Parterapeut Daisy Løvendahl

“Mikro-cheating: Skat, det var bare en besked på Insta”

”Min mand og jeg var super gode sammen som familie, men lidenskaben forsvandt fuldstændigt. Det resulterede desværre i et mikro-cheating forhold fra min side. Hvor jeg blev opdaget. Det blev det værste halve år, men vi fik talt om alt det, som vi ikke havde talt om i 29 år.”

Sådan skriver en lytter til os. Derfor prøver vi i denne udsendelse at blive klogere på mikro-cheating.

Få forklaringen på det fænomen og hør om grænserne for utroskab, om at opnå noget godt ved at gøre noget forkert og om svære samtaler der giver forholdet næring.

Medvirkende: Thomas Bigum, debattør, foredragsholder og stifter af kursusvirksomheden Bigum & Co.

“Rigtigt god podcast om mikrocheating. Jeg vidste ikke, at der var et ord for det.” – Anonym lytter
“Bare tak” – Anonym lytter