masterclass_Forstå hvad der skaber et sexet, sjobt og nært parforhols

Masterclass til dig der (måske) vil arbejde med parforhold

Forstå hvad der skaber et sexet, sjovt og nært parforhold. Selv efter forelsken har lagt sig.

– Lær at omsætte den viden til parterapi der forvandler dine klienters liv.

 

Online Masterclass 5/9 kl 20 til 0,-

 

3 redskaber du kan bruge straks i arbejdet med kærligheden.

Når vi vil skabe fantastiske forhold, er det ikke nok, at vi ved en masse.

Som den der hjælper par, eller ønsker at hjælpe par, skal du kunne omsætte den viden til redskaber, som skaber en mærkbar forskel.

Er du i parforhold gælder det samme. Det er ikke nok ‘bare’ at kende gode øvelser. Det skal kunne omsættes til praksis, som skaber forandring – også når der er travlt på arbejdet, med børnene og lysten til at være tætte vakler.

Brug en aften med mig, så lover jeg at levere nyeste viden om intimitet og parforhold – og give dig konkrete tilgange til, hvordan du kan bruge denne viden, når du vil støtte andre i at skabe et sexet, sjovt og nært parforhold.

 


Du vil få værdi af denne masterclass, når du:

  •  Ønsker at støtte andre i at skabe bedre parforhold.
  •  Allerede har erfaring i at arbejde med par, men er nysgerrig på den nyeste viden
  •  Arbejder med mennesker som læge, psykoterapeut, lærer, akademiker, sygeplejerske eller andre fag, hvor du møder mennesker og taler med dem om deres intime liv og nære relationer.
  • Selv er i parforhold (Bonus: du får helt sikkert indsigter og redskaber til at også at gøre dit eget parforhold mere sjovt, sexet og nært.)
  • Er single og interesseret i psykologi – det er nemlig ikke en forudsætning, hvis du vil hjælpe par, at du selv er i et parforhold

 

Det koster ikke noget at deltage, og du får adgang til at se en optagelse af masterclass’en i en uge, hvis ikke du kan deltage live.

Deltager du live, har du mulighed for at stille spørgsmål.

Udfyld navn og email herunder, så modtager du straks en velkomstmail.

Tilmeld dig Masterclass her 

Tirsdag 5. september fra 20-21.30 lærer du:

✔️ At skabe tryghed imellem parret, så de tør være helt sig selv – også når de ved, at de ser forskelligt på noget. 

Få processen som har været transformerende for mange par og som har givet dem følelsen af at elske hinanden dybere end før. 

 

✔️ Lær hvordan du får et par til at kommunikere så de både hører og mærker, hvad de hver især har på hjerte – så samtalerne ikke bare kører i ring, men rent faktisk opbygger nærhed.

Bonus: den her teknik kan du bruge til at forbedre alle relationer!

 

✔️ Sådan bliver lyst en kilde til energi og glæde fremfor en årsag til sårede følelser og konflikt

Lær at bruge videnskaben om lyst til at åbne for et intimt liv, som de færreste har i længden, men de fleste par ønsker.

– og kan have, hvis de bruger redskaberne som virker fremfor at tro at kroophold, undertøj og sexlegetøj kan gøre en forskel.  

 Parterapi er en hurtigt voksende niche, og der er behov for flere, der kan støtte andre i at lykkes med drømmen om ”for evigt” og børn der vokser på med begge forældre.

Hvis du vil opgradere dit nuværende abrejdsliv med ny viden og konrete redskaber til, hvordan du støtter andre i at skabe langvarige relationer, dyb kærlighed og et intimt liv som blomstrer – eller drømmer om at lave af at være sexolog & parterapeut – så deltag i denne masterclass.

Ja tak. Jeg skal med på Masterclass

 

Om Daisy Løvendahl

Gift med Ingvar som jeg har fejret kobberbryllup med i 2019. Mor til 3 børn. 

Parterapeut, coach og klinisk sexolog.

Stifter af ”Sexolog & parterapeut” uddannelsen, forfatter, fast eksper i ALT for Damerne og vært i podcasten Vi har lyst. 

I mere end 12 år har jeg holdt mange par i hånden gennem manglende lyst, forelskelser, overgangen fra par til forældre og forsøget på at få hverdagen til at fungere, mens kærligheden trives. 

Her er hvad Daisy’s klienter siger om at være i parterapi hos hende

Var ved at ødelægge deres forhold med konflikter

Emma og Morten kom til mig, fordi de sad fast i konflikter om børneopdragelsen og hverdagen, som var ved at ødelægge deres forhold. De bestilte en tid efter et skænderi, hvor ordet skilsmisse var blevet nævnt. Efter 10 samtaler fik jeg disse ord:

”Vi var ved at gå i stykker over konflikter, men nu har vi fundet et fælles ståsted og er tættere på hinanden end før.”
– Emma og Morten


Havde ikke haft sex i næsten to år

Michael og Nina havde ikke haft sex i næsten to år, da jeg mødte dem. Det var blevet en knude af smerte mellem dem, som de ikke kunne komme i gennem. Vi arbejdede sammen gennem et år med månedlige samtaler og efter det skrev de dette til mig:

”At blive forældre fjernede os fra hinanden intimt, men med din hjælp fandt vi hinanden igen”
– Michael og Nina