Daisy Løvendahl om lykke

Lykke: Et foredrag med dig i centrum

Hvad videnskaben ved om lykke – og hvordan du kan bruge det til at få mere energi, glæde og overskud

Er det vigtigt at være lykkelig? Eller er det forkælet at ønske sig lykke?

Der er mange interessante filosofiske spørgsmål, der knytter sig til begrebet lykke og til hvordan vi i denne tid med stort fokus på individet taler om lykke.

De perspektiver folder jeg ud i foredraget om lykke, hvor jeg også giver dig konkrete redskaber til at øge lykken i dit liv.

Lad mig bare være helt ærlig: Din lykke er vigtig.

Lykke er ikke bare en rar følelse, som du måske oplever en gang i mellem. Lykke er også en optik til at se på dig og dit liv.

Lykke handler fra et forskningsbaseret perspektiv om din glæde. Din trivsel. Om din psykiske robusthed og evne til at stå stærkt i livet. Lykke handler også om at leve et liv med mening og om at bruge dig selv der, hvor du er stærkest.

At tage din lykke seriøst er også at tage dit liv seriøst. Mens du gør det sjovere, mere autentisk og skaber mere plads til dig.

At sætte fokus på dit overskud, din glæde og din psykiske trivsel er på linje med at tage dine vitaminpiller, sove godt og dyrke noget motion.

Det er grundlæggende godt!

Det er ikke en luksus. Det er ikke forkælet. Det er ikke noget, der kan vente.

Det er ligeså nødvendigt som det er at gå en tur, få sved på panden og tage en lur, når du er træt.

Alt det vil jeg gerne folde ud for dig og gøre fuldstændigt konkret i foredraget ”Lykke”. Det er et foredrag med dig i centrum, for du skal arbejde med undervejs.

Jeg giver dig et overblik over, hvad videnskaben ved om lykke, og så guider jeg dig i gennem en proces, hvor du får konkretiseret enkle handlinger. Så du efter foredraget både er fyldt med ny viden og ved præcis, hvordan du skal omsætte det til enkle handlinger som kan øge din lykke i din hverdag.

Foredraget inviterer ikke til kæmpe forandringer af hele dit liv. Tværtimod støtter det dig i at se de små ting, som du kan gøre, der hvor du allerede er.

Det er ligesom den daglige gåtur og vitaminpillen. Små indsatser kan give en stor effekt.

 

Daisy, hvor og hvornår foregår det her?

Foredraget er 27/4 kl 20-21.30 hjemme i din stue.

Du får ved køb et zoom link, og så mødes vi online. Jeg tager en pæn kjole på, men du kan sidde i nattøj med the på bordet, for ingen kan se dig.

Bliver du forhindret 27/4 eller kan du ikke, så ingen panik. Du får en personlig adgang til en optagelse af foredraget efter, så du kan se det, når du har bedre tid.

 

Hvad koster det?

Det koster cirka det samme som en frokost på en cafe! Jeg har nemlig stor lyst til at dele de redskaber, som jeg normalt kun deler med klienter, min kvindeklub eller til foredrag i virksomheder, hvor jeg tager en helt anden pris med 5 cifre for et foredrag.

Din pris er 179 kr.

Du får også min bog ”LEV – Kunsten at mestre kærlighed, familie og karriere i et travlt liv” med uden beregning som ebog. Hvis du ville købe den alene koster den 129 kr.

Tilmeld dig her: Ja tak jeg vil gerne have ebogen og foredraget til 179 kr

Efter foredraget ved du…

  • Meget mere om lykke. Du bliver nemlig præsenteret for, hvad videnskaben ved om lykke. Så ingen klicheer eller selvopfundne sandheder. Ren videnskab præsenteret med glimt i øjet fra en der gennem 10 år har omsat teori til praksis

 

Efter foredraget kan du…

  • Du bliver guidet gennem en proces, hvor du får tid til at omsætte viden til konkrete handlinger, som kan øge din lykke i din hverdag. Så du kan bruge den viden jeg deler i dit liv.
  • Du kan også bruge den viden jeg deler i dit arbejde. Hvis du har kollegaer, arbejder med mennesker eller har en familie vil du også kunne bruge tankerne og redskaberne sammen med dem.
  • Du går fra aftenen med konkrete handlinger, som du kan gøre for dagen efter, som kan mærkes på din glæde.

 

Andres oplevelse af foredraget:

“Det var et super godt foredrag!” Christine

“Dit foredrag hjalp mig til at se det gode, positive og meningsfulde, som jeg selv kan gøre.” Vibe

“Det var lige, hvad jeg havde brug for”. Mette

“Jeg fik en følelse af lethed”. Anne

“Foredraget satte så meget i gang i mig. På den gode måde”. Nicoline

“Jeg har optur over den måde, du inddrager kroppen”. Olivia

“Foredraget var filosofisk, super inspirerende og jeg fik sat et vigtigt mål”. Rikke

 

Jeg har kun 100 pladser og selvom det lyder af mange, så er der 7000 på mit nyhedsbrev, og jeg har ingen planer om at holde det igen. Så tænker du, at du kunne have glæde af et skud god energi, ny viden og redskaber til at øge din lykke – så er det nu.

Bogen LEV, som du får med, har fået 5 stjerner af læserne på Saxo. Så har du som bonus læsningen hjemme til den kommende tid. I bogen fortæller jeg meget mere om lykke og den gode hverdag.

Tilmeld dig her: Ja tak jeg vil gerne have dine redskaber og ebogen 

Det bliver en dejlig aften. Et frirum med tid til refleksion, fordybelse og selvomsorg.

Jeg håber på at se dig!

Kærlig hilsen Daisy

Om bo