LEV

LEV – kunsten at mestre både kærlighed, familie og karriere.

“Tak for at være den mest inspirerende kvinde/forfatter/filosof jeg har læst i lang tid! At være reflekterende og konkret på samme tid, er en kunst, du i den grad mestrer”. Marianne

***** Bogen LEV har fået 5 stjerner af læsere på saxo.com

LEV er skrevet til dig, der elsker både dit arbejde, din partner og dine børn så meget, at det er utænkeligt at leve uden noget af det. Her får du argumenterne for, hvorfor du skal have det hele. Du får også gode eksempler på, hvordan andre har gjort, samt en guide med konkrete tilgange, der viser, hvordan du kan mestre livskunsten og træffe modige valg, som giver dig mere lykke ved at udleve dig selv i alle dine centrale livsområder.

LEV er inspireret af samtaler fra mit  virke som personlig rådgiver, eksistensfilosofiske tanker og teori fra den positive psykologi. Formålet er at gøre store tanker om at leve et lykkeligere og mere meningsfuldt liv let tilgængelige for travle mennesker, der jonglerer karriere, familie og parforhold.

 

Uddrag fra bogen LEV

Livskunst er at være lige præcis den forælder, den partner, den ven og den faglighed, du er ‒ på din måde. Livskunst handler om at opleve de fordele, der er i at folde sig ud i alle sine livsområder. I at opleve, hvordan man ved at have både kærlighed, familie og karriere kan stå stærkere og have mere at give af. Dette udfordrer også ideen om, at man ikke skulle kunne det hele uden stress og pres. Mange tror, at det er nødvendigt at ofre enten sit private eller professionelle liv, men den forestilling vil jeg gerne nedbryde. Det er bestemt muligt at have både kærlighed, familie og karriere, og de støtter gensidigt hinanden, da mennesker, der bruger alt, hvad de er, i alle dele af livet, oplever en synergieffekt, hvor alting vokser mellem deres hænder. Det er ikke nemt at udfolde et helt liv, og det kræver både til- og fravalg, men det er absolut muligt.

En læser siger om bogen: “Jeg blev virkelig blevet grebet af bogen LEV – tak for den. Tilgangen til det “hele menneske” har jeg ikke mødt før på så ærlig, klar og relevant vis. Det giver virkelig meget mening.” Trine Navntoft

Lev | En bog om det at leve