Bøger

Lev – kunsten at mestre både kærlighed, familie og karriere

LEV er skrevet til dig, der elsker både dit arbejde, din partner og dine børn så meget, at det er utænkeligt at leve uden noget af det. Her får du argumenterne for, hvorfor du skal have det hele. Du får også gode eksempler på, hvordan andre har gjort, samt en guide med konkrete tilgange, der viser, hvordan du kan mestre livskunsten og træffe modige valg, som giver dig mere lykke ved at udleve dig selv i alle dine centrale livsområder.

kr. 129,- / kr. 249

ELSK - Mere kærlighed, lidenskab og fællesskab i et travlt liv.

Elsk – mere kærlighed, lidenskab og fællesskab i et travlt liv

Jeg tror faktisk på, at du både kan have en meningsfuld karriere, et hedt parforhold og en lykkelig familie. Det kræver, at du formår at påtage dig din del af ansvaret i familien, og at du varetager dig selv. Det kræver sat på spidsen både forvaltning af friheden og fællesskabet. Når det lykkes, er parforholdet potentielt det dejligste, du kan have i livet.

Kun kr. 249,-

Bogen DØ - Lev og elsk, så du kan dø lykkelig

Dø – lev og elsk, så du kan dø lykkelig

Daisy Løvendahl og hendes mand blev gift i 2007. Kort efter brylluppet blev hun gravid, og de brugte de næste måneder på at lave et børneværelse. I det tidlige morgengry 9. juni 2008 tog de sammen en taxa, som kørte stille, da Daisy havde veer. De var fulde af forhåbninger og parate til at komme hjem med deres barn og begynde livet som familie. De vendte hjem om natten uden deres barn. Sønnen, Gabriel, døde under fødslen, og på under et døgn blev alle deres forestillinger om livet knust.

Kun kr. 249,-

Daisys trilogo

LEV, ELSK, DØ – Trilogien

Bogserien der tager fat i de store spørgsmål og spinder tråden fra det abstrakte til det konkrete
Kun kr. 547,- (spar 200)