Pagten – Før I siger JA til hinanden

Pagten – Lær at forbinde store tanker om kærlighed og parforhold til konkrete handlinger.

Bryllupsforberedelserne går som regel mest ud på borddækning, brudekjole og gæstelister. Ligesom tiden inden, man flytter sammen, mest handler om, hvilke møbler man skal have i det fælles hjem, hvilke der skal gives videre, og hvem der skal bestemme farven i køkkenet.

Men det er også vigtigt at forberede sig til livet efter brylluppet eller den fælles adresse. Et bryllup er en pagt mellem to mennesker. Ligesom en fælles adresse og et fælles liv er det. Før vi siger ja til den anden, er det derfor en rigtig god idé at kende pagtens vilkår og formål:

Hvad drømmer vi om eller forventer af vores forhold?  Hvad er det for et liv, vi gerne vil leve sammen – og hvordan vil vi gøre det?

Mange par finder først for alvor frem til pagtens indhold hen ad vejen – gennem skænderier og kriser. Andre opdager undervejs, at de ikke har samme opfattelse af, hvad pagten eller parforholdet går ud på. Andre opdager, at de store drømme og lidenskaben langsomt sander til i hverdag og praktiske samtaler om vasketøj og børneopdragelse.

Jo mere vi ved om hinandens forestillinger på forhånd, jo bedre klarer vi os. Ikke fordi en grundlæggende afklaring af værdier og drømme sikrer os mod kriser, men fordi det er en kæmpe fordel at kende hinanden godt, når man står i svære situationer. Så giv dig selv og den du elsker en dybdegående samtale om, hvem I er, og hvad jeres pagt skal handle om før brylluppet, den fælles adresse eller ønskebarnet.

Du kan få 3 timer til en af de vigtigste samtaler i jeres liv hos mig. Jeg sørger for, at I kommer omkring mange af de store spørgsmål, og at I går herfra med konkrete værktøjer, som I kan bruge mange år fremover.

Det hele foregår i en rar stemning, hvor der er plads til kram og latter. Jeg serverer kaffe, vand og summerbird chokolade – og et glas cava til at fejre jeres pagt.

Pris: 3200 kr

Du bestiller samtalen ved at skrive til mig på [email protected] eller ringe mig op på 51940710.

Du kan også købe et flot gavekort til denne samtale og give en bryllupsgave eller barselsgave med mening og hjerte.

Med jer fra samtalen får I:

  • Større klarhed over fælles værdier
  • Konkrete redskaber til bedre kommunikation
  • En manual til at lave ugepraksis som giver bedre uger i en travl hverdag
  • En dybere forståelse af den anden
  • Et indblik i hinandens drømme