ELSK - Mere kærlighed, lidenskab og fællesskab i et travlt liv.

Hvad gør man, når kærligheden forsvinder?

Tosomheden kan være vidunderlig, og hverdagen i et parforhold kan være fyldt med lidenskab, kærlighed og nærvær.

Dog kan selv de mest stærke parforhold blive sat på prøve, og du og din kæreste oplever måske, at der ikke længere er det samme overskud, det samme begær eller den samme balance, som der før kendetegnede jeres forhold.

Men hvad gør man, når kærligheden forsvinder? Og hvordan genfinder man kærligheden?

Det er spørgsmål som disse, jeg beskæftiger mig med som personlig rådgiver. I mine forløb med parudvikling sætter jeg fokus på både små og store udfordringer i det moderne parforhold, og jeg tilbyder en løsningsorienteret tilgang til alt fra daglige uoverensstemmelser, over manglende sexlyst til store kriser, hvor skilsmisse kan virke som den eneste udvej, og hvor det kan være umuligt at forestille sig, hvordan man genfinder kærligheden.

For hvad gør man, når kærligheden forsvinder? Hvad skal der til for at genfinde gnisten og lidenskaben? Eller hvordan skaber I balance mellem jeres arbejdsliv og jeres privatliv. I en moderne verden, hvor vi som mennesker står overfor utallige valg, kan det være svært at få kærlighed og arbejdsliv til at gå op i en højere enhed.

Men kriser i forholdet betyder ikke nødvendigvis, at I skal give op på hinanden. Derimod er det min opfattelse, at det kan betale sig at investere energi i at styrke parforholdet, så I kan genfinde kærligheden, begæret og overskuddet i jeres forhold. Der er næsten altid grund til at stille sig selv og sin partner spørgsmålet: “Hvad gør vi, når kærligheden forsvinder?”

Genfind kærligheden – hjælp til konflikthåndtering i parforholdet

I mit arbejde med parudvikling tilbyder jeg både individuelle samtaler og parsessioner – dog altid med omtanke for hvad der er gavnligt for, at I kan genfinde kærligheden og passionen i jeres forhold. Hvad I skal gøre, når kærligheden forsvinder, afhænger nemlig helt af jeres individuelle personligheder og de udfordringer, I oplever.

Jeg sammensætter skræddersyede forløb med afsæt i jeres konkrete udfordringer og stræber efter at skabe plads til jeres fælles udvikling, så I igen kan mærke hinanden og lysten til at genfinde kærligheden.

Kærlighed er ikke en figur, som man kan sætte på en hylde og være glad for. Kærlighed er en levende tråd, som forbinder os med os selv og andre, og som vi hele tiden spinder på. Du kan vælge at lade den blive tyndere og tyndere eller du kan vælge at styrke den. Hvad vælger du?

Er der noget, jeg kan hjælpe med?

Book din tid til en samtale her.

 

I bogen ELSK giver jeg dig desuden 45 mærkbare råd, som du kan lade dig inspirere af i dit parforhold. Læs mere om bogen ELSK lige her.

Bogen ELSK af Daisy Løvendahl

Bogen der har fået 5 stjerner af læserne på Saxo.com. Læs hvad Maria siger om bogen:

“TAK for en fantastisk bog med gode redskaber. Jeg føler mig både set, hørt og mærket, når jeg læser din bog og følger dine redskaber. Fantastisk, intet mindre! TAK! Jeg har aldrig troet på ‘selvhjælpsbøger’, men det har du absolut vendt om på. Hvis de er skrevet rigtigt, så gør de en forskel” Maria