Daisy og Ingvar

Vi svarer på dine spørgsmål om parforhold

Denne episode af ”Kære Daisy ” handler om dig. For det er dine spørgsmål, jeg sammen med min mand Ingvar besvarer.

Lyt med, når vi taler ærligt om at håndtere ”regnskabet” om, hvem gør hvad, utroskab, uenighed, sexfantasier og hvordan jeg fik Ingvar med på at dyrke tantra.

Lyt meget gerne til denne med åbent hjerte. Det er nemlig en podcast, hvor vi taler ret åbent om vores egne erfaringer med at elske den samme og leve i et dedikeret parforhold. Vi er dybest set ret private mennesker, men vi har valgt at dele fordi, fordi vi begge lever efter værdien om at vi sammen bliver klogere. Livet er for kort til overfladiske samtaler.

Så det her er vores bidrag og forsøg på at skabe samtaler, som gør en forskel.

Lyt med sammen med din kæreste. Tal. Skriv. Del.

Fortæl mig gerne hvad du synes om episoden her. Det vil jeg være meget meget taknemmelig for.

Lytterne siger om episoden “Kære Daisy – og Ingvar”

I er SÅ GODE :) Pernille

Har du også et dilemma eller en udfordring?

Skriv til Daisy - her er plads til alt. Lyt efter svaret i brevkassen "Kære Daisy".

Er der noget, jeg kan hjælpe med?

Book din tid til en samtale her.