Test: Kend dine styrker

Ved at klikke her kan du tage en gratis test, der viser dine styrker. Testen er udviklet af VIA Institute on Character, og du kommer hen på deres hjemmeside. For at tage testen skal du oprette dig som bruger.

Der er 24 styrker, som alle mennesker har. Styrkerne er for psyken, hvad muskler er for kroppen. Det er styrkerne, der giver dig energi, styrke og kraft til at gøre alt det, du skal. Når du bruger dine styrker aktivt, booster du din kreativitet, performance og glæde. Det giver overskud, styrke og lykke.

Testen viser dine styrker fra 1-24 i din personlige rækkefølge, begyndende med nummer 1 til nummer 5, som er dine topstyrker. En styrketest siger ikke noget om, hvor god form du generelt er i, så du kan for eksempel godt have lavere styrker, som du bruger meget aktivt. Det er ligesom med kroppen. Man kan være i generel god form og ret fit, og man kan være det modsatte.

Husk, at styrketesten er et billede på, hvor du er lige nu, og at du i sidste ende er eksperten på, om dens resultater giver mening.