Samtaler for par

OBS: I denne tid med ekstra restriktioner giver jeg kun online sessioner. 

Vælg kærligheden

Ønsker I et stærkt parforhold?

Er I trætte af endeløse praktiksamtaler?

Drømmer I om, at jeres parforhold er mere lidenskabeligt?

Trænger I til at se hinanden fra en anden vinkel, og er I parate til at gøre noget for at styrke kærligheden i mellem jer?

Der kan ske de mest vidunderlige ting, når man som par vælger at give hinanden noget tid til at blive klogere på parforholdet og de fælles drømme. På hverdagen, på det svære og på det lette. Mit speciale er at forbinde de store tanker om kærligheden med konkrete handlinger, som I kan mærke gør en forskel for jer.

Tag hånd om problemerne

Mange af dem, jeg arbejder med, er nysgerrige på, hvor svært det skal være, før det giver mening at tage sådan et forløb sammen. Min tilgang til parudvikling er, at det ikke behøver være funderet på store kriser eller at man skal stå på skilsmissens rand for at bruge tid og penge på at styrke sit forhold. Faktisk mener jeg, at det giver god mening at give sit parforhold en masse energi og omtanke, før man er på vej væk fra hinanden.

Alsidig rådgiver

Når det er sagt, så er der næsten ingen udfordringer eller kriser som jeg ikke gerne tager under kærlig behandling sammen med jer. Så kæmper I med:

  • Hård hverdag
  • Skænderier om tid og prioriteringer
  • Manglende sexlyst
  • Følelsen af at have mistet kæresteforholdet i forældreskabet eller til arbejdet

– Eller andre ting. Så vil jeg gøre mit bedste for at skabe et rum til jeres fælles udvikling. Jeg kombinerer gerne parsessioner med individuelle samtaler

Kontakt mig gerne

Skriv gerne med spørgsmål og overvejelser. Min mail er [email protected] Jeg har herunder nogle samtaleforløb, men som personlig rådgiver gør jeg en dyd ud af at designe unikke forløb, der passer præcis til jer.

Mine samtaler afholder i København, men jeg kan ved særlig aftale tage andre steder hen.

I kan bestille en tid her

“Det er de bedste samtaler, jeg har oplevet – og jeg nyder, at jeg fik oplevet det sammen med min mand.” Mie

En samtale for et par:

Er jeg mon den rigtige sparringspartner for jer? Vil det give jer nok? Hvordan føles det at tale med en professionel om noget så privat som kærlighedslivet? Der er ofte mange overvejelser, når man overvejer at udvikle sig selv og parforholdet. Det har jeg stor respekt for. Og god kemi er en vigtig faktor for denne form for udvikling. Så hvis I har mod på det, så book en session hos mig og find ud af, om det er rigtigt for jer at komme hos mig. På den måde kan vi møde hinanden, og I kan mærke, om jeg kan gøre en forskel for jer.

Har I haft et forløb hos mig, kan I også altid komme tilbage for en enkelt session. Det er ofte bedre givet ud end den dyre middag.

En samtale koster 1650 kr. Vi bruger 1,5 time sammen.

Book en samtale her

5 mærkbare samtaler for par

Nogle gange kræver udvikling, at man virkeligt dedikerer sig til det. At man tager sig tiden til at gå i dybden med både de små og de store spørgsmål over en længere periode. De 5 samtaler sikrer, at vi får skabt en udvikling i jeres parforhold, som kan mærkes.

Samtalerne foregår hos mig, og jeg afsætter 1,5 time med en løs bagkant, så I ikke kommer ud af døren med en masse uløst.

Der er mulighed for at bruge samtalerne både sammen og hver for sig alt efter, hvad der giver jer det bedste forløb.

Pris: 7500 kr.  Vær opmærksom på at du skal oprette en bruger og logge ind for at købe klippekort til 5 sessioner. Du sparer 1250 ved de 5 samtaler frem for at købe samtalerne enkeltvis, og du kan betale i 3 rater.

Book samtaler der kan mærkes her

Workshop for par

Denne workshop sammensættes præcis til jeres behov og ønsker. Inden vi mødes skal I skrive en mail til mig, hvor I sammen sætter ord på, hvad I gerne vil blive klogere på. Så sammensætter jeg en workshop skræddersyet til jer.

