3 timers workshop

Inden vi mødes, skal du sende mig et brev på max. 1 side, hvor du kort skitserer dine ønsker og dine udfordringer. Derved kan jeg sammensætte en unik session til dig, hvor vi har tid til at komme i dybden og hvor du bliver forkælet med god tid og chokolade.

Sessionen egner sig både til at træffe en konkret beslutning, opbygge en strategi eller stille skarpt på ens værdier eller praksis. Den individuelle workshop er også super godt egnet til at skabe en klarhed over, hvordan man mestrer det travle liv med både kærlighed, familie og karriere – uden stress.

Det er dybest set luksus modellen, hvor alt er skræddersyet præcis til dig.

Pris for private: 3200 kr. inkl. moms. Du kan betale i to rater. Kontakt mig på [email protected] hvis du ønsker at bestille en individuel workshop. Så finder vi en tid til dig.

“Fra det øjeblik jeg trådte indenfor hos Daisy, var jeg ikke i tvivl om, at jeg var i gode hænder. På 3 timer formåede hun at hjælpe mig til at se ting, jeg kunne have brugt et år på selv  at finde ud af. Det kalder jeg value for money! Jeg oplever Daisy som en enormt seriøs, erfaren og kompetent sparringspartner, som jeg ikke kan have andet end respekt for. På den baggrund kan jeg kun give Daisy mine varmeste anbefalinger – især til alle, der måtte have brug for hjælp til at slå  deres ’livskompas’ til.” – Ditte Darkó, Cand.Psych., Københavns Universitet