Vi har lyst

Sex. Lyst. Kærlighed. Hånden på hjertet… Det er vidunderligt og fucking kompliceret. Vi har lyst, men det er ikke altid det samme som, at lysten er der. Ligesom forelskelse og stor kærlighed heller ikke altid er nok til, at vi kan få det intime liv til at spille. Værterne Britt Berglund og Daisy Løvendahl byder på ærlige samtaler og sammen med breve fra lytterne, bliver vi klogere og finder lysten til det hele. For lysten driver værket, – og vi har lyst. Skriv til os på lyst2radio4.dk. Vi holder dig anonym.

Du kan også skrive helt anonymt direkte til Daisy her.

Lytterne siger om “Vi har lyst”

Jeg ELSKER denne podcast” Maria

“De her programmer er jo fantastiske. Jeg sluger afsnittene. Nogle emner er mere relevante end andre, men jeg MÅ bare høre alle, da jeg elsker jeres måde at se tingene fra så mange vinkler på og ærligheden. Det får sat noget på plads i mit indre kompas som har været meget forvirret. SÅ TUSIND TAK!” Marie

“Vi har lyst” er et fuldstændig fantastisk radioprogram/podcast. Virkelig dejligt at lytte til din og Brits dialog på min cykeltur frem og tilbage til arbejde. Måden at tale om lyst og parforhold fik mig flere gange til at grine højlydt. Super befriende. Både i det hele taget at klukle dér på cykelstien, og fordi emnet ellers ikke lægger så meget op til latter. Glæder mig til flere programmer!!” Marie-Louise

“Kære skønne kvinder. Tak fordi i giver jer tid til at lave dette radio program om emner der er så vigtige og skønne at tale om” Mette

“Jeg kunne blive ved og ved med at høre jer tale. Jeg har lyst til at høre mere NU.” Sabrina

“Tak for jeres fantastiske programmer. Jeg elsker at lytte med. Der er så uendeligt meget genkendeligt og skønt at få sat ord på af jer. ❤️ Masser af “Aha” og “Ja, det er præcis sådamn det er.” og jeres humor og varme er virkeligt skøn.” Mie

“Det er seriøs information og underholdning, som bringer refleksion og giver lyst og mod til personlig handling … tak for det” Henrik

“Tak for nogle formidable podcast programmer. Jeg har hørt dem allesammen flere gange! De er gode, fordi I er ægte, sårbare, sjove, nysgerrige, grundige, respektfulde og fagligt kompetente????Så TAK til jer og de dygtige eksperter❤️Rikke

“Min partner og jeg har lyttet til flere af jeres programmer og hvor er de bare gode.. 1000 tak.” Nanna

“Jeres program er med til at give en træmand som mig et tiltrængt los i røven.” Anonym lytter

“Jeg er KÆMPE fan af jeres podcast????????????” Rikke