Kursus til par

Kursus for par

Tiltrækning

Mere nærvær, dybere lyst og et bedre intimt liv for par

 

Mange par oplever, at nærværet, lysten og intimiteten drukner i hverdagen. Det er helt normalt, at man ikke oplever samme sug i maven efter år sammen som den første tid, men det behøver ikke være sådan.

Hvis du har lyst til at opleve mere med din kæreste og er parat til at gå på opdagelse i dig selv og den du elsker, så er der her en invitation til 10 par, som ønsker mere tiltrækning, nærvær, dybere lyst og bedre sex – uanset om I er et sted, hvor I er langt fra hinanden i det intime rum eller I er et godt sted og bare drømmer om endnu mere af alt det dejlige.

Dette forløb sætter fokus på seksuel udvikling og giver jer et rum til at udforske i trygge omgivelser.

 

Du inviteres til at sætte fokus på nydelse

Det vigtigste for et godt intimt liv er nydelse.

Det er ikke, hvor meget sex du har eller hvordan du har det. Det der kendetegner et godt intimt liv er følelsen af at have noget smukt, dejligt og nydelsesfuldt sammen.

Den oplevelse er for mange par ikke konstant. At blive ved med at have et intimt liv som er kærligt, nærværende og lystfuldt kræver at det gives omsorg.

Ligesom en smuk rose skal passes for at vokse og folde sig ud, skal intimiteten også gives gode rammer for at blive ved med at folde sig ud i al sin skønhed.

 

Hvad får vi ud af kurset?

Hver kursusgang er bygget op om et tema. Vi arbejder helhedsorienteret sådan at du både præsenteres for ny forskning om lystens psykologi samt konkrete øvelser, der kan mærkes. Vi arbejder i et krydsfelt af kink, tantra, videnskab og parterapi.

Du skal være indstillet på at arbejde tæt sammen med din partner i et respektfuldt rum, hvor nydelse er kodeordet for alt, hvad der foregår.

Dette er ikke et teoretisk kursus, hvor vi taler om. Det er et mærkbart kursus, hvor du sammen med din partner kærligt og kompetent guides tættere sammen.

Du får på den måde alle redskaberne til at skabe et fantastisk intimt liv hjemme.

Ved hver kursusgang får du også et redskab sådan at du gennem forløber bygger en privat pleasure packet op til mange timers leg og nydelse i privaten.

 

Alt sker i respekt for jeres grænser

Hvis du har en indre stemme i dig, der frygter at komme ud i en situation, som ikke føles trygt, så frygt ikke mere. Den måde vi arbejder på, er med grænser og lyster i centrum. Det betyder, at det er afgørende for os, at du kan sige ja og nej. Du vil aldrig blive bedt om at gå længere i en øvelse, end du har lyst til.

I udgangspunktet arbejder du kun sammen med din kæreste. Der er dog nogle øvelser, hvor det giver mening at arbejde sammen med andre eller dele en oplevelse i plenum. Dette er en invitation og ikke et krav.

 

Hvor og hvornår

Tanken er at give dig og den du elsker en begyndelse på 2023, hvor I frem mod sommeren bringer mere nydelse ind i jeres liv.

Derfor mødes vi en gang om måneden kl 16.30 – 19.30 på Gasværksvej 15B, 1. sal, 1656 København V

Vi mødes disse dage til et tema:

  • Lystens psykologi 31/1
  • Sensualitet 21/2
  • Grænser og lyster 28/3
  • Conscious kink 25/4
  • Power play 23/5
  • Det du virkeligt længes efter 20/6

Har du spørgsmål?

Det kan være en stor beslutning at sige ja et kursus med 6 mødegange. Så har du lyst til at vende dine overvejelser med mig, så skriv til mig på [email protected].

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål og hjælper dig med at afklare om kurset er det rigtige for dig og din partner.

Et par behøver ikke være kærester

Det er vigtigt for os, at dette er et trygt rum til at gå dybere ind i sig selv og sin relation. Derfor inviterer vi par, så man kommer med en at arbejde sammen med. Men du behøver ikke komme med din kæreste. Hvis du har en person, som du ønsker at udforske dig selv og intimiteten sammen med, så er I også meget velkomne uanset om I er venner, elskende eller veninder.

 

Hvad koster det?

Hele forløbet med 6 workshops og en pleasure packet som du bygger op undervejs og har til privat brug efter koster 9500 kr per par.

Du kan spare 500 kr ved at betale det hele på en gang eller betale i 8 rater af 1190 kr. Hvis du vælger raterne, er du stadig forpligtiget til at betale det fulde beløb også selvom du skulle melde afbud en eller flere gange.

Ja, tak – jeg vil gerne med og betale på en gang så det bliver 9000 kr  for os begge

Ja, tak – jeg (og min partner) vil gerne med og takker ja til 8 rater af 1190 kr

 

Hvem er vi?

Daisy Løvendahl – Parterapeut, coach og sexolog.

Daisy Løvendahl er personlig rådgiver, parterapeut, forfatter og har en kandidatgrad i filosofi og kommunikation samt uddannelse som coach, parterapeut, PREP-leder og klinisk sexolog. Hun har mange års erfaring med at guide mennesker til mere lyst, større livsglæde og bedre parforhold.

 

Elisabeth Viktoria Friis – kink ekspert, fotograf og yogalærer

Elisabeth Friis er uddannet arkitekt, men har også i en årrække arbejdet med yoga, kropsterapi, det spirituelle og seksualitet som veje til erkendelse og selvudvikling. Hun har boet 2 år i Japan, hvor hun har studeret shibari, som er japansk bondage også kaldet kinbaku.

Med årene er de forskellige interesser for det seksuelle og spirituelle vokset sammen i en form for kink, som tager udgangspunkt i den japanske bondage og en ritualisering af det intime og kinky rum mellem mennesker.

Hun har specialiseret sig i The Wheel Of Consent (udviklet af Betty Martin) i Berlin og har i sit arbejde med mennesker fokus på en sund grænsesætning i det intime rum og redskaber til at etablere et “safe space”, hvor man trygt kan lege med lyst, seksualitet, erotik, powerplay, grænser, sårbarheder, skygger og tabuer.

Un

Her er et billede af os, hvor vi nyder en solnedgang i København.

Vi er private venner og har tidligere holdt kvindecirkler sammen, så det er et samarbejde bygget på lysten til at være sammen.