Masterclass med Daisy Løvendahl

Masterclass til dig der (måske) vil arbejde med parforhold

Forstå hvad der skaber et parforhold, der både er sexet, sjovt og nært selv efter forelskelsen har lagt sig

– og lær at omsætte den viden til parterapi der forvandler dine klienters liv.

 

Masterclass til 0,-

 

Tirsdag 2 november kan du lære:

✔️ At skabe tryghed imellem parret, så de tør være helt sig selv – også når de ved, at de ser forskelligt på noget. 

Få processen som har været transformerende for mange par og som har givet dem følelsen af at elske hinanden dybere end før. 

 

✔️ Lær hvordan du får et par til at kommunikere så de både hører og mærker, hvad de hver især har på hjerte – så samtalerne ikke bare kører i ring, men rent faktisk opbygger nærhed.

Bonus: den her teknik kan du bruge til at forbedre alle relationer!

 

✔️ Sådan bliver lyst en kilde til energi og glæde fremfor en årsag til sårede følelser og konflikt

Lær at bruge videnskaben om lyst til at åbne for et intimt liv, som de færreste har i længden, men de fleste par ønsker.

– og kan have, hvis de bruger redskaberne som virker fremfor at tro at kroophold, undertøj og sexlegetøj kan gøre en forskel.  

 

Det er 1,5 times Masterclass for dig, der allerede arbejder med mennesker og som drømmer om at arbejde mere med kærlighedslivet og parforhold.

 

Hvis du bruger en aften med mig, så lover jeg at levere nyeste viden om intimitet og parforhold – og give dig konkrete tilgange til, hvordan du kan bruge denne viden i arbejdet med par.

 

Når du vil støtte andre mennesker i at skabe fantastiske forhold, er det nemlig ikke nok, at du ved en masse. Du skal også kunne omsætte den viden til de redskaber, som skaber en forskel for andre.

Du giver samtidigt dig selv den perfekte mulighed for at løfte dig eget kærlighedsliv.

 

Du kan deltage i denne Masterclass, uanset om du bare er nysgerrig og vil inspireres i dit eget liv, eller om du ønsker at støtte andre i at skabe bedre parforhold.

 

Parterapi er en hurtigt voksende niche, og der er behov for flere, der kan støtte andre i at lykkes med drømmen om ”for evigt” og børn der vokser på med begge forældre.

 

Det er nemlig lidt ligesom i eventyrerne. Der skal dræbes drager, før der findes skatte. Men skatten der venter dem, der virkeligt tør elske med et fuldt hjerte og være tro mod sig selv er til gengæld mere værd end guld.

 

Du kan deltage i Masterclass på dagen, men du har også adgang til en optagelse af det en uge efter, hvis du er forhindret i at deltage live.

Det hele foregår på zoom, som du får adgang til ved at indtaste navn og email herunder.

Ja tak. Jeg skal med på Masterclass

 

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *