Styrk dit parforhold med bedre kommunikation

Oplever du problemer i dit parforhold på grund af dårlig kommunikation? Eller har du og din partner svært ved at udtrykke følelser på en autentisk eller hensigtsmæssig facon? Eller drukner det hele i ord der flyver frem og tilbage, men som ikke vækker dybere følelser eller skaber det forhold mellem jer, som I begge ønsker.

Manglende kommunikation er i bogstavelig forstand den stille dræber i et parforhold, og uærlighed, undertrykte følelser og usagte forventninger kan underminere selv den stærkeste kærlighed. Et stærkt parforhold og en god kommunikation hænger uløseligt sammen.

Men for mange kan det være nemmere sagt end gjort at udtrykke deres inderste tanker og behov i en hektisk hverdag. Hos andre lader rationaliteten sig omvendt tit overvinde af de spontane følelser. Vi mennesker er komplekse størrelser, og selvom de fleste dybest set ønsker at have en god dialog og lade ærligheden vinde, er det ikke altid, at det ender sådan. Derfor kan der være behov for at italesætte nogle konkrete rammer for jeres kommunikation.

Rådgivning om parforhold og kommunikation

Mit navn er Daisy Løvendahl, og jeg er forfatter, parterapeut og personlig rådgiver inden for kærlighed, familieliv og parforhold og tilbyder ligeledes forløb med fokus på parforhold og kommunikation. I mit virke beskæftiger jeg mig med alle udfordringer, som et moderne parforhold kan føre med sig – som for eksempel manglende begær, hyppige skænderier, udfordringer med at skabe en god hverdag med tid til det hele eller større kriser.

Jeg tilbyder altid en mærkbar rådgivning med udgangspunkt i de problemstillinger og eventuelle kommunikative udfordringer, der fylder i jeres hverdag. Formålet er, at du og din partner får italesat jeres udfordringer og sat dem ind i en konkret ramme. Ikke mindst er det mit mål at hjælpe jer til at arbejde fremadrettet med jeres parforhold og jeres kommunikation. Så I kan mærke hinanden og kærligheden stærkt mellem jer.

Fælles udvikling i parforholdet

Kærligheden er selvsagt en af de mest grundlæggende værdier for et parforhold. Men uden kærlig, autentisk og respektfuld kommunikation kan det være umuligt at få tosomheden til at gå op i en højere enhed.

Vi har hver vores hverdag, livsformål og personlige drømme, men det er den fælles udvikling og balancen mellem samværet og de individuelle behov, der er fundamentet for et stærkt parforhold. Derfor er kommunikationen så afgørende. At mestre at være et par, en familie med børn, to mennesker med hver sit krævende arbejde og egne behov kræver dedikation. Det sker ikke nødvendigvis af sig selv bare fordi, man elsker hinanden.

Ønsker du og din partner at styrke jeres parforhold gennem forbedret kommunikation? Så er I altid velkomne til at skrive til mig på [email protected]. I mine forløb er det min ambition, at I lærer at tage ansvar for jeres kommunikation og dermed får skabt rum til jeres fælles udvikling. Jeg tilbyder både parsessioner og individuelle samtaler.

Er du nysgerrig på at blive klogere på det moderne parforhold? Så læs min bog ELSK. Der får du 10 sande historier om parforholdet i en travl hverdag, 10 livsprincipper der kan løfte dit forhold og 45 mærkbare råd du kan bruge nu og her uden at skulle endevende hele dit liv. Bogen har fået 5 stjerner af læsere hos Saxo.com.

Få en gratis læseprøve fra ELSK her

ELSK - Mere kærlighed, lidenskab og fællesskab i et travlt liv.

Bogen ELSK er en refleksionbog, der styrker dig i at vælge kærligheden til. Læserne elsker den. Læs her hvad Maria siger:

“TAK for en fantastisk bog med gode redskaber. Jeg føler mig både set, hørt og mærket, når jeg læser din bog og følger dine redskaber. Fantastisk, intet mindre! TAK! Jeg har aldrig troet på ‘selvhjælpsbøger’, men det har du absolut vendt om på. Hvis de er skrevet rigtigt, så gør de en forskel” Maria

 

Er der noget, jeg kan hjælpe med?

Book din tid til en samtale her.