Daisy med sin mand

Øvelse til par: “Håb og frygt dialogen”

Lad os tale om frygt…

Uanset hvordan corona krisen påvirker os, så påvirker den os.

Stort set alle de mennesker jeg har haft kontakt med den seneste måned har tidspunkter (korte eller lange), hvor frygten rammer.

Hvad sker der med mit arbejde? Min økonomi? Mine børn? Mig selv? Bliver jeg syg?

Frygten er stor, og den er reel. Ingen af os har en garanti for, at vi går ramt forbi. Ingen kan 100% beskytte sig selv og dem, man elsker. Livet bærer altid en risiko for at dø i sig. Som en der har oplevet meget død helt tæt på, er jeg meget følsom overfor dødsangsten. Derfor er jeg også blevet god til at håndtere den. Jeg ved, at den er min følgesvend i livet.

Hvis du har lyst til at dele en øvelse med mig, som jeg holder meget af, så se med i video’en, hvor jeg deler “Håb og frygt dialogen” med dig. Det er en enkel øvelse designet til jer, der ønsker at være tæt i dette. Øvelsen skaber

  • Bedre kommunikation
  • Større nærvær
  • Dybere kærlighed

Øvelsen er for alle der ønsker at åbne deres hjerte overfor en, de holder af. Så selvom jeg viser den med min kæreste, kan du også lave den med din veninde, bror, søster eller hvem end, der er tæt på dig. Du kan både lave øvelsen med en, du er sammen med fysisk eller på afstand gennem facetime eller zoom.

Video’en guider dig og den du holder af gennem hele øvelsen trin for trin.

Så læn dig tilbage. Træ vejret dybt og brug ca 20 minutter på at skabe mere af det, som gør en forskel.

Vi kan nemlig ikke lige nu få alle de svar, som vi gerne vil have. Vi kan ikke få en garanti for ikke at blive ramt. Vi kan ikke få frygten til at forsvinde ved at løse alt det, vi kan være bange for. Vi kan trække vejret dybt. Forbinde os til hinanden. Lade afmagtens modsvar – kreativiteten – træde frem og finde kærligheden og håbet frem.

Se video’en med “Håb og frygt dialogen” her

Kærlig hilsen Daisy

PS

Hvis du drømmer om mere nærvær og bedre tid sammen, så se lige mit online kursus “Styrk kærligheden – bliv forelsket i din kæreste igen” her. I det får du 6 redskaber, som alle par kan have glæde af direkte i din indbakke.

Er der noget, jeg kan hjælpe med?

Book din tid til en samtale her.