Samtaler

Som personlig rådgiver designer jeg unikke forløb, så vores samtaler passer præcist til dine ønsker.

Mine samtaler foregår i mit hjem på mit kontor, da jeg ønsker at give dig de smukkeste rammer med den største ro. Jeg har tavshedspligt.

Alle forløb er unikke, da de sammensættes præcist til dit behov. Hver samtale begynder der, hvor du er lige nu, og jeg gør altid mit yderste, for at du går ud ad døren med en følelse af at have brugt din tid værdifuldt.

OBS: I denne tid med ekstra restriktioner giver jeg kun online sessioner. 

Meningsfulde samtaler i trygge rammer

Jeg holder mine samtaler hjemme. I min lejlighed er der et rum, der er indrettet til meningsfulde samtaler. Da jeg ikke selv skelner mellem min personlighed og mit arbejde, er det naturligt for mig at have professionelle forbindelser i mit hjem. Ved siden af de mere personlige overvejelser ligger der i dette valg også en mulighed i at kunne være stærkt til stede der, hvor det betyder mest for mig. I mit virke som personlig rådgiver, i min dedikation til skrivningen og i min hengivenhed til familien.

Jeg kommer også gerne på besøg hos andre og gæster jævnligt både små og store virksomheder samt kontorer i stat og kommune.

Kontakt mig gerne

Er du parat til at udleve det ‘hele’ liv, hvor der både er plads til karriere og kærlighed. Vil du opleve styrken i at sige ja til det hele og gøre det uden stress? Ønsker du en, der giver dig fokus med nerve, nærvær og kærlighed? Så book din tid her. Du kan her læse meget mere om de forskellige muligheder for samtaler.


En kop kaffe

En samtale over en kop kaffe hos mig. Ingen whiteboards, værktøjer eller stramme konklusioner. Udelukkende udfordrende nærvær.

Vi mødes hos mig, og bruger 1,5 time sammen. Tiden er din, og der er fuld opmærksomhed på dig. Du kan bruge det til at blive holdt fast på det, der er vigtigt for dig, udfolde muligheder og få konkret sparring.

Pris for private: 1650 kr. inkl. moms

“Jeg har haft fornøjelsen af tre kopper morgenkaffe med Daisy og kan uden at tøve sige, at vores første møde var noget nær den vildeste samtale jeg har haft med et andet menneske i meget lang tid. Daisy er indlevende, sjov og hamrende dygtig – og to måneder efter vores første snak har jeg forladt det job, der tog min energi, for at starte et nyt eventyr i en drømmestilling. Hvis du trænger til nye perspektiver, kan jeg til hver en tid anbefale givende, profesionelle snakke om karrieren, kærligheden og livet generelt med Daisy.”
Pernille Ehlers-Hansen, retoriker

Book en kop kaffe med mig her


En samtale

En personlig rådgivning på 1,5 time, der tager udgangspunkt i det, der er vigtigst lige nu.

Det er tid til dig. Med fuldt fokus på det, du gerne vil blive klogere på. Du får også konkrete redskaber og manualer med hjem, så du får glæde af samtalen længe efter.

Pris for private: 1650 kr. inkl moms

Du kan booke din samtale her


Samtaler, der kan mærkes

Dette er fem samtaler, der sikrer, at du kommer i dybden med, hvad der er vigtigst, og får handlet på det. Hver samtale varer 1,5 time med mulighed for at tale færdigt, da jeg aldrig har en stram bagkant.

Der er ligeledes mulighed for at kontakte mig mellem sessionerne, når man vælger dette forløb.

Pris for private: 7500 kr. inkl. moms.

Vær opmærksom på at du skal oprette en bruger og logge ind for at købe klippekort til 5 sessioner. Du sparer 1250 ved de 5 samtaler frem for at købe samtalerne enkeltvis, og du kan betale i 3 rater.

Book 5 mærkbare samtaler med daisy her

“Mit forløb med Daisy handlede om at finde formålet med min virksomhed og I høj grad også mit liv. Jeg har I en længere periode ofte stilt mig selv spørgsmålet: Hvad skal der til for at jeg kan være tilfreds med mit liv? I morgen, om 10 år og om 50 år. Daisy hjalp mig med at finde frem til et formål der var vigtigere og større end mig selv. Noget der kunne gøre en stor forskel for mange mennesker. Det er nu en drivkraft for mig, og jeg ved det bliver det endnu mere I fremtiden. Tak Daisy!”
Tobias Schelle, CEO&Founder 24slides


3 timers workshop

Inden vi mødes, skal du sende mig et brev på max. 1 side, hvor du kort skitserer dine ønsker og dine udfordringer. Derved kan jeg sammensætte en unik session til dig, hvor vi har tid til at komme i dybden og hvor du bliver forkælet med god tid og chokolade.

Sessionen egner sig både til at træffe en konkret beslutning, opbygge en strategi eller stille skarpt på ens værdier eller praksis. Den individuelle workshop er også super godt egnet til at skabe en klarhed over, hvordan man mestrer det travle liv med både kærlighed, familie og karriere – uden stress.

Det er dybest set luksus modellen, hvor alt er skræddersyet præcis til dig.

Pris for private: 3200 kr. inkl. moms. Du kan betale i to rater. Kontakt mig på [email protected] hvis du ønsker at bestille en individuel workshop. Så finder vi en tid til dig.

“Fra det øjeblik jeg trådte indenfor hos Daisy, var jeg ikke i tvivl om, at jeg var i gode hænder. På 3 timer formåede hun at hjælpe mig til at se ting, jeg kunne have brugt et år på selv  at finde ud af. Det kalder jeg value for money! Jeg oplever Daisy som en enormt seriøs, erfaren og kompetent sparringspartner, som jeg ikke kan have andet end respekt for. På den baggrund kan jeg kun give Daisy mine varmeste anbefalinger – især til alle, der måtte have brug for hjælp til at slå  deres ’livskompas’ til.”
Ditte Darkó, Cand.Psych., Københavns Universitet