Blog om fælles oplevelser

Sommerlæsning: Skab oplevelser med din kæreste

For nogle dage siden blev jeg ringet op ad ALT for damernes onlineredaktør, der ville tale om værdien af fælles oplevelser i et parforhold. Det kom der en super fin artikel ud af og dette citat:

“– Tid er jo ikke det reelle problem. Hvis du er dødhamrende forelsket i en, har du så tid til at knalde ham og svare på hans sms’er? Det ved alle jo, at selv den mest travle karrierekvinde har.”

Læs med og få den lidt længere version af hvorfor fælles oplevelser og den bevidste prioritering af din kæreste er ultra vigtig for at få kærligheden til at blomstre.

En læser, Tina, skrev dette til mig, da hun havde læst artiklen:

“Spot on, Daisy. Min kæreste og jeg forsøgte os med Acroyoga på stranden forleden, og det gav lige præcis den følelse, du beskriver. Det var noget bekendt med et nyt twist, vi havde et fælles projekt, vi var begge begyndere og så grinede vi og havde vi det super sjovt sammen. Børnene løb rundt omkring os, og nød også at mor og far var glade og betagede af hinanden.

Følelsen af samhørighed varede længe efter selve oplevelse og resulterede i nærhed, forståelse og omsorg.”

Læs artiklen “Denne ene ting kan få dit parforhold til at blomstre.”

Læs også gerne denne artikel med konkrete bud på hvilken date du skal vælge, hvis du gerne vil give en fælles oplevelse: Oplevelsesguide til par

Du kan også få en oplevelse her hos mig. Giv dig selv og den du elsker 3 timer sammen til at begynde nye samtaler, få åbnet op for de fælles drømme og mere kærlig forbindelse. Læs mere her. Det spændende parforhold, den lidenskabelige sex og det fælles engagement i livet kommer ikke, mens vi arbejder, har travlt med at være familie eller bygge om i huset. Det kommer, når vi giver hinanden energi og fokus. Når vi vælger kærligheden.

Hvis du synes dette er interessant, så skal du næsten læse min bog ELSK, der kommer meget mere i dybden med det moderne parforhold. I ELSK får du 10 sande historier, 40 mærkbare råd og konkrete værktøjer til at øge gnisten og kærligheden mellem dig og din kæreste.

Bogen ELSK af Daisy Løvendahl

Bogen der har fået 5 stjerner af læserne og som handler om det moderne parforhold.