Parterapeut Daisy Løvendahl

“Er jeg en lortepartner, når jeg helst vil tage initiativet?”

”Jeg er sikker på, at jeg har fået skræmt min mand til ikke længere at tage initiativ til sex. Ved gennem flere år at afvise ham. Nu har vi kun sex, når jeg tager initiativ. Faktisk passer det mig ret godt, for så er jeg klar. Men er det forkert? Er jeg en dårlig partner?”

Sådan spørger en kvindelig lytter. Sammen med dagens gæst taler vi derfor om initiativ og seksuelle vanemønstre. Hør også om Gedser-Rostock, det 11. bud, turisme, kontrolafgivelse og kærlige afvisninger.

Medvirkende: Manu Sareen, forfatter, foredragsholder og coach.

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *