Parterapeut og sexolog Daisy Løvendahl

“Jeg har en fetish, min kæreste ikke tænder på”

”Jeg meldte ud over for min kæreste, inden vi mødtes første gang, at jeg tænder på fødder. Og eftersom hun var indforstået med det, tænkte jeg, at jeg nu endelig havde fundet the one and only. Men status er nu, at vi sjældent har sex.”

Sådan skriver en mandlig lytter til os. Dagens emne er derfor kink og feticher. Vi skal ikke længere tilbage end for 130 år siden: her blev alt andet end missionærstillingen opfattet som syg og afvigende adfærd i både forskningen og i samfundet generelt. Og selv her i 2022 kan kink og feticher stadig være et tabubelagt emne. Tabuer er til for at blive brudt, så sammen med dagens gæst, der er med på en linje fra selveste hovedstaden for kink, taler vi om kink og seksuel udvikling, sexknuder, sportsstrømper, BDSM og GPS.

Medvirkende: Karina Kehlet Lins, psykolog, psykoterapeut og sexolog.