler viden med dig om et givent emne.

Du får også hver gang et redskab, som jeg efterfølgende sender til dig, så du har det efter året er gået og kan vende tilbage til det.

Der vil også hver gang være en øvelse, hvor jeg holder et trygt rum til dig, hvor du kan gå i dybden med noget.

Vi vil også hver gang tage lidt tid til en deling, hvor alle har mulighed for at sætte ord på, hvordan de oplever dagens emne. Der er fuld respekt for din privathed i delingen, så du kommer ikke til at dele andet end det, du vælger.

Det bliver sjovt. Givende. Kærligt. Du kommer til at få tid til din egen udvikling, og du kommer til at få nogle smukke oplevelser sammen med 12 andre kvinder.

Gennem året mødes vi hos mig i indre by og der vil også være gange, hvor vi mødes et andet sted i København.

Jeg ved, at vi laver en nytårsstrategi i december, som vi følger op på til midsommer. Jeg ved, at vi skal tale om lykke, det gode liv, værdier og styrker. Jeg ved også, at vi skal bruge en gang på at se på den familie vi er vokset op hos. Vi skal dedikere en gang til sorg, og hvem vi er blevet på grund af vores modgang. Vi skal tale om krop og seksualitet. Kærlighed og parforhold – og vi skal en dag sidde udenfor under åben himmel.

Jeg tilrettelægger året løbende, som jeg lærer jer og jeres behov at kende.

Jeg faciliterer hele forløbet, men jeg har min veninde Elisabeth med, der også er yogalærer og som hver gang tager sig kærligt af vores kroppe.

Prisen er 9500kr for hele forløbet betalt på en gang eller 10 rater af 990kr.

Til sammenligning koster en samtale med mig på 1,5 time 1650 kr.

Har du spørgsmål? Så ring til mig.

Kh Daisy (51940710)

PS Læser du dette efter 1/9 2021 og tænker ”Åh nej – det ville jeg gerne have været med på”, så kom på venteliste ved at sende mig en mail på [email protected]

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *