Samtaler for par

For dig der ønsker at opleve den store kærlighed – midt i det travle liv med børn, karriere, hverdag og de udfordringer livet byder jer.

Der er ingen nemme løsninger på det, der udfordrer parforholdet. Hvis det var let at blive gift og leve lykkeligt til ens dages endeligt, så var skilsmissetallet i Danmark ikke 48.7%.

I Disney filmene siger parret ja til hinanden, og derefter er alt et eventyr.

I den virkelige verden begynder eventyret først for alvor, når vi oplever udfordringerne banke på døren, og stadig er vilde med hinanden.

Billedet på den store kærlighed er ikke Disney. Det er to mennesker, der efter livskriser, søvnløse nætter og modgang, kan se hinanden dybt i øjnene og sige: Dig elsker jeg!

Når problemerne banker på døren, kan vi vælge at invitere dem ind og tage det som en udfordring. Eller vælge at  lukke døren og håbe det går over af sig selv, mens man græder over, at virkeligheden ikke er Disney.

I stedet for at miste hinanden i hamsterhjulet og uløste konflikter, så vælg i stedet hinanden og giv jeres parforhold et trygt sted at gro.

Jeg kan som erfaren parterapeut og personlig rådgiver give jer evidensbaserede redskaber og guide jer ud af kriserne, så I igen kan mærke kærligheden vokse.

Efter samtaler med mig vil I:

 • Have viden om, hvad der styrker jeres relation, og hvad der skaber afstand mellem jer.
 • Kende hinandens sårbarheder endnu dybere og vide, hvordan I støtter hinanden bedst
 • Have lært enkle kommunikationsredskaber der gør, at I kan tale om alt
 • Opleve glæden af mere nærvær i hverdagen.
 • Få mere lyst til at være sammen.
 • Føle jer mere elskede og være bedre til at give hinanden det, I længes efter.

Jeg deler ud af mine mange års erfaringer og guider jer gennem udfordringerne, så I kan komme tættere på hinanden.

Hvis du oplever udfordringer, så er hjælpen nær!

At udvikle sit parforhold kan for nogle virke som en fallit erklæring, dyrt og uoverskueligt. Derfor er der alt for mange, som venter for længe. Faktisk viser forskning, at mange bider tænderne sammen og klarer det – indtil de næsten ikke kan mere. Så ramler det med store brag.

Men det behøver ikke være sådan.

Kan du genkende det her?

 • Du oplever, I er blevet venner og samarbejdspartnere i firmaet Hverdagen Aps, og du længes efter at have det sjovt og føle dig tiltrukket af din kæreste.
 • Du vil gerne dit parforhold, men du føler ikke, I kan komme ud af en konflikt, der gentager sig igen og igen og igen…
 • Du savner de gode samtaler, lysten og intensiteten fra I var nyforelskede.
 • Du savner din lyst
 • Du er udmattet, fordi I har været gennem sorg, krise og modgang, og I trænger til nyt liv mellem jer
 • Du vil gerne din kæreste… men du ved ikke, hvad du skal gøre, for at mærke du gerne vil og skabe følelsen af at være det par, som du drømte om, I skulle være.

Jeg kan hjælpe jer.

Med evidensbaserede redskaber, solid faglig viden og en del erfaring med at guide par gennem livets modgang, har samtalerne hos mig gjort en forskel for mange.

Hos mig kan du få redskaber til bedre kommunikation, større gensidig forståelse og dybere kærlighed. Hvorfor er det anderledes at end at gå til lægen med en forstuvet hånd? Eller læse en kogebog for at lære at mestre surdej?

At få faglig sparring er ikke en falliterklæring.

Det er stærkt, sexet og et smukt eksempel på at vælge hinanden til.

“Vores besøg hos dig har gjort underværker, det eneste jeg fortryde er, at vi ikke det gjorde meget tidligere! At vi kom op til dig og fik åbnet op, har uden tvivl reddet vores forhold – ikke bare reddet det, men taget det til helt nye højder!”

Ninon og Simon

”Vi er SÅ taknemmelige for at være hvor vi er nu. Vi var ved at gå i stykker over konflikter om ’din og mine børn’, men nu har vi fundet et fælles ståsted og er tættere på hinanden end før.”

Emma og Morten

“Det er de bedste samtaler, jeg har oplevet – og jeg nyder, at jeg fik oplevet det sammen med min mand.”

Mie og Henrik

”Jeg troede ikke det kunne blive godt igen. Men det blev det. Bedre! Jeg har fået Julie igen som kæreste.”

Martin (og Julie)

Hvad hvis min kæreste ikke synes, det er en god ide?

De fleste af de par som jeg arbejder med, havde ikke lige stor lyst til at begynde hos mig.

Oftest er det kvinden, som bestiller den første tid. (Men jeg kan ærligt sige, at mange mænd bestiller den næste.)

Så fortvivl ikke hvis du er alene med ønsket om udvikling. Bestil tiden og inviter ham med. Kom alene hvis det er. Fortæl hvorfor det er vigtigt for dig, og hvad du håber på, I kan få ud af det sammen.

Gør det helt klart, at det ikke handler om, at han er forkert. Eller du er. Jeg er heller ikke overdommer, og har ikke en løsning på jeres udfordringer.

Jeg har en stor værktøjskasse, konkrete redskaber, ny viden og uendelig meget kærlighed.

Så jeg skaber et trygt rum, I kan udvikle jer i.

Men det er jer, der skal gå vejen.

Hvem er Daisy?

