Parforhold i fertilitetsbehandling

Denne episode handler om at føle sig fuldstændigt sønderknust og på gyngende grund i sit parforhold, fordi den ønskede graviditet udebliver.

De fleste par, der drømmer om at blive forældre, forestiller sig en skøn aften eller to, der bærer frugt, og derfor gør det ekstra ondt, når graviditeten udebliver og den romantiske drøm erstattes med lægebesøg, hormonbehandlinger og smertefulde æg udtagninger.

Hende, der har skrevet, har gjort det kort. Hun skriver ganske enkelt, at hun er sønderknust. Hun skrev til mig på Instagram i en spørgerunde. Jeg valgte at dele min medfølelse og spurgte, om I ville høre mere om emnet, og det svarede 76% af dem, der ser mine stories ja til. Det siger mig noget om, at emnet berører mange.

Så selvom du ikke kæmper med fertiliteten, synes jeg, du skal lytte med alligevel. For du kender helt sikkert en, som har denne udfordring.

Jeg har mødt flere par, der ender med at få barn sammen, men som efter har en udfordring med at finde hinanden igen, for kampen for barnet driver nogle gange en kile mellem parret.

Men sådan behøver det ikke være.

I denne podcast får du konkrete råd til, hvordan du passer på parforholdet midt i udfordringen med at blive gravid.

Du kan også bruge rigtigt mange af rådene i andre kritiske situationer, hvor livet udfordrer parforholdet. Jeg selv kom meget til at tænke på sorg, og på hvordan jeg gennemlevede det uden at sætte mit ægteskab over styr, da jeg lavede denne episode af Kære Daisy.

Jeg har lavet episoden sammen med min producer Pernille Ehlers- Hansen. Hun er tilbage! Dejligt.

Men i dag er hun her også som privatperson for at dele sine egne erfaringer med at være i parforhold og gennemgå fertilitetsbehandling.

Jeg har inviteret Pernille til at dele sin historie, fordi hun står midt i det.

Jeg synes ofte, at man først hører fra andre, når de har gennemgået, hvad end de kæmper med. Det giver god mening, for det er først efter, at man har fået barn, at man ofte bliver parat til at dele udfordringerne med de. Ligesom det er nemmere at tale om en svær periode i parforholdet, når den er ovre. Men jeg ved også, hvor enormt meget det kan give at høre, hvad der virker for en, som står midt i det. Så TAK Pernille, fordi du vil dele dine perspektiver.

Lyt med. Det blev en meget rørende episode og jeg fik selv tårer i øjnene undervejs.

Har du også et dilemma eller en udfordring?

Skriv til Daisy - her er plads til alt. Lyt efter svaret i brevkassen "Kære Daisy".

Er der noget, jeg kan hjælpe med?

Book din tid til en samtale her.