GRATIS LÆSEPRØVE PÅ “DØ”

download

GRATIS LÆSEPRØVE PÅ “ELSK”

download

GRATIS LÆSEPRØVE PÅ “LEV”

download

AUDIO-FOREDRAG – LYT TIL DAISY

Her er der tre audio foredrag på ca 6 minutter. Hvert foredrag sætter fokus på et emne og giver dig nogle konkrete råd til, hvordan du kan integrere nogle enkle og kraftfulde tanker i dit liv.

   

TEST: KEND DINE STYRKER

Ved at klikke her kan du tage en gratis test, der viser dine styrker. Testen er udviklet af VIA Institute on Character, og du kommer hen på deres hjemmeside. For at tage testen skal du oprette dig som bruger.

Der er 24 styrker, som alle mennesker har. Styrkerne er for psyken, hvad muskler er for kroppen. Det er styrkerne, der giver dig energi, styrke og kraft til at gøre alt det, du skal. Når du bruger dine styrker aktivt, booster du din kreativitet, performance og glæde. Det giver overskud, styrke og lykke.

Testen viser dine styrker fra 1-24 i din personlige rækkefølge, begyndende med nummer 1 til nummer 5, som er dine topstyrker. En styrketest siger ikke noget om, hvor god form du generelt er i, så du kan for eksempel godt have lavere styrker, som du bruger meget aktivt. Det er ligesom med kroppen. Man kan være i generel god form og ret fit, og man kan være det modsatte.

Husk, at styrketesten er et billede på, hvor du er lige nu, og at du i sidste ende er eksperten på, om dens resultater giver mening.

OVERSIGT OVER DE 24 STYRKER

Her finder du en oversigt over de 24 styrker, der er kernen i styrkebaseret udvikling. Du kan tage VIAs test gennem henvisningen på denne hjemmeside, men du kan også bruge dem ved at udvælge de 3-5 styrker, som er mest dig, og tænke over, hvordan du kan bruge dem mere aktivt i din hverdag. Vær opmærksom på, at VIAs styrketest ofte har flere ord i overskriften. For at gøre det mere enkelt at omtale styrkerne, har jeg valgt kun at bruge et ord som ‘autenticitet’ frem for ‘ærlighed, autenticitet og ægthed’. Jeg har tilføjet tre uddybende ord til hver enkelt styrke under styrkens navn. Teksten, der forklarer styrken, er taget direkte fra VIAs test.

download

LIVSPRINCIPPER

Download her 8 livsprincipper, der hver især viser en enkel vej til selvudvikling, der vil bringe dig til nye højder personligt og professionelt. Læs mere om, hvordan du får det optimale ud af dem i manualen: Livsprincipper – 8 enkle veje til selvudvikling.

download

LIVSKOMPASSET