Kursus for par med Ceklestine Andersen og Daisy Løvendahl

Parkursus: De 6 erotiske typer

Find din type og oplev mere lyst, nærvær og kærlighed

24 – 25 marts 2023

Kurset er til jer, der allerede er et godt sted, men som savner fornyelse i jeres erotiske liv og som ønsker at opleve mere nærvær, intimitet og kærlighed mellem jer.

Det er til jer, der ønsker et fælles eventyr og nye oplevelser med hinanden – også selvom I måske kender hinanden virkeligt godt i forvejen. 

Kurset er også for jer, der oplever, at I kan være udfordret på at forstå hinanden seksuelt. Kender I det at I har lyst til hinanden, men svært ved at finde lysten samtidigt? Eller måske oplever I, at I tænder på forskellige måder og i forskelligt tempo? Det kan føles sårbart at træde ind i det intime rum sammen, på trods af at I gerne vil.

Måske har I haft så stor afstand mellem jer i det intime, at I tvivler på, om I overhovedet kan finde gnisten. 

I er velkomne.

Kurset er bygget op sådan, at I får rum til at gå i dybden i jeres eget forhold. Alle øvelser er kun med din partner. Alt foregår i trygge rammer med fuld påklædning.

 

Hvad får vi ud af kurset?

På kurset vil I lære jeres primære erotiske type at kende og I vil blive klogere på jeres partners. I vil lære hvordan I kan åbne hinanden og imødekomme hinandens erotiske behov gennem simple og effektive øvelser.

I får…

  • Indsigt I jeres primære og sekundære erotiske type
  • Konkrete øvelser til at vække og stimulere de forskellige typer
  • Indsigt i hvordan I møder hinandens forskellige behov
  • Gode kommunikationsværktøjer til at komme tættere på hinanden
  • Spændende erotisk inspiration

 

Tryghed er i fokus

Kurset er bygget op sådan, at I får rum til at gå i dybden i jeres eget forhold. Alle øvelser er kun med din partner. Alt foregår i trygge rammer med fuld påklædning.

Der er altid fokus på dine grænser.

Hvem er vi?

Daisy Løvendahl:

Daisy  er fra 1977. Hun er personlig rådgiver, parterapeut, klinisk sexolog og har en kandidatgrad i filosofi og kommunikation. Har gennem mere end 10 år haft over 3.000 samtaler og er den, mennesker opsøger, når de har brug for et perspektiv på tilværelsen. 

Forfatter til trilogien  LEV, ELSK og DØ. Fast ekspert i ALT for damerne og FIT LIVING. Tidligere vært på brevkasseradioprogrammet Vi har lyst. 

Kvinde bag Coach & parterapeut uddannelsen. 

Lykkeligt gift, mor til 3 børn, bor i København. 

 

Celestine Andersen: 

Celestine er 40 år og bor i København. Hun er uddannet yoga-og tantralærer, tantra massør, psykoterapeut, familie- og parterapeut. Hun har arbejdet intensivt med personlig og spirituel udvikling, yoga og tantra siden år 2000. 

En af Celestines største passioner er at arbejde med par og hjælpe dem til større selvindsigt, sandhed og kærlighed. Celestines facon som facilitator er præget af nærvær, varme og humor.

Praktisk:

Tid & sted

24/3 Fredag kl 16.00-19.00 

25/3 Lørdag kl 10.00-16.00

 

Gasværksvej 15b, 1. sal 

København V

 

Der er plads til 10 par.

Tilmelding sker ved køb af billet. Vi refunderer ikke købet af kurset i tilfælde af afbud, men I er velkomne til at sælge billetten og sende et andet par.

 

Forplejning

Der vil være sunde og lækre snacks, te og kaffe under kurset.

Lørdag vil der blive serveret frokost.

 

Pris

Per par er prisen 3.600,- kr

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig kurset.