Årsforløb for kvinder

Årsforløb for kvinder

Årets kvindecirkel er udsolgt

Skriv dig på venteliste her

 

I august 2023 begynder endnu et årsforløb for 12 kvinder, der ønsker at stå stærkere frem, være mere tro mod sig selv, mere modige, nyde dem selv og deres krop, føle sig mere hjemme i deres feminitet og have hele deres power.

Kort sagt. Være mere af sig selv.

Det er nemt at drukne egne behov i hverdagen med pres på. At give alle andre dem vi elsker alt det, vi har – og midt i det at miste sig selv lidt.

Mange kvinders historie handler om at skulle være alt for alle. Om at føle sig splittet, ikke tilstrækkelig og ikke nok.

Om hele tiden at give give give og blive i tvivl om: Hvem er jeg midt i dette?

Dette forløb et års dedikation til dig.

Det er alle de bedste redskaber fra eksistensfilosofien, positiv psykologi, coaching og parterapien serveret i små bidder, som du kan nyde gennem et år. Hver gang er der et tema, så du efter et år, har været gennem de emner, som jeg har erfaring med gør en forskel at stille ind på.

Jeg kommer til at tale til både dit hjerte, dit hoved og din sjæl. Du kan derfor forvente, at der hver gang er et mindre foredrag, hvor jeg deler viden med dig om et givent emne.  Du får også redskaber, som jeg efterfølgende sender til dig, så du har det efter året er gået og kan vende tilbage til det. Der vil også hver gang være en øvelse, hvor jeg holder et trygt rum til dig, hvor du kan gå i dybden med noget.

Vi vil også hver gang tage lidt tid til en deling, hvor alle har mulighed for at sætte ord på, hvordan de oplever dagens emne. Der er fuld respekt for din privathed i delingen, så du kommer ikke til at dele andet end det, du vælger.

Det bliver sjovt. Givende. Kærligt. Du kommer til at få tid til din egen udvikling, og du kommer til at få nogle smukke oplevelser sammen med andre kvinder.

Vi mødes om onsdagen fra kl 16-20 på de her datoer:

30/8 2023 – Lykke

Første gang vi mødes holder jeg et foredrag om lykke. Du bliver introduceret til de 5 faktorer, der i følge forskningen om optimal menneskelig trivsel skaber mere lykke. Jeg laver også en filosifisk krølle på emnet og taler om lykke ift pligt, mening og nydelse. Du bliver også guidet gennem en øvelse, hvor du kortlægger de vigtigste områder i dit liv og får øje på, hvor du med fordel kan løfte dit liv. Du støttes i at finde enkle og konkrete handlinger, som gør en forskel for dig.

27/9 2023 – Styrker

Et af de mest velunderbyggede redskaber til personlig udvikling er styrkerne. Arbejdet med styrker bygger på solid forskning og gør det, vi udfolder under lykke endnu mere brugbart. Du får en test samt konkrete øvelser til at finde dine styrker, så du fremover kan bruge dem meget mere aktivt i dit private såvel som professionelle liv.

25/10 2023 – Dødens lærdom til livet

Denne aften er meget rørende. Den ligger tæt på Halloween, der oprindeligt var en højtidelighed for dem vi har mistet. Denne aften tager vi tråden op fra tidligere tider og mindes dem, der ikke længere er i vores liv. Du inviteres også til dybere tanker om, hvad der gør livet så værdifuldt og du guides gennem stærke reflektioner om, hvad vi kan lære om livet af døden. Det er en smuk aften, hvor vi sammen går dybere end overfladen.

22/11 2023 – Dig og din krop

Denne aften går vi fra hovedet og ned i kroppen. Vi har besøg af sexolog og kropsterapeut Anne Skytte, der lærer dig enkle teknikker til at komme ned i din krop i hverdagen. Formålet med aftenen er at se på sammenhængen mellem sind, sjæl og krop. Du får også enkle øvelser med hjem, som du fremover kan bruge i din hverdag, når du trænger til at få mere ro på kroppen.

13/12 2023 – Nytårsstrategi

December er sidste måned i året. Derfor dedikerer vi denne aften til både at se tilbage på året, der gik og se fremad mod året, der kommer. Vi laver også en nytårsstrategi, så du ikke bare kan begynde 2024 med gode intentioner for det kommende år, men med en konkret plan for hvordan det skal ske. At have en nytårsstrategi er nemlig genvejen til at skabe et år med mere af det, du dybest set ønsker. Denne aften guides du til at lave din egen strategi for 2024. Læs gerne denne artikel jeg har skrevet til ALT for Damerne, hvis du vil høre mere om mine tanker om nytårsstrategi.

17/1 2024 – Din familie

Uanset om du er vokset op med forældre, der formåede at give dig det, du har brug eller ej, så er vi alle præget af vores familie. Denne aften dykker vi ned i, hvem dine forældre var, og hvad det betyder for dit liv nu. Aftenen er bygget op om selvrefleksion og samtaler. Du får nogle stærke refleksionsspørgsmål med dig, som du kan bruge til at integrere visdom om dit ophav i dit liv.

28/2 2024 – Feminitet

Hvad er feminitet egentligt? Denne aften stiller vi ind på kvindelighed og tager fat i, hvor du er som kvinde. Alle har oplevelser af at passe til forventningerne til deres køn og alle har oplevelser af det modsatte. Du får denne aften et oplæg om, hvad der definerer mange kvinders liv i denne tid, om udfordringerne ved at være kvinde og om styrken i det samme. Denne aften skal vi blandt andet tale om mental load, om hvorfor mange kvinder brænder ud – og hvad du kan gøre for at passe godt på dig. Du vil også blive præsenteret for by forskning om kvinders lyst, der forklarer hvordan lyst og livskvalitet hænger sammen.