Denne workshop er også super godt egnet til at skabe en klarhed over,  hvordan man mestrer det travle liv med både kærlighed, familie og karriere – uden stress.

Vi bruger 3 timer sammen hos mig

Pris: 3200 kr. Der kan betales i 2 rater.

Bestil jeres workshop her

Oplevelsesgave – Brug 3 timer på at sætte fokus på jeres kærlighed

Drop den almindelige gave og giv en oplevelsesgave, som I kan mærke længe efter. Som fornyer jeres lyst til hinanden og jeres fælles engagement.

Et af de stærkeste principper i verden er dette: Energi følger fokus.

Hvis du har barn, kender du måske mekanismen fra dengang, du blev gravid, og pludseligt så babyer overalt. Eller dengang du var forelsket og så ethvert øjeblik alene sammen som en mulighed for kærtegn.

Energi og fokus

Det vi fokuserer på, giver vi energi. Det vokser i os, fylder mere og bliver mere spændende. Det spændende parforhold, den lidenskabelige sex og det fælles engagement i livet kommer ikke, mens vi arbejder, har travlt med at være familie eller bygge om i huset. Det kommer, når vi giver hinanden energi og fokus. Når vi vælger kærligheden.

Så drop den normale date eller weekendturen og brug 3 timer sammen med mig.

Bliv klogere på hinanden, opdag noget nyt og skab fundamentet for nye fælles oplevelser. Jeg sørger for, at I kommer omkring mange af de store spørgsmål, og at I går herfra med konkrete værktøjer, som I kan bruge mange år fremover.

Kom forbi til en kop kaffe

Det hele foregår i en rar stemning, hvor der er plads til kram og latter. Jeg serverer kaffe, vand og summerbird chokolade .

Pris: 3200 kr

Du bestiller samtalen her under 3 timers workshop for par. I kan betale i 2 rater.

I er velkomne til at skrive til mig inden ¨[email protected] og fortælle lidt om, hvem I er, og hvad I længes efter. Så designer jeg en session specielt til jer.

Pagten – Før I siger ja til hinanden

Pagten – Lær at forbinde store tanker om kærlighed og parforhold til konkrete handlinger.

Bryllupsforberedelserne går som regel mest ud på borddækning, brudekjole og gæstelister. Ligesom tiden inden, man flytter sammen, mest handler om, hvilke møbler man skal have i det fælles hjem, hvilke der skal gives videre, og hvem der skal bestemme farven i køkkenet.

Men det er også vigtigt at forberede sig til livet efter brylluppet eller den fælles adresse. Et bryllup er en pagt mellem to mennesker. Ligesom en fælles adresse og et fælles liv er det. Før vi siger ja til den anden, er det derfor en rigtig god idé at kende pagtens vilkår og formål:

Hvad drømmer vi om eller forventer af vores forhold?  Hvad er det for et liv, vi gerne vil leve sammen – og hvordan vil vi gøre det?

Pagtens indhold

Mange par finder først for alvor frem til pagtens indhold hen ad vejen – gennem skænderier og kriser. Andre opdager undervejs, at de ikke har samme opfattelse af, hvad pagten eller parforholdet går ud på. Andre opdager, at de store drømme og lidenskaben langsomt sander til i hverdag og praktiske samtaler om vasketøj og børneopdragelse.

Jo mere vi ved om hinandens forestillinger på forhånd, jo bedre klarer vi os. Ikke fordi en grundlæggende afklaring af værdier og drømme sikrer os mod kriser, men fordi det er en kæmpe fordel at kende hinanden godt, når man står i svære situationer. Så giv dig selv og den du elsker en dybdegående samtale om, hvem I er, og hvad jeres pagt skal handle om før brylluppet, den fælles adresse eller ønskebarnet.

Brugbare værktøjer

Du kan få 3 timer til en af de vigtigste samtaler i jeres liv hos mig. Jeg sørger for, at I kommer omkring mange af de store spørgsmål, og at I går herfra med konkrete værktøjer, som I kan bruge mange år fremover.

Det hele foregår i en rar stemning, hvor der er plads til kram og latter. Jeg serverer kaffe, vand og summerbird chokolade – og et glas cava til at fejre jeres pagt.

Pris: 3200 kr

Du bestiller samtalen her under 3 timers workshop for par. I kan betale i 2 rater.