Skal jeg springe ud som selvstændig eller blive i det sikre?

Dagens brevkasseskribent er i tvivl: Skal hun blive i sit fint lønnede job med pensionsopsparing og frokostordning i det offentlige, eller jagte drømmen om at blive sin egen chef?

 

Tankerne er mange:

”Jeg vil gerne kunne hente mine børn tidligere, måske er det nemmere som selvstændig?” 

”Jeg er bange for at blive økonomisk afhængig af min mand, for hvad hvis vi ikke er sammen forever. Så burde jeg nok blive i det sikre.” 

”Jeg savner at lave noget, som giver mere mening og ikke styres oppefra” 

”Når jeg ser dig på Insta, ser det så let ud. Er det let?”

 

Kvinden, der skriver, fylder 35 år og hun føler, det er ”now or newer”. Så hun beder Daisy om et råd til at beslutte, om hun skal springe eller blive.

Daisy har inviteret en gæst i denne episode. Dagens gæst hedder Minna Lund, hun er guldsmed og ejer af butikken Milas Jewellery.

De to kvinder har mødt hinanden på de sociale medier, og fundet en sparringspartner og ven i hinanden. Sammen går de bag glansbilledet om, hvor nemt det er at være selvstændig, for intet vigtigt i livet er nemt.

De store drømme, kræver også stort engagement og mod.

Og måske handler det hele mere om at gå efter dine drømme og ikke om, hvorvidt du gør det som selvstændig eller lønmodtager?

Lyt med til en ærlig samtale om at være sin egen i livet og få konkrete råd til, hvordan du kan skabe mere af det, du drømmer om.

Har du også et dilemma eller en udfordring?

Skriv til Daisy - her er plads til alt. Lyt efter svaret i brevkassen "Kære Daisy".

Er der noget, jeg kan hjælpe med?

Book din tid til en samtale her.