20/3 2024 – Din lyst

Der er gennem de seneste 20 år endeligt begyndt at blive forsket mere i kvinders anatomi og lyst. Den viden burde alle have, men de fleste voksne kvinder er ikke blevet præsenteret for den nyeste forskning om kvinders seksualitet. Så denne aften får du et foredrag om forskningen bag lyst og du lærer, hvordan du med enkle redskaber kan hæve både din lyst og din energi ved at forstå mere om, hvordan dit nervesystem fungerer. Denne forskning er relevamt for alle der ønsker mere overskud og mindre stress.

24/4 2024 – Kærlighedsliv

Uanset om du er single, i parforhold eller noget tredje, så er dit kærlighedsliv en del af dit liv. Denne aften taler vi om kærlighedsliv og du guides gennem refleksioner om, hvor du er og hvad du ønsker i denne del af dit liv.

29/5 2024 – Midsommer

Den sidste aften vi har sammen bruger vi på at binde hele året sammen. Vi samler op på dine drømme, gør status over hvor du er med din nytårsstrategi og dedikerer aftenen til at afslutte cirklen med kærlighed.

 

Gennem året mødes vi på Løvendahls Akademi på Gasværksvej 15b.

Der er mad hver gang inkluderet i prisen. Så du skal bare møde op – alt andet er klaret.

 

Her er, hvad de tidligere deltagere siger om kvindecirklen:

“Jeg har oplevet hvor smukt et kvindefællesskab kan være. Det har jeg aldrig oplevet før. Og har heller ikke vidst hvor meget jeg har savnet og haft brug for det før nu”. Anne

”Det er et frirum uden bedømmelse”  Tanja

Jeg har lært 3 ting:
1. At prioritere nydelse i mit liv
2. Sårbarhed er en styrke og ikke en svaghed
3. At være god ved mig selv – især når livet niver lidt” Olga

“Det er som en månedlig varm krammer, fyldt med kærlighed og omsorg. Der er blevet skabt dybe bånd og fællesskab. Vi bliver set, hørt og accepteret. Et trygt rum, hvor selv de sværeste og mest intime tanker og følelser deles. Og rummet rummer os alle, giver plads, støtter og omfavner. Vi er hinandens cheerleaders. Vi kan drømme, græde, sørge, glædes, grine, være sårbare og få styrke.” Louise

“Der er noget helt særligt og meget trygt over at møde op en gang om måneden med de samme mennesker og i det samme særlige rum. Det er ligesom en månedlig mega-tjek-ind med dig selv på en måde, som du ikke kan gøre på egen hånd. Jeg ville ønske, at jeg kunne være en del af kvindecirklen hver måned resten af livet!” Line

“Før dette år var jeg ved at kaste op over følelsen af at skulle præstere på alle parametre i mit liv. Jeg kunne ikke finde ud af at sige ja og nej de rigtige steder – og sagde derfor mest bare nej – for at få fred og for at kunne være mig selv. Nu er jeg er blevet blidere ved mig selv:-) Jeg kigger på mig selv med større kærlighed, fordi jeg har opdaget, at jeg er så meget mere og andet end den triste version. Jeg siger ja til mange flere ting i mit liv – altså de rigtige ting, de ting der giver mig energi. Jeg søger nydelsen og glæden mere”. Marlene

“Jeg var et elendigt sted da jeg kom færsre gang. Midt i afslutningen af et langt ægteskab, som jeg havde svært ved at give slip på. Det har været en sindssyg hård rejse, men i dag står jeg stærk og glæder mig til mine næste kapitler i livet. Med kærlighed til mig selv, mine nærmeste og til min omverden. Denne gruppe har været et af de vigtige holdepunkter, et sted jeg kunne være sårbar, usikker og ude af balance, men også et sted hvor jeg fik støtte, kram, omsorg og lov til at bare være. De har set min rejse og hjælper mig også med at huske hvor langt jeg er kommet. Det er meget smukt”. Viola

“Jeg har fået mange indsigter gennem året, men den vigtigste er nok den jeg fik på første cirkel – at jeg ikke levede efter de værdier der er allervigtigst for mig. Den indsigt har fået mig til at lave markante ændringer i mit liv, til det bedre.” Karen

“Jeg elsker at udvide min horisont og det gør jeg i kvindecirklen.” Rie

”Jeg har fået SÅ mange gode redskaber og idéer, som jeg kan arbejde videre med. Jeg føler, at jeg har fået en stor gave” Maria

 

Tilmelding

Der er plads til 12 kvinder i kvindecirklen, der begynder i august.

Prisen er 9500kr for hele forløbet betalt på en gang eller 10 rater af 990kr.

Til sammenligning koster en samtale med mig på 1,5 time 1950 kr.

Ja tak – jeg vil gerne med

Ja tak – jeg vil med og betaler i rater

Har du spørgsmål? Så ring til mig. Mit nummer er 51940710. Du kan også skrive en mail til mig på [email protected]

Kh Daisy

PS

Læser du dette efter tilmeldingen er lukket til næste kvindecirkel er lukket og tænker ”Åh nej – det ville jeg gerne have været med på”, så skriv dig på venteliste her.