Årsforløb for kvinder

Årsforløb for kvinder

OBS: Der er lukket for tilmelding

I august 2022 begynder endnu et årsforløb for 10 kvinder, der ønsker at stå stærkere frem, være mere tro mod sig selv, mere modige, nyde dem selv og deres krop, føle sig mere hjemme i deres feminitet og have hele deres power.

Kort sagt. Være mere af sig selv.

Det er nemt at drukne egne behov i hverdagen med pres på. At give alle andre dem vi elsker alt det, vi har – og midt i det at miste sig selv lidt.

Mange kvinders historie handler om at skulle være alt for alle. Om at føle sig splittet, ikke tilstrækkelig og ikke nok.

Om hele tiden at give give give og blive i tvivl om: Hvem er jeg midt i dette?

Dette forløb et års dedikation til dig.

Det er alle de bedste redskaber fra eksistensfilosofien, positiv psykologi, coaching, healing og parterapien serveret i små bidder, som du kan nyde gennem et år. Hver gang er der et tema, så du efter et år, har været gennem de emner, som jeg har erfaring med gør en forskel at stille ind på.

Jeg kommer til at tale til både dit hjerte, dit hoved og din sjæl. Du kan derfor forvente, at der hver gang er et foredrag, hvor jeg deler viden med dig om et givent emne.

Du får også redskaber, som jeg efterfølgende sender til dig, så du har det efter året er gået og kan vende tilbage til det.

Der vil også hver gang være en øvelse, hvor jeg holder et trygt rum til dig, hvor du kan gå i dybden med noget.

Vi vil også hver gang tage lidt tid til en deling, hvor alle har mulighed for at sætte ord på, hvordan de oplever dagens emne. Der er fuld respekt for din privathed i delingen, så du kommer ikke til at dele andet end det, du vælger.

Det bliver sjovt. Givende. Kærligt. Du kommer til at få tid til din egen udvikling, og du kommer til at få nogle smukke oplevelser sammen med andre kvinder.

Vi mødes om onsdagen fra kl 16-20 på de her datoer:

24/8 2022 – Lykke

28/9 2022 – Styrker

26/10 2022 – Dødens lærdom til livet

30/11 2022 – Dig og din krop

11/1 2023 – Nytårsstrategi

8/2 2023 – Din familiebaggrund

8/3 2023 – Feminitet

12/4 2023 – Din lyst

10/5 2023 – Kærlighed og parforhold

14/6 2023 – Midsommer

Gennem året mødes vi hos mig i indre by. Der vil også være en gang, hvor vi mødes under åben himmel.

Du kan se emnerne sammen med datoerne. Jeg ved, at vi laver en nytårsstrategi i december, som vi følger op på til midsommer. Jeg ved, at vi skal tale om lykke, det gode liv, værdier og styrker. Jeg ved også, at vi skal bruge en gang på at se på den familie vi er vokset op hos. Vi skal dedikere en gang til sorg, og hvem vi er blevet på grund af vores modgang. Vi skal tale om krop og seksualitet. Kærlighed og parforhold – og vi skal en dag sidde udenfor under åben himmel.

Jeg tilrettelægger dog også året løbende, som jeg lærer jer og jeres behov at kende. Så der kan være ændringer.

 

Her er, hvad de tidligere deltagere siger om kvindecirklen:

“Jeg har oplevet hvor smukt et kvindefællesskab kan være. Det har jeg aldrig oplevet før. Og har heller ikke vidst hvor meget jeg har savnet og haft brug for det før nu”. Anne

”Det er et frirum uden bedømmelse”  Tanja

Jeg har lært 3 ting:
1. At prioritere nydelse i mit liv
2. Sårbarhed er en styrke og ikke en svaghed
3. At være god ved mig selv – især når livet niver lidt” Olga

“Det er som en månedlig varm krammer, fyldt med kærlighed og omsorg. Der er blevet skabt dybe bånd og fællesskab. Vi bliver set, hørt og accepteret. Et trygt rum, hvor selv de sværeste og mest intime tanker og følelser deles. Og rummet rummer os alle, giver plads, støtter og omfavner. Vi er hinandens cheerleaders. Vi kan drømme, græde, sørge, glædes, grine, være sårbare og få styrke.” Louise

“Der er noget helt særligt og meget trygt over at møde op en gang om måneden med de samme mennesker og i det samme særlige rum. Det er ligesom en månedlig mega-tjek-ind med dig selv på en måde, som du ikke kan gøre på egen hånd. Jeg ville ønske, at jeg kunne være en del af kvindecirklen hver måned resten af livet!” Line

“Før dette år var jeg ved at kaste op over følelsen af at skulle præstere på alle parametre i mit liv. Jeg kunne ikke finde ud af at sige ja og nej de rigtige steder – og sagde derfor mest bare nej – for at få fred og for at kunne være mig selv. Nu er jeg er blevet blidere ved mig selv:-) Jeg kigger på mig selv med større kærlighed, fordi jeg har opdaget, at jeg er så meget mere og andet end den triste version. Jeg siger ja til mange flere ting i mit liv – altså de rigtige ting, de ting der giver mig energi. Jeg søger nydelsen og glæden mere”. Marlene

“Jeg var et elendigt sted da jeg kom færsre gang. Midt i afslutningen af et langt ægteskab, som jeg havde svært ved at give slip på. Det har været en sindssyg hård rejse, men i dag står jeg stærk og glæder mig til mine næste kapitler i livet. Med kærlighed til mig selv, mine nærmeste og til min omverden. Denne gruppe har været et af de vigtige holdepunkter, et sted jeg kunne være sårbar, usikker og ude af balance, men også et sted hvor jeg fik støtte, kram, omsorg og lov til at bare være. De har set min rejse og hjælper mig også med at huske hvor langt jeg er kommet. Det er meget smukt”. Viola

“Jeg har fået mange indsigter gennem året, men den vigtigste er nok den jeg fik på første cirkel – at jeg ikke levede efter de værdier der er allervigtigst for mig. Den indsigt har fået mig til at lave markante ændringer i mit liv, til det bedre.” Karen

“Jeg elsker at udvide min horisont og det gør jeg i kvindecirklen.” Rie

”Jeg har fået SÅ mange gode redskaber og idéer, som jeg kan arbejde videre med. Jeg føler, at jeg har fået en stor gave” Maria

 

Tilmelding

OBS: Dette hold er lukket for tilmelding

Der er plads til 10 kvinder i kvindecirklen, der begynder i august.

Prisen er 9500kr for hele forløbet betalt på en gang eller 10 rater af 990kr.

Til sammenligning koster en samtale med mig på 1,5 time 1950 kr.

Har du spørgsmål? Så ring til mig. Mit nummer er 51940710

Kh Daisy

PS

Læser du dette efter tilmeldingen er lukket til næste kvindecirkel er lukket og tænker ”Åh nej – det ville jeg gerne have været med på”, så skriv dig på venteliste her.

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *