PARUDVIKLING

VÆLG KÆRLIGHEDEN

Er I trætte af endeløse praktiksamtaler?

Ønsker I at styrke jeres fællesskab?

Drømmer I om, at jeres parforhold er mere lidenskabeligt?

Trænger I til at se hinanden fra en anden vinkel, og er I parate til at gøre noget for at styrke kærligheden i mellem jer?

Der kan ske de mest vidunderlige ting, når man som par vælger at give hinanden noget tid til at blive klogere på parforholdet og de fælles drømme. På hverdagen, på det svære og på det lette. Mit speciale er at forbinde de store tanker om kærligheden med konkrete handlinger, som I kan mærke gør en forskel for jer.

Mange af dem, jeg arbejder med, er nysgerrige på, hvor svært det skal være, før det giver mening at tage sådan et forløb sammen. Min tilgang til parudvikling er, at det ikke behøver være funderet på store kriser eller at man skal stå på skilsmissens rand for at bruge tid og penge på at styrke sit forhold. Faktisk mener jeg, at det giver god mening at give sit parforhold en masse energi og omtanke, før man er på vej væk fra hinanden.

Når det er sagt, så er der næsten ingen udfordringer eller kriser som jeg ikke gerne tager under kærlig behandling sammen med jer. Så kæmper I med:

  • Hård hverdag
  • Skænderier om tid og prioriteringer
  • Manglende sexlyst
  • Følelsen af at have mistet kæresteforholdet i forældreskabet eller til arbejdet

– Eller andre ting. Så vil jeg gøre mit bedste for at skabe et rum til jeres fælles udvikling. Jeg kombinerer gerne parsessioner med individuelle samtaler

Ring gerne med spørgsmål og overvejelser. Jeg kan skræddersy et forløb der passer præcis til jer.

daisy_socialmedia_all_jpeg2

 

“Det er de bedste samtaler, jeg har oplevet – og jeg nyder, at jeg fik oplevet det sammen med min mand.” Mie

En samtale for et par:

Er jeg mon den rigtige sparringspartner for jer? Vil det give jer nok? Hvordan føles det at tale med en professionel om noget så privat som kærlighedslivet? Der er ofte mange overvejelser, når man overvejer at udvikle sig selv og parforholdet. Det har jeg stor respekt for. Og god kemi er en vigtig faktor for denne form for udvikling. Så hvis I har mod på det, så book en session hos mig og find ud af, om det er rigtigt for jer at komme hos mig. På den måde kan vi møde hinanden, og I kan mærke, om jeg kan gøre en forskel for jer.

Har I haft et forløb hos mig, kan I også altid komme tilbage for en enkelt session. Det er ofte bedre givet ud end den dyre middag.

En samtale koster 1650 kr.

Book en par samtale her

5 mærkbare samtaler for par

Nogle gange kræver udvikling, at man virkeligt dedikerer sig til det. At man tager sig tiden til at gå i dybden med både de små og de store spørgsmål over en længere periode. De 5 samtaler sikrer, at vi får skabt en udvikling i jeres parforhold, som kan mærkes.

Samtalerne foregår hos mig, og jeg afsætter 1,5 time med en løs bagkant, så I ikke kommer ud af døren med en masse uløst.

Der er mulighed for at bruge samtalerne både sammen og hver for sig alt efter, hvad der giver jer det bedste forløb.

Pris: 7500 kr

Vær opmærksom på at du skal oprette en bruger og logge ind for at købe klippekort til 5 sessioner. Du sparer 1250 ved de 5 samtaler frem for at købe samtalerne enkeltvis, og du kan betale i 3 rater.

Book 5 mærkbare samtaler for par her

 

Workshop for par

Denne workshop sammensættes præcis til jeres behov og ønsker. Inden vi mødes skal I skrive en mail til mig, hvor I sammen sætter ord på, hvad I gerne vil blive klogere på. Så sammensætter jeg en workshop skræddersyet til jer.

Denne workshop er også super godt egnet til at skabe en klarhed over,  hvordan man mestrer det travle liv med både kærlighed, familie og karriere – uden stress.

Vi bruger 3 timer sammen hos mig

Pris 3200 kr. Du kan betale i 2 rater.

Du kan booke jeres workshop her

ELSK_bog_300x300

Læs mere om det moderne parforhold i min bog ELSK