Daisy taler om sexliv

Mere sex ønskes, men hvem tager initiativet?

Denne episode handler om lyst, sex og parforhold.

Den handler om noget, som mange kan genkende. Nemlig at kærlighed og et godt parforhold ikke nødvendigvis er lig med et hedt sexliv.

Men fat mod.

Det kan blive lige så hedt og passioneret, som du drømmer om.

Lyt med i denne episode af Kære Daisy podcast

I denne episode tager jeg fat i et brev fra en kvinde, der ønsker sig mere sex, og at hendes mand tager mere initiativ.

Jeg har inviteret min mand Ingvar med for at besvare det brev. Tag godt i mod ham. Han er faktisk fast gæst i 4 særudgaver af Kære Daisy, hvor vi sammen bliver klogere på mænd, kvinder, parforhold, seksualitet og alt andet som fylder, når to mennesker siger ja til hinanden.

Han er gæst i fire episoder (hvoraf dette er den første) af 3 årsager.

  1. Han er min vigtigste sparringspartner, og I skrev så mange fine ting til os efter han var gæst første gang. Som I ønsker skal I få. Mere Ingvar! Gik du glip af første episode med Ingvar? Så lyt med her.
  2. Corona gør det svært at producere en podcast med gæster. Så nød lærer nøgen kvinde at spinde og kreativ selvstændig at finde andre veje.
  3. Jeg vil gerne lave 4 episoder, der er endnu mere en dialog, end vi plejer. Så kommenter på denne episode. Skriv hvad vi skal tage fat i næste gang. Kommenter. Kom med dine betragtninger. Så fortætter vi samtalen i næste episoder. Du finder link til at skrive til mig nederst på denne side.

Bonus årsag:

Du kan både spørge mig og Ingvar (kendt som en helt almindelig mand) om alt.

Han er hverken terapeut, sexolog eller psykolog. Han er en fyr, der går i jakkesæt på arbejde, har spillet fodbold hele sin ungdom, er skilsmissebarn, har studeret statskundskab og som kan lide at tage på Roskilde festival.

Så han er ikke ekspert, men en mand der selv har gået vejen sammen med mig.

Jeg vil også invitere dig til at lytte til denne episode sammen med din kæreste.

Det er helt perfekt lytning i en tid, hvor vi alligevel er meget hjemme sammen. Så send børnene ind og se en film eller ud at gå en tur med naboens hund. Åbn en flaske vin, lyt og stil hinanden nogle åbne spørgsmål. Det kunne være:

Genkender I det med, at der ofte er en, der vil, og en der er mere tilbagelænet? Hvem har hvilken rolle?

Hvem tager oftest initiativet til sex hos jer?

Hvem ønsker I hver især skal tage initiativet?

Hvad skulle der til for, at du synes, det var dejligt at planlægge tid til sex og sanselighed?

Hvad bliver du inspireret til ved at lytte til dette?

Vi giver både personlige erfaringer, viden og en række konkrete råd og redskaber til dig der ønsker at handle på dette.

Hvis du kan lide podcasten, så send den gerne videre i dit netværk. Det betyder meget for mig, at den bliver delt.

Du må også meget gerne sende mig et par ord om, hvad du fik ud af at lytte med. Det betyder meget for mig, og er den opmuntring jeg har brug for, for at fortsætte med at lave denne podcast gratis.

Lytterne siger om podcasten:

“Jeg elsker din podcast. Denne her episode var også fremragende” Carina

“Jeg lyttede med og blev mindet om, hvor vigtigt det er, at en tager initiativet. Jeg vil sende podcasten videre til min kæreste…” Julie

“Pointen om at man skal kunne afvise hinanden med ro er SÅ vigtig.” Rikke

“Jeg lyttede til din podcast og endte med at have tårer i øjnene, fordi I er så ærlige.” Elinora

“Jeg vil skænke min mand et glas rødvin i weekenden og lytte til denne podcast sammen med ham. Jeg håber, den gav sætte en ærlig samtale i gang mellem os” Den håbefulde

“Jeg elskede episoden” Henriette

Har du også et dilemma eller en udfordring?

Skriv til Daisy - her er plads til alt. Lyt efter svaret i brevkassen "Kære Daisy".

Er der noget, jeg kan hjælpe med?

Book din tid til en samtale her.