Jeg er personlig rådgiver, parterapeut, forfatter og har en kandidatgrad i filosofi og kommunikation samt uddannelse som coach, parterapeut, PREP-leder og klinisk sexolog.

Jeg taler med både par og enkeltpersoner. Jeg har holdt mange i hånden gennem sorg, livskriser, utroskab, forelskelser, overgangen fra par til forældre og forsøget på at finde ”meningen med det hele”.
Jeg er kendt for at udtale mig om familieliv, lyst og parforhold på en måde, der går dybere end de gængse klicheer.

 • Derfor har magasinet Vores Børn brugt mig som fast skribent om parforhold siden 2017
 • Jeg har sammen med Vores Børn lavet podcasten ”Når 2 bliver der til 3”.
 • Jeg har været ekspert i DR-programmet ”I krig med kroppen”, der blev sendt i foråret 2019.
 • ALT for damerne har brugt mig som fast ekspert siden 2017, og jeg har i denne stund skrevet over 100 artikler til deres læsere om parforhold, familieliv og livet som kvinde, mor og kæreste.
 • Jeg har skrevet trilogien LEV – ELSK – DØ, der handler om de eksistentielle grundvilkår i en moderne kontekst. Jeg argumenterer for, at vi skal skabe et liv med plads til både kærlighed, familieliv og karriere.
 • Jeg er vært på radioprogrammet Vi har lyst på Radio4

Hvordan foregår det helt praktisk?

Mine samtaler afholdes på “Løvendahls Akademi” – Gasværksvej 15b, som er i København. Tæt på Hovedbanen. Alle samtaler varer 1,5 time.

Jeg har tavshedspligt.

Hvad koster det?

Det koster 1950 kr for en session.

Du kan også vælge at tage en pakke på 3 samtaler. Det udløser en rabat på 350 kr, så de 3 samtaler koster 5500 kr. Du kan vælge at betale på en gang eller i 3 rater af 1833 kr.

 • 1950 svarer til en date med middag, vin og drink hjem. Hvad tror du, giver jer mest lyst til hinanden en uge efter?
 • Fuld tilfredsgaranti. Hvis du køber 3 samtaler og efter en tænker: ”Det her er en fejl”. Så skriv til mig. Så stopper jeg forløbet og refunderer dine penge (minus betalingen for den første) uden nogle krav om forklaring. Du skal mærke værdien af det. Ellers er jeg ikke glad.
 • Billigere end en advokat. Du kan også bruge 1950 kr (eller det dobbelte!) på en advokat, når ordet ”skilsmisse” er blevet nævnt. Jeg garanterer, at den samtale er knap så sjov som forløbet hos mig.

Skal man have det svært for at gå i parterapi?

Nej. Faktisk elsker jeg at arbejde med par, som dybest set har det godt sammen. Som kommer fordi de gerne vil passe på deres kærlighed og ikke nøjes med godt nok.

Derfor har jeg gennem tiden holdt samtaler med par inden de blev forældre, for at skabe den bedste grobund for et lykkeligt familieliv.

Jeg har forberedt par til brylluppet og talt med dem om værdier og fælles drømme.

Jeg har støttet par, der havde et velfungerende sexliv til at få et fantastisk.

Så kom med jeres ønsker for kærligheden. Så ruller jeg alle de sjove, berigende og sexede redskaber frem. Det bliver de bedste lektier, du nogensinde har lavet.

“Vi valgte at komme hos Daisy, fordi vi vil hinanden. Vi er også sådan nogle, der er ambitiøse med andre dele af vores liv – så hvorfor ikke også højne vores parforhold? Sjovt nok lærte vi at sætte tempoet ned sammen, så vi er blevet bedre til at nære vores tosomhed. Det ville vi ikke have været foruden – og vi kommer igen hvert år”

Michelle og Jens

“Vi har gennem samtalerne med Daisy fået skabt et større og mere givende intimt liv. Vi er mere “os to”. På godt og ondt. Vi kunne godt have undværet forløbet, men det har givet så meget – og giver stadig”

Mads og Vibe

LGBTQ+ og alle andre aspekter af køn og kærligheden er velkomne

Daisy, arbejder du med homoseksuelle par? Biseksuelle mennesker? Panseksuelle? Kinky? Mennesker i kærlighedsforhold til mere end en?

Svaret er ja.

Jeg arbejder med mennesker, der ønsker at have bedre sex, dybere forbindelse til sig selv og den / dem de elsker og elsker med.

Derfor arbejder jeg med den største selvfølgelighed med forskellige køn og identiteter.

“Daisy er tilstedeværende, engagerende, medrivende og enormt dygtig. Man tænker umiddelbart inden et foredrag om kærlighed – kan jeg mon lære noget? Og det kan man. Det er meget spændende og vigtigt for et sundt kærlighedsliv at man også forstår lidt om de forskellige mekanismer.. Det ved Daisy noget om..”

Dan - gift med Martin og far til to børn.
Vi har lyst - Radio P4

Vi har lyst

Sex. Lyst. Kærlighed. Hånden på hjertet… Det er vidunderligt og fucking kompliceret. Vi har lyst, men det er ikke altid det samme som, at lysten er der. Ligesom forelskelse og stor kærlighed heller ikke altid er nok til, at vi kan få det intime liv til at spille. Værterne Britt Berglund og Daisy Løvendahl byder på ærlige samtaler og sammen med breve fra lytterne, bliver vi klogere og finder lysten til det hele. For lysten driver værket, – og vi har lyst. Skriv til os på lyst2radio4.dk. Vi holder dig anonym.

Du kan også skrive helt anonymt direkte til Daisy her.