Hvad gør jeg, når konflikterne bliver så store, at jeg tvivler på, at han er den rigtige?

Der er kun et problem i parforholdet, og det er, når vi ikke kan håndtere vores problemer.

Hvis vi derimod kan være sammen i det, der udfordrer og finde sammenhørighed trods uenighed, så kan vi klare næsten hvad som helst.

Denne episode af ”Kære Daisy podcast” handler om konflikter i parforholdet. Den handler om at komme helt derud, hvor der smækkes med dørene, kommes med ultimatummer og du ender med at tvivle på, om din kæreste er den rigtige for dig.

Kender du det?

Langt de fleste er ikke meget for at indrømme, at de til tider har konflikter med deres kæreste, men jeg vil gerne være med til at normalisere det og begynde med at sige: Vi skændes også. Faktisk har Ingvar og jeg en række episke skænderier med os som del af vores historie, og selvom de var vildt svære i situationen, ville vi ikke have undværet en eneste konflikt, for de har også gjort os klogere på hinanden.

Særligt fordi vi ved, hvilken adfærd vi helt skal undgå, og vi har lært at styre udenom de fælder, der virkeligt skader forholdet.

Den viden vil jeg gerne give videre til dig.

Det er både forskningsbaserede redskaber og en god portion livserfaring fra samtalerummet, du får i denne podcast.

Så hvis du nogensinde har skændtes med din kæreste, så lyt med og bliv klogere på, hvordan I undgår, at skænderier bliver nedbrydende.

Jeg vil også invitere dig til at lytte til den sammen med din kæreste.

Sæt den på højtalerne næste gang I kører en tur eller drop skærmen en aften til fordel for at lytte med og drikke et glas rødvin. Den samtale jeg inviterer til mellem jer kan spare mange tårer og knuste tallerkner kastet i raseri.

Hvis du kan lide podcasten, så send den gerne videre i dit netværk. Det betyder meget for mig, at den bliver delt. Eller send mig et par ord om hvad du fik ud af at lytte med. Det gør mig så glad.

Husk også at du er meget velkommen til at skrive til mig.

Kærlig hilsen Daisy

“Det er simpelthen virkelig godt det her”  Malene – lytter af podcasten

 

 

Har du også et dilemma eller en udfordring?

Skriv til Daisy - her er plads til alt. Lyt efter svaret i brevkassen "Kære Daisy".

Er der noget, jeg kan hjælpe med?

Book din tid til en samtale her.